https://prom.ua/ua/c2366579-annamax-sladosti-sneki.html Отзывы о работе в Annamax, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании AnnamaxДобавить отзыв о работодателе AnnamaxХотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Annamax?
"Шарашкіна контора" не рекомендую. Вони роблять процес нібито співбесіди, у 3 етапи. 1 ий там нібито багато охочих. 2 ий декілько претендентів. 3 ій після проходження стажування (5 днів) зустріч особисто з керівником.
Одже, по факту йде річ про вакансію помічника керівника. На першому етапі, говорили про те, що вони всього навчають, а вже на стажуванні ніхто нічому не вчив. Давали завдання, при чому не маленькі, а ти по їхнім правилам стажування їх робиш та надаєш наприкінці дня готову роботу. В середньому було по 5 ть завдань, а в кожному по 3-5 або варіантів або підпунктів. Завдання різноманітні. Від створення відео та фото креативів, написання текстів контенту або повідомлень, пошук фото та відео матеріалу, збір та обробка даних, як конкурентів, так й можливих партнерів. Головна умова, якщо ти проходиш успішно співбесіду з керівником, то стажування буде оплачено, а якщо ні, то й про оплату й мови нема. Цікаво відмовляють, "керівник прийняв рішення що ви нам не підходите". Без конкретики. Ще питання, якщо ви всього вчите, чому при стажуванні навалювали завданнями, без навчання? Тепер ясно, чому по всім їхнім напрямкам "солянка" з подачею та оформленням продукції. Висновок: щоб не платити людям, вони організовують аля співбесіди та стажування. Від цього отримують ваші роботи, та збільшують охоплення в соціальних мережах. Одним пострілом 2 х зайців вбивають. Рекомендую не тратити час свого життя, ця контора цього не варта.