Транспортна компанія ТОВ «Агротеп» займає лідерські позиції з регулярних перевезень вантажів по території України, країн ЄС та СНД з 1993 року та є дійсним членом Асоціації міжнародних перевізників України (АСМАП). Отзывы о работе в Агротеп, зарплатыДобавьте зарплату в компании АгротепДобавить отзыв о работодателе Агротеп Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Агротеп?
Шахраї. Кидають на зарплату. Керівниця і власниця (якій бізнес дістався у спадок) — агресивна і тупа малолетка без досвіду і моральних цінностей, але з короною на голові, Настя Причина. Бидло. Якщо хочете зіпсовані нерви, щоб об вас витирали ноги і кидали на гроші, істеричні крики-воплі щодня — вам сюди. Найгірший работодавець. Дід був порядний, а ці — покидьки
Дуже голіма контора, проходний двір. Брехливий голуб, обкурена Настя.Водій це бидло. Не виконують своїх обіцянок — потіряєте свій час, навіть не думайте!!!
Незнаю як фірма но служба безпеки работает идеально невидя
человека только по номеру телефона определяет способности людини та її здібності Супер.
Выполняешь поставленные задачи — получаешь хорошую оплату и в Украине. И домой попадаешь два-три дня в месяц к семье. И здесь хотяб слышат.
Проработав пару год, коллектив толковый!
В авто не надо копаться, по рейсах вопросы решають.
Зп после рейса, если без косяков и клиент норм попався!
Нормальна кампания!
хороша фірма, машин багато нових, в основному рефи, їздять скрізь, але з водітелів зробили дойних коров. женя та ярослав з логістики примушуюсь платити, не хочеш на Лемборг -плати, мало днів і можеш тільки на польшу теж плати, вигрузився в середу в голандії і хочеш до вихідних загрузитися додому треба платить, бо станеш до понеділка, за книжку плати, шоб на германію не їхать через чоп це теж за гроші. скидають смс з номером карти і сумою. зараз підняли зарплату але який смисл? все зїсть мзда. Хто не платить той по 5-10 днів може стояти в гаражі і тіпа нема загрузок, книжок, дозволів. хто платить тим все знаходится. багато водіїв звільняються бо то крючок. раз заплатив мусиш потім весь час давати.
@ Ігор , Скажи будь ласка чи підписав договір про повну індивідуальну матеріальну відповідальність і чи вираховують бабки, як вони кажуть за можливе пошкодження авто, мені заявили сумму 15000гр

фирма как фирма, нормальна и стабильная, зп самая оптимальная по сравнению с остальными транспортными компаниями в нашей стране
зп завжди вчасно, цікаві люди роблять на фірмі, всі ініціативні, ростуть.
Звучит будта тебя просто не взяли на должность
Слышал хорошие отзывы о компании, но увидев их вакансию на должность логиста, я так сказать — был «враженний». Компания по международным грузоперевозкам, с автопарком свыше 250 единиц (практически все Евро 6), ищет логиста с окладом 12000 — 15000 грн.!!! Май 2021 на дворе…
ЗП сразу після рейса як тільки здав документи! Гайки не крутиш, свої рембокси, малярка іще й помиють. Дафи нові євро шості, пяті почті всі продали, машин шість осталось, новачкам дають перші пару рейсів поїздить на них зараз, тим шо без опиту, і то вже скоро не буде, продадуть і євро 6 візмуть, всього машин десь 250 в парку. Роблю тут с 2002го року, колектив хороший, ті хто нехароші, довго не сидять, люди завжди шось підкажуть якшо не знаєш, колонні на телефоні весь час і логісти, зп хароша якшо робиш, нема такого шо гонять і упахають тебе як чорта, просто роби як людина і буде все ок
Пригласила на собеседование Швадченко Людмила 0952066450. Я перенес дату собеседования заранее уведомив, и извинился (на мой взгляд, это по-человечески) Пришел в назначенный день и время, начал звонить Людмиле, что я пришел, трубку Людмила не берет, прошло 30 минут телефон был отключен. Плюс ко всему территория закрыта (пром зона) никого нет.
Вывод: Рекрутер данной компании, на мой взгляд, уже утратил положительные человеческие свойства. Не тратьте свое время на данную компанию.
Скажіть будь ласка чи всі підписують договір про повну індивідуальну матеріальну відповідальність. І чи зі всіх вас вираховують по 2000гр в місяць поки не назбирається сума в 15000гр за можливе пошкодження авто. Запитую водіїв які там працюють.
Праработал в Агротепе 15 летб контора зачетная без подставы! На загрузках не кедают и норм рейсы дают В шею не гонят туда обратно не мотался. Молодцы ребята!
Проработав в компании около 10 лет водителем международником, пришлось уходить из-за того, что директором стала наследница 25-ти летняя девица без опыта работы и с наркотической зависимостью, без морали, чести и знаний.
Зарплату обещают, но не выплачивают, как правило вообще. Постоянный поток новых водителей. К водителям относятся как к быдлу. Обещают поездки в Европу, но в основном это Румыния.
Кто хочет обрести геморрой, Вам в АГРОТЕП!