Save Capital Invest
Save Capital InvestSaveCapitalInvest — компанія, що надає комплексні послуги з супроводу бізнесу та фізичних осіб. Ми спеціалізуємося на юридичному консалтингу, підготовці та супроводі грантових проєктів, а також участі у державних тендерах. Gether GroupGether Group — це не просто архітектурна студія. Це ком’юніті творчих професіоналів, які мислять глибше за ескізи та креслення. Ми об’єднуємо архітекторів, дизайнерів, інженерів, урбаністів і стратегів, щоб створювати не плани — а рішення. Наш підхід — це синтез естетики, функціональності та контексту. Ми віримо, що архітектура починається не з лінії на папері, а з […] ТВК БайрісТОВ «ТВК Байріс» — виробник та дистриб’ютор високоякісних будівельних матеріалів, будівельної хімії та засобів для захисту і декорування деревини. На ринку України пакет продуктів представлено брендами: BAYRIS, Altax, WECO, Primacol Decorative, Primacol Professional, LuxDecor. SMS’kaКомпанія SMS’ka надає у 4-х містах України найкращі аксесуари для ваших телефонів і планшетів, а ті ж самі актуальні гаджети для Вас! Ми дуже уважні до роботи і робимо для клієнта те, що зробили б для друзів. Наша мета постійно радувати бездоганним сервісом, широким асортиментом, слухати до кожного відгуку та побажання. Ми цінуємо репутацію! Тому […] БірсаДистибуція продуктів харчування НафтаэнергопромПроизводство щитового электрооборудования до 1000 В. ЕрабусТОВ «ЕРАБУС» — разом з теперішньою командою, ми почали працювати ще з 2001 року. Власне підприємство започаткували в 2010 році, а назву ЕРАБУС зареєстрували в 2014-му. Ми обслуговуємо міжнародний автобусний маршрут «Мукачево — Кошіце» (Словаччина). Кожного дня їздять три рейси, о 07:00; 17:30 та 23:00 з Мукачівської автостанції. З жовтня 2015го року співпрацюємо разом з […] LifeBuhТОВ «Академія «LifeBuh» є успішною організацією, що спеціалізується на навчанні бухгалтерів та наданні бухгалтерських та адміністративно-управлінських послуг. Ми пропонуємо широкий спектр послуг для підприємств різних галузей, допомагаючи їм забезпечити ефективне функціонування і управління своїми фінансами. ЯмунаМПП фірма «Ямуна» — виробник продукції бакалійної групи в категорії спеції, приправи і кондитерські добавки. Досвід роботи компанії на ринку — 25 років. Ми володіємо трьома торговими марками «Ямуна», «IRIS», «Перчик». Успішно виробляємо: спеції і прянощі, приправи і пряно-ароматичні суміші, приправи без солі і пряні трави, кондитерські і харчові суміші і добавки, продукти бакалійної групи. Naturally Kids Inc.Create Products Children Love — and Grow with a Team That Cares Naturally KIDS is a women-led Canadian family brand loved by over a million families worldwide. In 2019, we pioneered a category of our own: toddler backpacks with detachable plush dinosaurs 🦖, unicorns 🦄, and other animal friends. In 2025, we expanded into animal-shaped […] КапелоуKAPELOU — виробник роботизованого обладнання та постачальник комплексних рішень для складу. Розробляємо та впроваджуємо інноваційні технології з автоматизації складів в Україні та Європі понад 9 років. Ми знаємо, як налагодити ефективну роботу складу. Створюємо і впроваджуємо автоматизовані системи на складах. Враховуємо вимоги наших клієнтів і комплексно підходимо до реалізації проєктів. Ми розробляємо технології для актуальності […] Аптека 3iМережа аптечних закладів «3І» вже понад трьох десятиліть працює для покращення життя українців. Компанія заснована 18 березня 1993 року. Сьогодні під брендом «3І» працює близько 500 аптечних закладів у десяти областях України , аптечний склад та власний магазин «Медтехніка». Місія Компанії: Забезпечення населення, закладів охорони здоров’я якісними лікарськими засобами та виробами медичного призначення за доступними […] Euro ForwardingEURO FORWARDING LLC is ukrainian freight forwarder and logistics provider. We have 10 years of experience in logistics. Ріал ДорсКомпанія «РІАЛ ДОРС» є одним із лідерів виробництва протипожежної продукції з можливістю надання послуги «під ключ», доставка та монтаж по всій Україні. Ми виробляємо протипожежні та технічні двері, люки і ворота усіх типів складності чи модифікації. InfocomКомпанію Infocom було засновано у 1991 році, як спільне товариство Міністерства Зв’язку України та німецької ІТ-компанії Controlware. Наразі Infocom є найдосвідченішою українською IT-компанією, що забезпечує роботу критичної урядової інфраструктури, надає послуги міжнародним та державним організаціям, енергетичному, фінансовому та приватному секторам. Наша місія — бути надійною основою для Вашого розвитку. Кожен співробітник нашої великої команди завзято […] GolPekGolPek — виробник вафельних напівфабрикатів та кондитерської продукції Експерт (роздрібна торгівля)Експерт — це українська мережа офлайн магазинів та онлайн-магазин побутової техніки, аксесуарів, електроніки та смартфонів. Ми працюємо від 2014 року та маємо понад 50 000 задоволених клієнтів. Оскільки у нас постійно відкриваються нові магазини, є потреба у кваліфікованих та змотивованих працівниках. ЄвросмалПП Євросмал оптова торгівля продуктами харчування |