Отзывы о работодателях Киев

IWS, группа компаний ИНВАЙТ

Компанія «ІНВАЙТ» (In White Solutions) — сервісна компанія, що стабільно та впевнено працює на ринку виробничо-господарського аутсорсингу.

АЙ ПІ ДЖІ

Сборка.юа

SBORKA.UA — онлайн сервис печати с готовых макетов для рекламных агентств, типографий, посредников.

ДП Современные финансовые решения, финансовый брокер

Сучасні фінансові рішення, фінансовий брокер

ИД «Украина Бизнес»

Видавничий Дім «Україна Бізнес»

Евротехэнерго

Компания «ЕВРОТЕХЭНЕРГО» предлагает комплекс инженерных решений в сфере теплотехники, начиная с проектных и монтажных работ любой сложности и заканчивая производством модульных котельных «под ключ» для теплообеспечения объектов различного назначения.

Термоинжиниринг

Група компаній Термоінжиніринг реалізує комплексні рішення від проекту до запуску об’єкта в сфері опалення, вентиляції, кондиціонування, забезпечення технологічних процесів.

ДП «УкрДАГП»

Style USA, Evrotop, ПП Ситюк Р.Б.

ДІДЖИТАЛ МЕДІА СИСТЕМС

Welcome English School

Курсы английского языка для детей.

ДКС Украины

Группа компаний «ДКС» была основана в 1998 году, и на сегодняшний день входит в число ведущих производителей кабеленесущих систем и электрощитового оборудования.

White Rhino

Вайт Райно — международная компания, работающая в сфере финансов и финансового маркетинга.

Консалтинговая компания Центр «Парето»

Консалтинговая компания Центр «Парето» успешно ведет свою деятельность на рынке оценочных услуг.

Арт оф Кукинг

«АРТ ОФ КУКІНГ» — це майстерня смаку, де поєдналися професіоналізм, майстерність, любов до кулінарії, яку ми вклали в кожен свій продукт. Наша компанія виробляє готову продукцію та напівфабрикати найвищої якості під ТМ Meal Time, а тривалий термін зберігання досягається завдяки використанню методу шокової заморозки.

Альтерра Груп

Alterra Group – девелопмент та управлінням комерційною нерухомістю. Реалізовуємо проекти під ключ від розробки концепції до здачі об’єкту і управління. Ми займаємося управлінням нерухомістю понад 5 років. Наразі у нас 36 об’єктів та 137 500 м2 в управлінні. В 2020 році ми вирішили зробити ребрендинг та посилити нашу команду, де кожен учасник — цінний і […]

Столичная Кладовка

Столичная Кладовка – это складской комплекс, вмещающий большое количество боксов для индивидуального хранения.

Инфоком Плюс

Crystal IT / Crystal CRM

Внедрение CRM системы, консультация отделов продаж, разработка бизнес сайтов и ПО.

Центр «Восстановление»