THRASH! ТРАШ!

THRASH! ТРАШ!

, ,

THRASH! ТРАШ! мережа продуктових маркетів холдингу Fozzy Group.
Що отримує кожен наш гість? — Розтрощені ціни!
Що отримує кожен член нашої команди? — Гідну заробітну плату, офіційне працевлаштування, своєчасні виплати 2 рази на місяць, реальний кар’єрний зріст та надихаюче керівництво!
Ми швидко розвиваємось, тож не гайте часу — долучайтеся до доброї справи!
Траш! Thrash! — наступне місце вашої роботи. Наша дружня, весела команда вже чекає на Вас!

Отзывы о работе в THRASH! ТРАШ!, зарплаты

1. 5 марта 2025

Аналогічна ситуація. Тільки мене безпідставно прямо звинуватили в крадіжці, ніби я на попередньому місці роботи крала.

2. 3 марта 2025

Хотіла влаштуватися в магазин Траш, але мені набрехали з приводу перевірки моїх даних наче в мене там щось нетак. На моє питання що саме не так, начальство замешкалось на питанні і відповіло » нуу може на минулій роботі про вас сказали щось, може ще якась причина» тобто відповіді точної я не почула і розчарована( доказів мені не надали) скоріше за все найшли людину і не могли сказати цього прямо)

3. 8 января 2025

Мій відгук буде стосуватись саме магазину в м. Бердичів по вул. Одеська.
    Майже кожного разу не відповідність цінників продукції, складається таке враження, що це робиться не просто так. Завжди потрібно перевіряти чек, то не той товар вибʼють, то не по тій ціні.
    Наступне, був прострочений товар(фарш).
    На мій погляд потрібно звільнити саме працівників «старожилів», так як від початку все йшло не так, як потрібно.
    Це робиться не задля людей, а аби надурити.

4. 27 декабря 2024

Хочу сказати одне:як магазин він хороший,і ціни на деякі товари доступні.Тут все ок.Але я,як колишній працівник цієї мережі не задовлена відношенням колег один до одного.Конкретно це стосується магазину в місті Бердичів по вулиці Одеська.Я ще такого рабство, приниження людської гідності не бачила.Я була там касиром і працювала 12 годин була зміна,але протягом цих годин я без перерви працювала 6-7 годин, навіть елементарно вийти в туалет, потрібно було вимолювати, щоб тебе підмінили.Я вважаю це принизливо і несправедливо, тому що там керуються не на роботу працівника,а на особисті вподобання.Я не кажу за всі магазини, але конкрето в цьому,це було саме так.І я така не одна,хто залишився в шоці від керуючого і адміністрації.Я пропрацювала там не довго, тому що просто з’їли своїм відношенням.Я ще багато чого можу розповісти, але хотілося б щоб все таки перевірили повноваження цих працівників.

5. 23 февраля 2024

Я хочу выразить свою положительную оценку продуктовым маркетам. В магазинах всегда широкий ассортимент продуктов питания и бытовой химии, что делает поход за покупками приятным и удобным. Я особенно ценю удобство расположения товаров по категориям, что помогает быстро найти нужные продукты. Кроме того, часто встречаются акции и специальные предложения, что позволяет сэкономить на покупках. В целом, продуктовые маркеты — это отличное место для покупок, где можно найти все необходимое по доступным ценам.»

Администратор Linux 1

Добавьте зарплату в компании THRASH! ТРАШ!

Добавить отзыв о работодателе THRASH! ТРАШ!

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании THRASH! ТРАШ!?