Global Telecom

Global Telecom

Global Telecom — високотехнологічний аутсорсинговий колл-центр, який спеціалізується на наданні послуг з обробки вхідних та вихідних дзвінків, електронних повідомлень для різних клієнтів з України та Європи. Наша компанія вирізняється надійністю, ефективністю та високою якістю обслуговування. В Україні працюємо більше 7-ми років, за цей час стали надійним партнером в своєму сегменті.

Отзывы о работе в Global Telecom, зарплаты

1. 22 августа 2025

Global Telecom, Traff Hunters, Trust Call, v.i.p. і багато іншого *** це все — колцентри лохотрони. Це нелюди які кидають операторів. Дурять клієнтів на гроші. Раджу до них не звертатися.

2. 20 августа 2025

Компанія Global Telecom пропацює , як і інші компанії-обманки за принципом — лох не мамонт , лох не вимре. Запрлату ніколи не виплатять, будуть постійні обіцянки. Обережно шахраї ! Дурять кліентів — товар неякісний і дорогий. Дурять робітників — з.п. не буде взагалі ! Не витрачайте свій час !

3. 17 августа 2025

Закрита статистика, дурять на викупі, платять 7 грн з викупа 7% з доп продажу, кантора дирявая) пс інфу про кантору відправили в сбу.

4. 1 августа 2025

Раджу до них незвертатися.

5. 1 августа 2025

Хочу застерегти всіх, хто має справу з цією компанією. Мій досвід співпраці з ними виявився вкрай негативним. Компанія неодноразово обіцяла оплату за виконану роботу/надані послуги, однак гроші я так і не отримав. Дурять робітників — з.п. не буде.

6. 31 июля 2025

7. 23 июля 2025

@ Дмитро , чи можете надати якісь докази?

8. 16 июля 2025

9. 15 июля 2025

Дурять робітників — з.п. не буде взагалі !
    Не витрачайте свій час ! Мій досвід роботи в Global Telecom виявився вкрай негативним, передусім через відсутність чесності з боку керівництва у фінансових питаннях. Попри виконання мною всіх обов’язків у повному обсязі та в обумовлені терміни, заробітну плату мені не виплатили. Спочатку мене “заспокоювали” постійними обіцянками, що «ось-ось усе буде», але з часом перестали відповідати на повідомлення взагалі. Не витрачайте свій час !

10. 14 июля 2025

!!! Обережно шахраї !!!

11. 9 июля 2025

Працюю майже 2 роки, досвід гарний, багато чому навчили, починав звичайним менеджером, зараз на посаді тімлідера, є карьєрний зріст, з приводу віднощення, зарплати та колективу питань ніколи не було. Колектив позитивний, веселий та завжди допоможе. Заробітня плата вчасна та на рівні вище середнього у цій сфері. Керівники лояльні, не лаять, просто так ніколи не виписують штрафів і не роблять догани. Об’єму праці завжди вистачає на всіх. Зручний та гнучкий графік проставляєшь завжди собі сам, якщо терміново треба поміняти вихідні, то завжди це можна зробити. Можна працювати як у першу зміну (до 15:00), так і в другу (до 21:00). Є лікарняні, відпустки та термінові вихідні. В загальному, мене все влаштовує!

12. 4 июля 2025

Дурять робітників — з.п. не буде.

13. 3 июля 2025

Дурять робітників — з.п. не буде взагалі !

14. 2 июля 2025

15. 1 июля 2025

Обережно шахраї ! Дурять робітників — з.п. не буде взагалі ! Не витрачайте свій час !

16. 1 июля 2025

17. 1 июля 2025

18. 30 июня 2025

19. 27 июня 2025

!!! Обережно шахраї !!! Дурять кліентів — товар неякісний і дорогий. Дурять робітників — з.п. не буде взагалі, або як і буде, то дуже-дуже смішною ! Не витрачайте свій час !

20. 26 июня 2025

Компанія Global Telecom
    Хочу застерегти всіх, хто має справу з цією компанією. Мій досвід співпраці з ними виявився вкрай негативним. Компанія неодноразово обіцяла оплату за виконану роботу/надані послуги, однак гроші я так і не отримав. Кожного разу, коли наближався термін виплати, представники компанії вигадували нові приводи для затримки — якісь надумані причини. На словах — все «ось-ось», «на днях», «чекайте», а на ділі — тиша.

21. 25 июня 2025

Хочу застерегти потенційних працівників від співпраці з компанією. Мій досвід роботи тут виявився вкрай негативним, передусім через відсутність чесності з боку керівництва у фінансових питаннях. Попри виконання мною всіх обов’язків у повному обсязі та в обумовлені терміни, заробітну плату мені не виплатили. Спочатку мене “заспокоювали” постійними обіцянками, що «ось-ось усе буде», але з часом перестали відповідати на повідомлення взагалі.

22. 25 июня 2025

23. 24 июня 2025

!!! Обережно шахраї !!! Дурять кліентів — товар неякісний і дорогий.
    Дурять робітників — з.п. не буде взагалі, або як і буде, то дуже-дуже смішною !
    сайт компанії global-telecom.com.ua/
    сайт однієї з вакансії https://www.work.ua/jobs/6746074/

Вакансии

Добавьте зарплату в компании Global Telecom

Добавить отзыв о работодателе Global Telecom

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Global Telecom?