Грош Доставка
Грош ДоставкаГрош пропонує широкий асортимент товарів, а також задовільняє будь-які запити найвибагливіших споживачів. Ми маємо власний інтернет магазин та оперативну доставку в місті Вінниця. Best Help🏢 Ми є дружньою та стрімко розвиваючою фірмою, що спеціалізується на продажу консультативних послуг з працевлаштування та легалізації на території європейського союзу. Працюємо на ринку понад 7 років. ✨ Чому варто приєднатися до нас? ✨ Ви станете частиною команди молодих та амбітних спеціалістів, що активно розвиваються і забезпечують високий рівень професійного зростання. Фудз ЮкрейнFOODZ UKRAINE — мережа мультибрендових онлайн-ресторанів без залів обслуговування, які готують та доставляють їжу. Компанія розпочала діяльність у 2020 році, в її управлінні знаходиться 12 брендів ресторанів та 20 кухонь. Foodz працює для забезпечення клієнтів готовим харчуванням найвищої якості. Наші бренди: Greenbar Cafe, Sweets by Greenbar, Breakfast by Greenbar, Chackmak Doner, The Pitz, All Stars, […] Солодка ДолинаВиробництво і продажі, як в Україні так і закордоном, печива «Галіція», пісочного печива з різними наповнювачами та трубочки ТМ «Хрумка» Фасування: — 130−250 грам, ящики-телевізори вагою 1−2 кг МокавтоВиробництво інноваційних комерційних та спеціальних автомобілів. Постачання, переобладнання та технічне оснащення спецтехніки різного призначення. Виготовлення контейнерів та спецкузовів. Захід ПроДистрибуційно логістична компанія на ринку побутової хімії, косметики та зоо товарів. Обслуговування та забезпечення готельно — рестораного бізнесу, кафе, барів, виробництв, державних установ, АЗС, навчальних закладів, медичних закладів а також салонів краси та перукарень, ЗОО магазинів, притулків для тварин . Компанія стрімко розвивається та має амбіційні плани на майбутнє. Формує колектив добросовісних та амбіційних працівників […] ЮФП ПроектТОВ «ЮФП Груп» український імпортер сертифікованого та високоякісного протипожежного обладнання від провідних світових виробників. Ми займаємось розробкою проектів та технічної документації, виконуємо розрахунки для систем пінного, кухонного, водяного, газового пожежогасіння, гравітаційного димовидалення, пожежної сигналізації та аспірації. Пропонуємо комплексні та системні рішення для будівельних та промислових забудовників, продаємо насосні станції пожежогасіння, водозабезпечення, шафи керування та автоматизації, […] Angel FitКомпанія Angel Fit являється однією з найбільших компаній в Україні з продажу вітамінів, натуральних добавок, спортивного харчування, спортивних аксесуарів, товарів для краси та догляду, дитячого харчування, зоотоварів та бакалії. Angel Fit працює з 2019 року та співпрацює більше, ніж з 50 брендами з різних країн світу. Зокрема, такі країни, як: США, Велика Британія, Німеччина, Польща, […] Флуітек СістемзПостачання імпортного обладнання. Дистрибуція в Україні технічно містких товарів B2B Плисецький гранітний кар’єрВидобуток гранітів Dial DealDial Deal — український аутсорсинговий кол-центр, який спеціалізується на обробці вхідних заявок та продажах у сфері eCommerce. Ми допомагаємо інтернет-магазинам ефективно працювати з клієнтами: швидко обробляти заявки, підвищувати відсоток підтвердження замовлень (апрув) та збільшувати середній чек за рахунок допродажів. Наша команда щоденно обробляє великий обсяг заявок по всій Україні, забезпечуючи стабільну якість сервісу та високі […] Проджект ЛайнКомпанія «ProjectLine» заснована в 2018 році. Ми виконуємо увесь спектр послуг з проєктування для об’єктів цивільного та промислового будівництва будь-якої складності. До кожного проєкту ми підходимо індивідуально, враховуючи, в першу чергу, побажання Замовника, а також особливості конкретного об’єкта, для якого необхідно розробити проєкт. А ретельно продуманий та якісно виконаний проєкт є запорукою успішного будівництва об’єкту. CallTech Outsourcing LLPЗаснований у 2005 році CallTech Outsourcing надає високоякісні послуги по віддаленій роботі з індивідуальним підходом до кожного окремого клієнта. Наші клієнти отримують можливість прискорити їхній ріст і розширювати свій асортимент продуктів та послуг далеко за межі своїх внутрішніх можливостей, збільшуючи тим самим конкурентну перевагу на рику. На сьогоднішній день CallTech — це швидко розвиваючийся контакт […] MissmoМи знаємо усе про вподобання дівчат! Ти потрапила не просто у черговий магазин, а у справжній рожевий рай для дівчат! За більш ніж 4 роки роботи ми протестували безліч засобів та зібрали у нашому асортименті лише найкращі та працюючі засоби для обличчя, волосся, тіла та декоративної косметики. Обличчя та волосся це взагалі наша стихія! Ми […] УкрАкваТехМы — динамично развивающаяся компания, полная амбиций и оптимизма, цель которой стать признанным лидером в поставках оборудования и необходимых комплектующих, расходных материалов для водоподготовки и энергосбережения. Мы предлагаем оборудование, комплектующие и расходные материалы известных торговых марок как зарубежных, так и отечественных производителей. Мы — открытая для каждого компания, которая с готовностью предоставит необходимую информацию о […] Шелест ИнструментШЕЛЕСТ инструмент- дистрибьюторская компания по продаже ручного инструмента, бензо-электро инструмента, сварочного оборудования, расходных материалов и аксессуаров. Dom starМи об’єднуємо найкращих експертів, створюємо комфортні умови роботи та шукаємо тих, хто готовий розвиватися разом із нами та підвищувати якість послуг на ринку нерухомості АТМОМережа магазинів «Атмо» на ринку з 2011р. Понад 500 співробітників. Співпрацюємо із 50 фабриками. Наш асортимент — це меблі для будь-якого приміщення будинку, квартири чи офісу. Гнучкий графік Бонуси та премії Знижки співробітникам Корпоративні заходи |