ПромАтельє сервіс
Пошиття чоловічого, жіночого та дитячого одягу.
ОртаверонТОВ «ОРТАВЕРОН» — є експертом у сфері інноваційних рішень. Наша компанія розробляє програмне забезпечення для автономних систем, включаючи рішення для керування, навігації та обробки даних. Ми виготовляємо високотехнологічне обладнання, що підвищує ефективність і безпеку експлуатації. Надаємо послуги з ремонту, діагностики та технічного обслуговування. Наші рішення забезпечують точність, надійність та безперебійну роботу сучасних технологій. Поєднуючи інновації […] Kombine TechПродуктова ІТ-компанія. Ми розробляємо софт для iGaming-проєктів і технологічні рішення, яких немає в конкурентів, надаємо В2В-послуги і знаємо, як підтримувати ігрову інфраструктуру. Нас обирають ті, хто хоче швидкий старт, прогнозований результат, конкурентну перевагу і зростання. Агропродсервіс ІнвестАгро фірма ТОВ «Агропродсервіс інвест» займається рослинництвом та тваринництвом. ТіксанТОВ «Тіксан» — це компанія-дистриб’ютор професійної італійської косметики для волосся. Компанія була створена в 2015 році і має за мету постачати високоякісні професійні засоби догляду за волоссям, які задовольняють як будь-який салон краси, так і окремого споживача. Щодня кількість задоволених покупців неухильно збільшується. Успіх компанії полягає не тільки у відмінних засобах для волосся, які дають […] Авіс УкрагроОсновними напрямками діяльності є: — інтенсивне рослинництво (кукурудза, соя), молочне тваринництво та надання повного комплексу послуг для зернових та технічних культур. UkrProfiGroupСвій бізнес ми розпочали 1992 року як спеціалізоване підприємство у сфері зварювального виробництва. Основні напрямки діяльності за час існовання: виробництво зварних металоконструкцій, торгівля зварювальним обладнанням, представництво на українському ринку іноземних компаній — виробників зварювальної техніки, виставкова діяльність, вантажні автомобільні перевезення. В 2015 році після реорганізації, почалося наше співробітництво з польскими підприємствами, в рамках якого нашимі […] Територія Твоєї Техніки«Територія Твоєї Техніки» (ТТТ) — одна з найбільших роздрібних мереж магазинів, яка успішно розвивається на ринку портативної техніки, гаджетів та електроніки вже понад 20 років. Команда ТТТ налічує понад 140 магазинів різних форматів по всій Україні: це, звісно, власні шоуруми ТТТ, брендшопи SAMSUNG, і магазини операторського напрямку — Київстар, Vodafone, lifecell. Наша Команда налічує понад […] LoraShenLoraShen — українська компанія-флагман у напрямках флористики, дизайну, вітринистики, вертикальному озелененні та зеленому дизайні з більш ніж 5-річним досвідом роботи. Місія компанії — прикрашати життя людей. На сьогодняшній день компанія LoraShen володіє своєю виробничою базою, квітковою студією та роздрібними магазинами у Києві та Харкові. Компанія є прямим імпортером квітів, рослин та інтер’єрних елементів декору. У […] OsnovaМи — команда професійних рієлторів. Лідери ринку нерухомості Хмельницького! Надаємо посередницькі послуги у сфері нерухомості з 2010 року. Цінуємо свою репутацію, постійно вдосконалюємо технологію надання послуг, готові вкладати час та гроші в перспективних людей. Приєднуйтесь до нашої команди, заробляйте, здійснюйте свої мрії! ВінтелепортТелекомунікаційна компанія «Вінтелепорт» — оператор телефонного зв’язку та постачальник комплексних телекомунікаційних послуг та рішень для підприємств, корпорацій та приватних осіб. Miss Diamond«Miss Diamond» — один з найвідоміших українських брендів дизайнерки Аліни Маленької. За 8 років існування, бренд зробив собі ім’я кращого в українському люкс-сегменті. Наші колекції — це преміум якість і індивідуальний підхід до кожного. Наша репутація — це тисячі задоволених клієнтів, серед яких багато зірок шоу-бізнесу та блогінгу. Наразі «Miss Diamond» — це успішний e-commerce […] DevabitWeb or mobile, development or testing, design or UX, BPO Services, Logistics — Devabit is your rockstar software development partner. With only the best experts in the fields, we make ideas tangible, day-to-day. We draw, we sketch, we prototype, we code, we test, and we deliver right on time the solutions that make your business […] Alviva GroupНаша компанія прагне перетворювати кожен сніданок, обід, звичайний перекус чи святкову вечерю в незабутню подорож смаком, представляючи вам вишуканість та якість у кожному продукті. Завдяки високим стандартам якості та впровадженню інновацій ми пропонуємо продукти різних брендів, які відзначаються не лише смаком, користю, але й вишуканістю. Тому ALVIVA і обʼєднує бренди та виробників у символічному дереві […] JustMarkets TechJustMarkets — це провідний світовий multi-asset брокер, який формує галузь з моменту свого заснування у 2012 році. Маючи представництва в більш ніж 160 країнах, JustMarkets прагне створити привабливе та прозоре торгове середовище, де люди можуть повністю розкрити свій інвестиційний потенціал. Мета JustMarkets — стати найбільш клієнтоорієнтованим брокером у світі, де кожен може торгувати та інвестувати […] Хостинг УкраинаКомпания «Хостинг Украина» — крупнейших хостинг-провайдер на украинском рынке, а также ICANN аккредитованный регистратор доменных имён. Более 15 лет мы создаем качественный продукт, заботимся о надёжности нашего хостинга и об удобном взаимодействии с нашими сервисами. Нас хорошо знают клиенты и рекомендуют нас друзьям и коллегам, мы продолжаем расти и смотрим в будущее с желание осваивать […] ПолтаватеплоенергоПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» — підприємство комунальної теплоенергетики, надання послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води. Еко-таксіКомпанія ЕКО ТАКСІ 7737 — перша в Україні офіційно організувала сервіс електротаксі та вже протягом семи років успішно розвиває свій бізнес у Житомирі, Вінниці, Луцьку, Бердичеві, Коростені, Звягелі, Коростишеві. Служба ЕКО ТАКСІ 7737 почала працювати влітку 2018 року в місті Житомир, та за короткий проміжок часу стала фаворитом на ринку пасажирських перевезень. З першого дня […] Дніпрометиз ТАСПрАТ «Дніпрометиз» — провідний виробник України з випуску сталевого дроту, цвяхів, кріплення, фібри, сіток. Продукція використовується у машинобудуванні, будівництві, сільському господарстві, при виконанні ремонтних робіт, у сфері обслуговування та інших сферах діяльності. |