LaserVille
LaserVilleLaserVille — міжнародна мережа салонів лазерної епіляції! З 2019 року ми відкрили 7 салонів у Києві та в 2 Варшаві Наша команда з 50+ професіоналів і ми не збираємося зупинятись! 🚀 RD LTDВелика компанія, що працює у сфері будівельного інжинірингу. NadelТОВ «Надель» — це українська компанія, яка займається виробництвом високоякісної косметичної та парфумерної продукції. Завдяки багаторічному досвіду, сучасним технологіям та високим стандартам якості, підприємство здобуло довіру споживачів як в Україні, так і за її межами. Компанія пропонує широкий вибір продукції: парфуми, засоби для догляду за шкірою, волоссям, тілом та декоративну косметику. Всі товари створені з […] БіхайвВиробництво хлібобулочних та кондитерських виробів Renklod LTDГуртово-роздрібна торгівля «Renklod» (Ренклод ЛТД). Компанія офіційний дистриб’ютор побутової техніки, електроніки та посуду торговельних марок Delonghi, Kenwood, Braun, Gorenje, Kitchenaid, Kela, TVS, BergHOFF та інших. Центр ГрупЦентр Груп — великий багатогалузевий холдинг з активами в Україні та за кордоном. Портфельні компанії групи є лідерами в таких динамічних галузях, як відновлювані джерела енергії, тваринництво, рітейл. Stetsyuk DevelopmentStetsyuk development — міжнародна девелоперська компанія, народжена в Україні. Наша архітектурна студія створює простір для щасливого та комфортного життя у різних країнах Світу. Наша девелоперська компанія створює та будує авторські проекти сучасних енергоефективних будинків в Україні та житлових комплексів у Індонезії, де кожен метр продуманий до дрібниць. Вже 15 років поспіль ми реалізуємо такі проекти […] Ar Book UAКомпанія AR_Book- це IT компанія, яка спеціалізується на технологіях AR та VR. Ми реалізували багато аутсортс проєктів і весь набутий досвід вирішили втілити у власний продукт. Ми створили освітню систему AR_Book. Це багатограна система для шкіл, вчителів та учнів, яка дає змогу створювати, проводити та аналізувати ефективність уроків із залученням новітніх технологій. Ми змінюємо освіту […] КривбасвибухпромПАТ «ПВП «Кривбасвибухпром» — це одне з найбільших підприємств з ведення вибухових робіт. Потужна виробнича база дає змогу забезпечити підривання гірських порід з обсягами понад 50 млн. куб. м. на рік. До технологічного ланцюжка виробничого процесу входить: зберігання, переробка, виготовлення вибухонебезпечних речовин, транспортування та безпосереднє виробництво масових вибухів свердловинних зарядів. МИ НАДАЄМО ПОСЛУГИ: дроблення гірських […] MaterikDevelopment company Materik Ми використовуємо лише продумане проектування, яке дозволяє нам пропонувати клієнтам квартири з прийнятною вартістю, ергономічною інженерною оснащеністю та максимально економними витратами на утримання. Підприємство було створено 8 років тому, але ми не змінюємо принципів та стабільно: Виконуємо взяті він зобов’язання; Будуємо лише з перевірених матеріалів; Створюємо усі умови для повного комфорту клієнтів. […] ДуокомЗбалансована робота команди та максимальна увага до інтересів клієнтів дозволяють нам оперативно і за максимально короткий термін якісно надавати послуги на ринку нерухомості та на ринку юридично-бухгалтерських послуг. Наша кадрова політика орієнтована на підвищення професійного рівня співробітників, адже від цього залежить якість виконання робіт і, відповідно, ділова репутація компанії. Ми створюємо умови, що дозволяють персоналу […] ВізардНаша компанія — виробник продуктів харчування (снекова, бакалійна група товарів) стабільно працює на ринку України більше 10 років. Компанія співпрацює з усіма великими торговими мережами та дістрибуторами країни. Веде стабільне постачання готової продукції у декілька країн Європи та світу. Приєднуйтесь! І перемога буде за нами! ТОВ «Візард» — це бренди The Panda, BOOMZA і не […] FVSMFVSM — це українська фуд-тех корпорація, що з 2015 року розвиває культуру харчування нації. Сьогодні FVSM розробляє інфраструктуру виробництва та виробляє продукти харчування в Київській, Запорізькій та Полтавській області, впроваджує харчування у громадських установах та проєктах національного значення. Т-ОЙЛТОВ «Т-ОЙЛ» — сучасне промислове підприємство , що спеціалізується на переробці олійних культур та виробництві рослинної олії та шроту . Наша основа — Олійно-екстракційний завод , що працює на українському ринку з 2012 року . За цей час ми зарекомендували себе як стабільний виробник , який постійно модернізує виробничі процеси та забезпечує якість, ефективність і […] RC маркетТРЦ Форум, Супермаркети Bonus, Локальна мережа RC маркет, Мережа ТойТоша, Медичний центр та мережа аптек Медея San teh raiСАНТЕХРАЙ — ЦЕ НЕ ПРОСТО КОЛЕКТИВ, А СІМ’Я, ЯКА ДІЄ В ІНТЕРЕСАХ ОДИН ОДНОГО І СВОЇХ КЛІЄНТІВ Для нас дуже важливо, щоб SAN TEH RAI стала для співробітників не тільки джерелом доходу, але і моральним орієнтиром, ключем натхнення, в якому співробітник, як унікальна особистість, що володіє своїм набором навичок, може застосувати себе з користю для […] Гриби-УкраїниТОВ «Гриби-України» є найблішим та найсучаснійшим виробником грибів в Україні. Компанія була створена 2019 році та продовжує розвиватися. На данний час в компанії працюєблизько 30 співробітників. |