Bosco Conference

Bosco Conference

Компанія Боско Конференс створена у 2005 році фахівцями у сфері ділового івент-менеджменту, за майже 20 років проведено вже понад 300 великих міжнародних конференцій, форумів, семінарів. Заходи проходили як в Україні, так і в інших європейських країнах, таких як Швейцарія, Кіпр, Великобританія, Латвія, Естонія, ОАЕ, Польща та країни СНД. Починаючи з 2020 компанія активно проводить онлайн семінари та марафони, на нашому рахунку вже майже 200 таких подій.
Нашими Партнерами є вітчизняні та зарубіжні провідні юридичні, консалтингові, аудиторські компанії та банки.

Отзывы о работе в Bosco Conference, зарплаты

Отзывов пока нет

Вакансии

30 000 – 40 000 грн
30 000 – 80 000 грн
25 000 – 50 000 грн

Работа и зарплата в компании:

Bosco Conference — це компанія, яка спеціалізується на діловому івент-менеджменті, заснована в 2005 році. Протягом свого існування вона організувала понад 300 великих міжнародних заходів, включаючи конференції, форуми та семінари, які проходили не лише в Україні, а й у ряді європейських країн.

Вакансії
Компанія регулярно шукає фахівців у різних областях, пов'язаних з організацією заходів. Це можуть бути вакансії у сферах:

- Організація івентів
- Маркетинг та PR
- Продажі та робота з партнерами
- Технічна підтримка та IT
- Адміністративні посади

Зазвичай, для роботи в компанії потрібні комунікативні навички, вміння працювати в команді, а також досвід в організації заходів або в суміжних сферах.

Зарплати
Заробітна плата в Bosco Conference може варіюватися в залежності від посади, досвіду та кваліфікації співробітника. В середньому, зарплати в компанії можуть бути конкурентоспроможними для ринку України. Наприклад, початкові позиції можуть пропонувати зарплату на рівні середнього доходу в індустрії, в той час як досвідчені фахівці можуть розраховувати на вищі ставки.

Умови роботи
Компанія може пропонувати гнучкий графік роботи, можливість займатися дистанційною роботою, а також участь у міжнародних проектах. Співробітники мають можливість розвиватися професійно, отримуючи нові знання та навички в сфері івент-менеджменту.

Bosco Conference активно розвивається, тому можливості для кар'єрного зростання можуть бути досить широкими.

Добавьте зарплату в компании Bosco Conference

Добавить отзыв о работодателе Bosco Conference

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Bosco Conference?