M&M’s Agency

M&M’s Agency

VN:F [1.9.22_1171]
1.0 из 5 (голосов: 1)
Россия
Добавить отзыв Добавить зарплату ❤  Подписаться
Вы представитель компании?
Редактируйте страницу и отвечайте от имени компании.

Мы — performance агентство M&M’s, которое специализируется на западный рынок. Маркетинговая компания.

Отзывы о работе в M&M’s Agency, зарплаты

  1. 12 апреля 2024

    Дуже негативні враження про роботу в компанії. Почну з того, що СЕО компанії Максим у у ході співбесіди запропонував зарплату в 1000$ та 10% від вартості проекту, на що я погодилася. Та одразу після того, як я виявила зацікавленість, він оголосив, що зп буде менша і на старті становитиме 700$ і поступовим підвищенням % від проекту, адже всі проекти вже добре налаштовані і не мають проблем, залишиться лише вести їх. По факту ж коли я прийшла у компанію, виявилося, що практично всі проекти мають великі проблеми з налаштуваннями після попереднього, як мені повідомили, senior спеціаліста, в компетентності якого в мене були великі сумніви.Виявилося, що конверсії були налаштовані неправильно, аналітика також налаштована неправильно і все це довелося, звісно, розгрібати мені. Але при цьому він дуже складно та ладно їздив по вухах СЕО Максиму. При тому обстановка у колективі була токсичною, чому дуже сприяв Проджект Даніїл, якого взяли взагалі без жодного досіду в ІТ, проте він скрізь ліз зі своєю некомпетентною думкою, чим дуже сильно заважав працювати. Відверто інколи саботував мою роботу: "забував" передавати важливу інформацію від клієнта або клієнту, запізнювався на коли до складних клієнтів, на самих колах відверто інколи казав дурню, оскільки не розбирається у ІТ. Абсолютно не сприймав критику і аби перевести негатив зі своїх проколів, переходив на особистості, вішав ярлики, доводив до сліз. Свою роботу як ПМа виконував відверто погано, проте постійно ліз у чужу, чим створював неодноразово конфліктні ситуації.
    Але найгірше, що через некомпетентність попереднього ррс та ПМа мені передавалися проекти у відверто поганому стані або на етапі відмови, що впливало на мою зп і на другий місяць роботи я мала б отримати 560$, отдже ні про яку 1000$, про яку йшлося з самого початку на спібесіді, мови і не йшло. Хочу також зазначити, що я працювала від самого початку повний 8-ми, а інколи і 9 годинний робочий день, але за 2 тижні роботи мала отримати лише 2000 грн. Більш того, 2 дні, як виявилося, я працювала безкоштовно, створюючи стратегії та аналізи кабінетів, які мені не оплачувалися. І певно якби я не заговорила про це з СЕО Максимом, вони так і не були б мені оплачені. Окрім того, Максим намагався додати у мої обов’язки дизайн (але тут мені вдалося відстояти своє право робити це за окрему плату), контроль за робою ПМа та, по суті, його навчання (аби не косячив). Окрім того, СЕО на свій розсуд міг змінити ціну за ведення проекту у МЕНШУ сторону (звісно "для мене", а не для клієнта), що автоматично зменшувало і мою зп.
    Також мені обіцяли на старті джуна, якого не виявилося,через що я просто вигоріла за місяць з тим об’ємом задач, що звалився на мене. А коли мені джун вже не знадобився, його запросили. Окрім того мені не дали обрати джуна, а по суті нав’язали дівчинку з 0 знаннями у рекламі, яку довелося вчити з 0!
    І все це приправлялося натяками на мою токсичність, намагаючись таким чином зняти з себе відповідальність за відверте жлобство СЕО Максима.
    Дуже жалкую, що почала працювати у цій компанії, адже параллельно мала чудовий офер від іншої.

Добавьте зарплату в компании M&M's Agency

Спасибо! Зарплата добавлена.

Добавить отзыв о работодателе M&M’s Agency



Прикрепить фото или другой файл:



Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании M&M’s Agency?