Отзывы о работодателях Транспорт

Компанія KIAPARTS має велику мережу клієнтів і партнерів по всій Україні. Ми маємо більш ніж 23-річний досвід роботи на ринку запчастин України. Займаємось гуртовим та роздрібним продажем. Працюючи з нами, Ви отримуєте надійного і стабільного партнера, а також гарантовану якість придбаних запчастин. Ми принципово не займаємося дешевими і низькоякісними запчастинами підозрілого походження, а продаємо деталі […]
Сервісне обслуговування автомобільних заправних комплексів.
Логістична компанія з власним транспортним парком, що спеціалізується на вантажних автомобільних перевезеннях між Україною та ЄС
Торгівля автомобілями та легковими автотранспортними засобами.

Компанія «Сплайн» — український виробник спеціального і спеціалізованого автотранспорту, одна з провідних компаній яка спеціалізується на переобладнанні та дообладнанні комерційних фургонів і спеціалізованих автомобілів. Виробничий процес на підприємстві, виконується командою кваліфікованих співробітників, які мають необхідний рівень кваліфікації, досвід роботи і навчальної практики отриманої на заводах наших партнерів в Німеччині, Нідерландах, Бельгії і Швеції. Працюючи з […]

ТОВ «ТРАНСКОНТИНЕНТАЛЬ ЛОГІСТИК» — компанія, що понад 15 років займається наданням автопослуг з перевезення небезпечних вантажів (дизельне пальне, бензин, пропан-бутан) спецтранспортом по території України та за кордоном.

Компания основана в 2006 году. В собственности компании находятся автомобили MAN TGL 2012−2017 годов в количестве 100 единиц. Офисы компании находятся г. Киев, пр. Валерия Лобановского и г. Днепр ул. Набережная Победы. В собственности компании есть 2 грузовых сервиса полного спектра обслуживания собственных автомобилей в г. Киев и г. Днепр Автомобили компании обслуживают контракт «Комфи»

GrandEx — Розумна логістика для світової торгівлі. Ми допомагаємо компаніям перевозити товари з Китаю до США за допомогою безперебійних та економічно ефективних рішень для перевезення вантажів, що підкріплюються відстеженням у режимі реального часу, експертною підтримкою та повною прозорістю на кожному кроці.

MCargo — International Transport & Logistics Компанія MCargo надає широкий спектр логістичних та супутніх послуг з урахуванням індивідуального підходу до кожного клієнта. Вантажні авіаперевезення Перевезення автомобільним транспортом Морські контейнерні перевезення Доставка залізницею вантажів з Китаю Проектна логістика Митно-брокерські послуги
ТОВ «ХарківСкан» є офіційним дилером Scania в Харківський та Сумській областях з 1999 року. Дилерський центр надає послуги з продажу нової та вживаної техніки, ремонту та обслуговування. Сервісна станція має сучасне обладнання та пропонує широкий вибір послуг з ремонту.

ТзОВ «Лемберг Транс» — транспортна компанія, яка здійснює перевезення по Україні, країнах СНД та Європі тентовими автомобілями. Автопарк нашої компанії складається з 22 тентових автомашин MAN, DAF, VOLVO класу Euro 5. Міцна сталева конструкція напівпричепа, з висотою бортів від 35 до 50 см, дає можливість здійснювати бічне, верхнє або заднє завантаження / розвантаження. Процес перевезення […]
ваш надійний партнер у сфері логістики та вантажних перевезень у Дніпрі та по всій Україні. Ми забезпечуємо швидку та безпечну доставку вантажів будь-якої складності: від квартирних переїздів до великогабаритних промислових об’єктів. Власний автопарк, досвідчені водії та індивідуальний підхід до кожного клієнта дозволяють нам гарантувати цілісність вашого майна та дотримання термінів.»

Наша компанія — це команда професіоналів, яка працює на ринку вже багато років. Ми надаємо водіям повністю обслуговувані, нові та комфортні автомобілі для роботи з агрегаторами Bolt та Uklon. Ми прагнемо забезпечити високий рівень сервісу, створюючи всі необхідні умови для комфортної та успішної роботи водіїв. Ми дбаємо про наших співробітників, підтримуючи їх не лише в […]

LLC «APUS-LEGAT» (Апус-Легат) надає широкий спектр послуг для власників автотранспортних засобів. Основним продуктом є ОТК але так само як додаткові послуги є сертифікація авто, страхування та повірка тахографів.
Компанія має свій автопарк вантажних автомобілів, рефрежираторів та тентів, виконує перевезення міжнародні та по территорії України. Гарний та дружній коллектив, дуже комфортні умови праці та зараобітної плати. Робимо бронювання працівників.

Advanced Truck Parts — це динамічна компанія, що спеціалізується на постачанні запчастин та комплектуючих для вантажних автомобілів в США. Ми працюємо як онлайн-платформа, яка забезпечує водіїв та автоперевізників широким асортиментом якісних запчастин для найпопулярніших брендів вантажної техніки: Freightliner, Peterbilt, Kenworth, Volvo, Mack, International та інших.

We are a successful US Logistics Company with its own fleet of over 400 trucks. Our core values are dedication, professional approach, and team spirit. Here in MGL, we offer more than a job — we offer an American corporate culture toped with a high income.
Регулярні пасажирські перевезення по Києву!

Компанія HAVI надає послуги з логістики, управління ланцюгами постачання, пакування та маркетингової аналітики клієнтам у більш ніж 100 країнах світу. В компанії працює понад 10000 співробітників. В Україні компанія HAVI розпочала свою діяльність у 1996 році, де представлена компанією ТОВ «УСПОТ ЛТД». Починаючи з дати заснування, компанія створила міцну репутацію «виконання обіцяного» відомим брендам, включаючи […]

Компанія «Арма Моторс» — офіційний дилер автомобілів Renault та Mitsubishi. Сьогодні Арма Моторс — це стабільна компанія, що динамічно розвивається з багаторічною історією, лідер автомобільного ринку. Арма Моторс — це сім’я, яка складається з професіоналів-однодумців та клієнтів. Наші цінності — цілеспрямованість, чесність, відкритість, єдність та першокласний сервіс.