Електроплюс

Компанія «Електроплюс» працює на ринку безпеки України з 2016 року. Наша компанія спеціалізується на проектуванні, монтажі, технічному обслуговуванні засобів протипожежного захисту, систем забезпечення безпеки (охоронної сигналізації, контроль доступом, цифрового відеоспостереження), оцінці протипожежного стану об’єктів.
Ми виконуємо повний комплекс послуг з установки і технічного обслуговування систем протипожежної безпеки з подальшим узгодженням проектної документації, її затвердженням в органах державного пожежного нагляду та інших контролюючих інстанціях.
Колектив ТОВ «Електроплюс» не один рік успішно займається розробкою та реалізацією великих проектів багатофункціональних, громадських і житлових комплексів на території міста Києва та інших регіонів України. Компанія має в розпорядженні штат висококласних фахівців, готових запропонувати широкий вибір інжинірингових і будівельно-монтажних рішень, спрямованих на розробку і реалізацію комплексних систем безпеки для споруджень будь-якої складності.

Отзывы о работе в Електроплюс, зарплаты

Отзывов пока нет

Вакансии

40 000 – 45 000 грн

Работа и зарплата в компании:

Компанія «Електроплюс» спеціалізується на безпеці та протипожежному захисті, пропонуючи широкий спектр послуг, включаючи проектування, монтаж і технічне обслуговування систем безпеки. Оскільки компанія працює в цій галузі з 2016 року, вона має досвід у реалізації великих проектів у Києві та інших регіонах України.

Вакансії
У «Електроплюс» можуть бути відкриті різноманітні вакансії, зокрема:
- Інженери з проектування систем безпеки
- Техніки з монтажу та обслуговування
- Спеціалісти з оцінки протипожежного стану
- Менеджери з продажу та обслуговування клієнтів

Компанія шукає фахівців з відповідною освітою та досвідом роботи в галузі безпеки та протипожежного захисту. Важливими якостями є технічна грамотність, вміння працювати в команді та орієнтація на результат.

Зарплати
Зарплати в компанії можуть варіюватися в залежності від посади, досвіду та кваліфікації працівника. У середньому, зарплати для технічних спеціалістів у цій галузі можуть коливатися від середнього рівня по ринку до вище середнього, залежно від конкретних обов'язків та навичок. Інженери можуть очікувати на більш високі зарплати, тоді як початківці або технічні працівники можуть отримувати менше.

Умови праці
Компанія пропонує конкурентоспроможні умови праці, можливості для професійного розвитку та навчання, а також участь у цікавих проектах. «Електроплюс» зазвичай цінує ініціативних працівників, які прагнуть до самовдосконалення та готові працювати в динамічному середовищі.

В цілому, робота в «Електроплюс» може бути цікавою для тих, хто хоче розвиватися в сфері безпеки та протипожежного захисту, працюючи в команді професіоналів.

Добавьте зарплату в компании Електроплюс

Добавить отзыв о работодателе Електроплюс

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Електроплюс?