Про компанію ТОВ Дніпроспецремонт Зведення шламосховищ і хвостосховищ; монтаж технологічних трубопроводів; прокладення інженерних мереж; прокладення систем водопостачання і теплопостачання; рекультивація ґрунтів і протиерозійні роботи; виготовлення, монтаж металоконструкцій і окремих конструктивних елементів. Так само на сьогодні підприємство готове виконати під ключ: розробку котлованів, виїмок; вертикальне планування і вивезення ґрунту; влаштування насипів, укладання, ущільнення ґрунту; влаштування ґрунтових і піщано-гравійних подушок; роботи з будівництва ставків, ставків-накопичувачів для систем зрошення; роботи з будівництва дамб, каналів, майданчиків, траншей під стрічкові фундаменти; будівництво полігонів побутових відходів; усі види робіт із розроблення й переміщення ґрунту; всі види робіт з укладання піщано-гравійних подушок під підстави автомобільних доріг та інші роботи. всі роботи ліцензовані. За весь період роботи на ринку компанія зарекомендувала себе на ринку послуг як надійний підрядник. Так нашим постійним замовником стало підприємство ВАТ «АрселорМіталл Кривий Ріг». Нами виконано: В екстремальних умовах і в найкоротші терміни, без зупинки виробництва, проведено заміну сотні метрів повітропроводів. Ведеться напружена робота з капітального ремонту будівлі бункерного прольоту. Більшу частину монтованих металоконструкцій виготовляють самостійно в умовах виробничого майданчика і в цехах з виготовлення металоконструкцій. Отзывы о работе в Дніпроспецремонт, зарплатыОтзывов пока нет Добавить отзывВакансии 16 000 – 17 000 грн
Добавьте зарплату в компании ДніпроспецремонтДобавить отзыв о работодателе Дніпроспецремонт Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Дніпроспецремонт?