Ветропак Гостомельський Склозавод

Компанія «Ветропак» (Vetropack) є одним із провідних європейських виробників скляної тари. Випускаючи величезний асортимент скляної тари для промисловості, що виробляє продукти харчування та напої, а також надаючи широкий спектр послуг, компанія «Ветропак», можна сказати, постачає «скло, зроблене на індивідуальне замовлення»

Інкап

Компания ООО «ИНКАП» более 20 лет занимается продажей и производством изделий для благоустройства городских территорий

БК С.А.В.І.

ТОВ «БК С.А.В.І» — будівельна компанія яка спеціалізується в напрямках: гідроізоляція будівельних споруд — від фундаментів до покрівель ізоляція терас, паркінгів, басейнів, септиків, очисних споруд, резервуарів для води влаштування покрівель з ПВХ-мембран влаштування сучасних наливних промислових підлог з різними експлуатаційними вимогами Влаштування благоустрою Влаштування асфальту Армування та заливка бетону

М’ясокомбінат Тернопільський

ТОВ «М’ясокомбінат Тернопільський» є структурним підрозділом компанії «Агропродсервіс» — наша сировина це виключно те, що виросло на наших полях. Ми займаємося виготовленням та реалізацією м’ясної продукції: ковбасних виробів, м’ясних напівфабрикатів, консервних виробів. У нас тільки якісна продукція власного виробництва. На заводі відбувається повний технологічний цикл: від забою худоби, обробки туш аж до виробництва м’яса та […]

Киевградосервис

Київградосервіс — строительная компания по предоставлению полного цикла ремонтно-строительных услуг: строительство и проектирование жилых, производственных и офисных помещений, комплексный ремонт и реконструкция, дизайн интерьера, экстерьера.

ГК Русмаш

Мы предлагаем основной ассортимент продукции представленный на нашем сайте для горнодобывающей, нефтеперерабатывающей, металлургической, пищевой, химической, строительной и других отраслей промышленности.

Bex Space

Інтернет-магазин автозапчастин «Bex Space» пропонує великий вибір якісних деталей для іномарок. В одному місці зібрані запчастини для двигуна, підвіски та амортизації, гальмівної системи та не тільки. Наявність зручного каталогу дозволить самостійно здійснити пошук. Якщо у вас виникнуть труднощі, команда професіоналів готова допомогти вам зробити правильний вибір.

IQ Technology

Ай-Кью Технолоджи — международная LegalTech компания, предоставляющая инновационные сервисы по защите объектов интеллектуальной собственности в сети Интернет. Миссией нашей компании является обеспечение безопасных условий для развития брендов в цифровой среде.

ТРЦ Чайка

вулиця Гагаріна, 16, Рівне

G Car

G Car — це найбільша компанія в Україні в сегменті надання роботи в таксі на авто компанії, компанія активно розвивається та наразі має представництва у 22 містах України. Географія постійно розширюється. Сьогодні компанія максимально націлена на розширення та надання якомога якісніших послуг. Для численних клієнтів — це високий рівень сервісу та доступність, а для водіїв […]

Деліція

Delicia це сучасна кондитерська фабрика, яка виробляє більш ніж 60 видів цукрового, здобного, збивного печива, вафель і заварних пряників. На ринку представлена більше 20 років. Основа нашої впевненності у власній продукції — забезпечення повного циклу виробництва на спеціальних технологічних лініях. Це дозволяє контролювати процес на всіх етапах з моменту відбору сировини до випуску готових кондитерських […]

Най-Най

Продуктові магазини Най-Най та Супер Економ. На цей момент мережа налічує 26 магазинів у Чернівецькій, Хмельницькій та Івано-франківській областях.

Сана

Оптовая и розничная продажа специализированной одежды

Діром КО

Компанія «Dirom» більше 15 років є лідером на ринку Харкова та Києва за постачанням матеріалів первинного будівництва та оздоблення на будівельні об’єкти.

Адвокат Народу

«Адвокат Народу» — це юридичний маркетплейс. Тут клієнти швидко знаходять необхідного юриста і навпаки. Основна мета проєкту: сформувати правове суспільство, зробити юридичні послуги максимально зручними та об’єднати юристів і клієнтів по всій Україні, і навіть за її межами.

Металл-Химия

Компанія займається обробкою металів та нанесенням гальванічних покриттів (цинкування, міднення, нікелювання, хромування, сріблення, золочення та ін.), відновлення деталей ретро автомобілів та мотоциклів, продажем препаратів для обробки металу, Компанія розвивається, є можливість реалізовувати свої знання та навички.

Терполімергаз

Підприємство-виробник поліетиленових труб для газо- та водопостачання, а також фітингів для зварювання даних труб

Барон Разгуляеff

Барон Разгуляеff — это первый ресторан с собственной пивоварней прямо внутри здания! Расположен на живописном берегу Днепра (ж/м Победа 1), ежедневно радует своих Гостей лучшими блюдами европейско-баварской кухни, четырьмя сортами авторского пива и самыми веселыми вечеринками в городе! Барон Разгуляеff вмещает более 600 Гостей, имеет просторные залы ресторана, уютный зал караоке, а в летнее время […]

Київський М’ясокомбінат

Одне з найбільших підприємств України, що працює у сфері м’ясопереробки та виробництва ковбас і м’ясних виробів з 2003 року. SMK Group — це не тільки м’ясокомбінати, але і власна екоферма та власні фірмові магазини

Lior

Lior-boutique — это не просто интернет-магазин женской одежды, это креативная команда которая создает стильную одежду для девушек со вкусом, обеспечивая их сказочным комфортом, уютом и свободой в движении. Незаменимая деталь любого повседневно образа женщины — это одежда, которая не просто украшает, а подчеркивает всю элегантность, утонченность, грацию и изящность фигуры. Одежда от LiOR дарит своим […]

krasa / review - відгуки про косметику