Інтернет провайдер «Копійка» більше 15 років надає високоякісні телекомунікаційні послуги у м. Львові та області через сучасну оптоволоконну мережу. Наша компанія 2 роки поспіль отримувала нагороду «Вибір Країни». Більше 25 тис. задоволених клієнтів. Надаємо послуги: телебачення, IP-домофонія, відеоспостереження, сигналізація. Постійно розширюємся і вдосконалюємся.
Zemits, несмотря на свое недавнее появление на рынке, уже успел заработать хорошую репутацию — как один из лучших производителей косметологического оборудования не только в Европе, но и во всем мире, в том числе и в США.

Керуюча компанія Maestro Hotel Management є незалежною компанією, яка спеціалізується на послугах управління, розвитку, будівництва готелів, ресторанів та готельних комплексів. В наш бізнес-портфель входять такі об’єкти: M1 Club Hotel, Il Decameron Luxury Design Hotel, Wall Street Hotel, Готель Villa Le Premier, Alexandrovskiy Hotel, Aparthotel Mykonos, P1 Prosecco Bar, Cellini Restaurant, Eclectic Gastro Bar та інші.
Fintech studio is a payment platform and payments hub for online businesses and payment institutions. We integrate payment providers and acquirers all around the world to bring a unified communication, control, and management interface.
Основное направление компании «ГАЗ ОЙЛ» — обеспечение сжиженными углеводородными газами строительных компаний, производственных объектов, а так же частных лиц. В интересах наших клиентов доставка и заправка баллонов с пропаном происходит и в выходные и в праздничные дни.

Сеть розничных магазинов белья, купальников, одежды для отдыха и дома

Магазин подарунків Kashalot — всеукраїнський виробник подарунків та подарункових наборів з різних тематиок: фільмів, серіалів, ігор та захоплень. Ми — молода компанія, створена у 2016 році, у місті Харкові. На даний момент наш колектив складається з 8 осіб, яких об’єднує бажання створювати оригінальні та корисні речі. Ми приділяємо багато уваги якості своєї продукції та регулярно […]

Кондитерський цех.
Діяльність компанії «ВІКА-ПРОД» спрямована на забезпечення потреб кафе, ресторанів, пекарень, закладів швидкого харчування в якісних та свіжих продуктах для подальшого приготування страв, кондитерських виробів та випічки. Окрім цього ми здійснюємо поставки мінеральної води та безалкогольних напоїв. Компанія «ВІКА-ПРОД» є офіційним дистриб’ютором виробничих підприємств України та компаній-імпортерів, що дає можливість запропонувати своїм клієнтам продукцію за прийнятними […]

At Cryptology, we provide reliable access to a broad range of trading options. Cryptology is a full-featured next-generation asset trading platform. Our trading platform configuration is straightforward and efficient, giving you a single point of access to global financial markets. Supporting a range of accounts and digital assets, we provide traders with a comprehensive and […]
оптовий продаж пакувальних матеріалів.

Імпорт та оптова торгівля спеціями

интернет магазин садовой техники производитель теплиц производитель систем капельного и автоматического полива производство и монтаж системы вентиляции и отопления
Ми компанія яка працює у сфері обміну валюти! Одна з переваг компанії — надання комплексу фінансових послуг: обмін — платіж — інкасація.Компанія успішно та динамічно розвивалася до початку війни, а зараз активно відновлює свою роботу та збільшує обсяги операцій. Гроші люблять професіоналів!

Холдинг, в который входят компании: Центр протезно-ортопедичної допомоги «Тellus» «Nertus» мережа ортопедичних салонів«Оrthokraine»

Компания Еврошина работает на рынке по продаже шин и дисков более 10 лет и оказывает услуги по шиномонтажу и мелкому ремонту автомобилей.