Компанія «Ветропак» (Vetropack) є одним із провідних європейських виробників скляної тари. Випускаючи величезний асортимент скляної тари для промисловості, що виробляє продукти харчування та напої, а також надаючи широкий спектр послуг, компанія «Ветропак», можна сказати, постачає «скло, зроблене на індивідуальне замовлення»

Компания ООО «ИНКАП» более 20 лет занимается продажей и производством изделий для благоустройства городских территорий
ТОВ «БК С.А.В.І» — будівельна компанія яка спеціалізується в напрямках: гідроізоляція будівельних споруд — від фундаментів до покрівель ізоляція терас, паркінгів, басейнів, септиків, очисних споруд, резервуарів для води влаштування покрівель з ПВХ-мембран влаштування сучасних наливних промислових підлог з різними експлуатаційними вимогами Влаштування благоустрою Влаштування асфальту Армування та заливка бетону

ТОВ «М’ясокомбінат Тернопільський» є структурним підрозділом компанії «Агропродсервіс» — наша сировина це виключно те, що виросло на наших полях. Ми займаємося виготовленням та реалізацією м’ясної продукції: ковбасних виробів, м’ясних напівфабрикатів, консервних виробів. У нас тільки якісна продукція власного виробництва. На заводі відбувається повний технологічний цикл: від забою худоби, обробки туш аж до виробництва м’яса та […]

Київградосервіс — строительная компания по предоставлению полного цикла ремонтно-строительных услуг: строительство и проектирование жилых, производственных и офисных помещений, комплексный ремонт и реконструкция, дизайн интерьера, экстерьера.
Мы предлагаем основной ассортимент продукции представленный на нашем сайте для горнодобывающей, нефтеперерабатывающей, металлургической, пищевой, химической, строительной и других отраслей промышленности.

Інтернет-магазин автозапчастин «Bex Space» пропонує великий вибір якісних деталей для іномарок. В одному місці зібрані запчастини для двигуна, підвіски та амортизації, гальмівної системи та не тільки. Наявність зручного каталогу дозволить самостійно здійснити пошук. Якщо у вас виникнуть труднощі, команда професіоналів готова допомогти вам зробити правильний вибір.
Ай-Кью Технолоджи — международная LegalTech компания, предоставляющая инновационные сервисы по защите объектов интеллектуальной собственности в сети Интернет. Миссией нашей компании является обеспечение безопасных условий для развития брендов в цифровой среде.
вулиця Гагаріна, 16, Рівне

G Car — це найбільша компанія в Україні в сегменті надання роботи в таксі на авто компанії, компанія активно розвивається та наразі має представництва у 22 містах України. Географія постійно розширюється. Сьогодні компанія максимально націлена на розширення та надання якомога якісніших послуг. Для численних клієнтів — це високий рівень сервісу та доступність, а для водіїв […]

Delicia це сучасна кондитерська фабрика, яка виробляє більш ніж 60 видів цукрового, здобного, збивного печива, вафель і заварних пряників. На ринку представлена більше 20 років. Основа нашої впевненності у власній продукції — забезпечення повного циклу виробництва на спеціальних технологічних лініях. Це дозволяє контролювати процес на всіх етапах з моменту відбору сировини до випуску готових кондитерських […]

Продуктові магазини Най-Най та Супер Економ. На цей момент мережа налічує 26 магазинів у Чернівецькій, Хмельницькій та Івано-франківській областях.
Оптовая и розничная продажа специализированной одежды

Компанія «Dirom» більше 15 років є лідером на ринку Харкова та Києва за постачанням матеріалів первинного будівництва та оздоблення на будівельні об’єкти.
«Адвокат Народу» — це юридичний маркетплейс. Тут клієнти швидко знаходять необхідного юриста і навпаки. Основна мета проєкту: сформувати правове суспільство, зробити юридичні послуги максимально зручними та об’єднати юристів і клієнтів по всій Україні, і навіть за її межами.
Компанія займається обробкою металів та нанесенням гальванічних покриттів (цинкування, міднення, нікелювання, хромування, сріблення, золочення та ін.), відновлення деталей ретро автомобілів та мотоциклів, продажем препаратів для обробки металу, Компанія розвивається, є можливість реалізовувати свої знання та навички.

Підприємство-виробник поліетиленових труб для газо- та водопостачання, а також фітингів для зварювання даних труб

Барон Разгуляеff — это первый ресторан с собственной пивоварней прямо внутри здания! Расположен на живописном берегу Днепра (ж/м Победа 1), ежедневно радует своих Гостей лучшими блюдами европейско-баварской кухни, четырьмя сортами авторского пива и самыми веселыми вечеринками в городе! Барон Разгуляеff вмещает более 600 Гостей, имеет просторные залы ресторана, уютный зал караоке, а в летнее время […]

Одне з найбільших підприємств України, що працює у сфері м’ясопереробки та виробництва ковбас і м’ясних виробів з 2003 року. SMK Group — це не тільки м’ясокомбінати, але і власна екоферма та власні фірмові магазини

Lior-boutique — это не просто интернет-магазин женской одежды, это креативная команда которая создает стильную одежду для девушек со вкусом, обеспечивая их сказочным комфортом, уютом и свободой в движении. Незаменимая деталь любого повседневно образа женщины — это одежда, которая не просто украшает, а подчеркивает всю элегантность, утонченность, грацию и изящность фигуры. Одежда от LiOR дарит своим […]