Сансет
СансетТОВ Будівельна Компанія «САНСЕТ» спеціалізується на будівництві багатоквартирних житлових будинків, реконструкції та капітальному ремонті існуючих будівель та споруд, монтажі устаткування. Hamily Group«HAMILY GROUP» — національна мережа ресторанів із затишною атмосферою, якісним сервісом і надзвичайно смачною їжею. «HAMILY GROUP» — це компанія, яка працює на ринку уже 24 роки, а це завдяки своїм високим стандартам роботи, інноваційним рішенням, та команді професіоналів. — До складу компанії входить 30+ ресторанів різного формату (а це 6 різних брендів) — У […] Креатор-Буд«Креатор-Буд» — будівельна компанія, заснована у 2006-му році. Основними напрямками роботи підприємства є будівництво житлових комплексів та торгово-офісних центрів. На розвиток та успіх підприємства працює сьогодні понад 1000 кращих кваліфікованих спеціалістів. Високі європейські стандарти, яких у роботі дотримується «Креатор-Буд» з року в рік підвищує рейтинг і довіру українців до компанії. Сьогодні підприємство Креатор-Буд успішно розвивається […] Candle groupКомпанію CANDLE було створено у Львові в 2013 році. Спочатку ми виготовляли лише твердопаливні котли. Наразі, з розвитком компанії, асортимент послуг значно розширився. Підрозділ CANDLE GARDEN засновано у 2020 році з метою виготовлення високоякісних воріт та огорож. Ми використовуємо найкращі матеріали та інноваційні технології, щоб забезпечити надійність та естетичність наших виробів. Candle Garden — це […] Два АкадемікаГК «Два Академіка» — компанія вже 18 років працює на будівельному ринку Одеси. Наша стратегія заснована на соціальній відповідальності — дотримання прав та інтересів інвестора на ринку нерухомості та будівництва житла. Ми гарантуємо професіоналізм та компетентність у нашій роботі. Колектив професіоналів усіх будівельних спеціальностей, який спільними зусиллями прагне постійно покращувати якість своєї роботи, спрямованої на […] КиївводоканалКиївводоканал відповідає за забір, підйом води з поверхневих та підземних джерел водопостачання, очищення, транспортування, подачу питної води споживачам з подальшим відведення стоків не лише міста Києва, але й прилеглих населених пунктів Київської області. Санатоій-профілакторій «Хвиля» відомчий заклад при Київводоканал, АК, ПрАТ ProfigasМи Мережа автогазових СТО «PROFIGAS». Наша родина налічує біля 100 СТО по всій Україні. Симбіоз великої кількості людей, об’єднаних любов’ю до своєї справи протягом 10 щасливих років. «PROFIGAS» — це сім’я однодумців, орієнтована на якісну та своєчасну допомогу клієнту, в нашій сфері діяльності. Ми не просто переобладнуємо автомобілі клієнтів, а надаємо супровід на весь час […] 7rosesСклад квітів у місті Дніпро Для: — Роздрібних покупців — Власників роздрібних магазинів квітів. Ваш Лаваш«Ваш Лаваш» — це мережа сучасних пекарень , яка з 2020 року щодня дарує клієнтам свіжий лаваш, випічку та каву . Ми працюємо вже у 48 пекарнях по всій Україні та пишаємося потужною командою з понад 540 людей . Наша мета: Ми прагнемо робити людей щасливими , створюючи смачний і якісний продукт та атмосферу тепла […] Voltage GroupКомпанія працює на ринку енергетики з 2009 року . Профіль Компанії: Проектування та будівництво об’єктів енергетики. Генеральний (ЕРС) підрядник із будівництва ліній та підстанцій 10−110 кВ. Компанія самостійно виконує весь спектр робіт. Ми запрошуємо до співпраці інженерний склад, як проектного так і виконавчого (будівництво) спрямування. Avalon ProjectsAVALON PROJECTS — это команда сильных и целеустремленных лидеров. Компания, в которую входят 7 проектов комплекса AVALON (в том числе Lounge ресторан, Terrace ресторан , A-Karaoke , фитнес-клуб Fizika , косметологическая клиника Elast ), а также бутик-ресторан Mocco , арт-ресторан Normal , ресторанный комплекс с пляжем Dniprovska Riviera , ресторан в лесу Купеческий двор и […] Всеукраїнька охоронна компаніяОхорона парків, метрошкол, адміністрацій O-digitalO-Digital — команда ІТ-експертів та бізнес-консультантів із 20-річним досвідом у цифровій трансформації компаній. Ми допомагаємо нашим клієнтам ставати більш гнучкими та ефективними через реінжиніринг бізнес-процесів, впровадження інноваційних цифрових сервісів та нових продуктів для клієнтів і партнерів, а також шляхом повної діджиталізації компанії. Виходячи за рамки загальної цифровізації, ми надаємо нашим клієнтам можливість створювати нові продукти […] Об’єднана Мостобудівельна КомпаніяБудівництво мостів і тунелів. ЕлітбудгрупГрупа різновектрних компаній, основні напрямки: будівництво, садівництво, зелена енергетика. На ринку послуг з 2016 року. Медхаус ТрейдMEDHOUSE — провідна, динамічна дистриб’юторська компанія. Офіційний представник відомих у всьому світі брендів: Promedica, Gamma, Now Foods. MEDHOUSE — визнаний лідер на ринку медичної техніки України. Багаторічний досвід компанії дозволяє утримувати лідерські позиції, розширювати свої горизонти, щорічно поповнюючи свій портфель новими світовими брендами. MEDHOUSE — має розвинену всеукраїнську мережу:12 регіональних представництв, штат 450 співробітників. Відмінна […] БіоаспектПП «Біоаспект» — українське сільськогосподарське підприємство, засноване у 2012 році, з основним напрямом діяльності у сфері рослинництва. Ми активно працюємо над розвитком овочівництва, впроваджуючи сучасні агротехнології та відповідальний підхід до землеробства. Маючи понад 10 років досвіду, ми сформували команду фахівців, яка не боїться викликів, постійно навчається та вдосконалює виробничі процеси. Наша мета — вирощування якісної, […] ЛІКУЮ«ЛІКУЮ» — мережа сучасних центрів сімейної медицини у м.Дніпро та області. «ЛІКУЮ» — це европейський рівень та якість медичного обслуговування, дотримання норм медичної етики, персональний підхід до лікування паціентів та особиста відповідальність лікарів за результат. |