MAUDAU

MAUDAU

Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

МAUDAU — це молода, амбітна, українська tech компанія, яка вже заявила про себе і зайняла конкурентоспроможну позицію на ринку. Ми закохані у свій продукт, який постійно вдосконалюємо, та дуже цінуємо нашого гостя, заради якого створюємо і перевершуємо себе кожен день.
Ми прагнемо змінювати ринок і постійно шукаємо у ньому нові можливості. Ми створюємо якісний, сучасний і головне, український продукт! Сьогодні у нас в команді вже понад 200 людей, і ми будемо зростати далі. Приєднуйся, щоб будувати разом!
Ми небайдужі до світу, що нас оточує і підтримуємо тих, хто цього потребує. Ми формуємо активності, з яких ми передаємо товари або гроші на благодійність, серед них продаж нашого крутезного брендового стікерпака, «підвішені підгузки» (ви можете додати благодійний підгузок до свого кошика), проект «BUDMO» (покупка наборів для коктейлів на нашій платформі) і ще багато інших, які ми періодично запускаємо в залежності від нагальних потреб.

Отзывы о работе в MAUDAU, зарплаты, вакансии

1 2
  1. 19 Май 2026

@ People Team , Фраза про «намір звернути додаткову увагу на процеси взаємодії» — це класична декларація, яка повністю позбавлена конкретики. Бізнес-процеси не покращуються від самого лише факту «спрямування погляду» в їхній бік.
    У цьому висновку немає жодної декларації активності: немає чітких термінів, немає критеріїв, за якими команда зможе оцінити, що цю увагу дійсно було звернуто, і головне — немає жодної відповідальності за поточний стан справ. Компанія фактично пропонує спостерігати за наслідками свого ж помилкового рішення, замість того, щоб усунути його причину.
    Коли системна криза довіри та очевидний дефіцит компетентності на місцях перекриваються розмитими обіцянками «покращити взаємодію» колись у майбутньому — це не вирішення проблеми, а спроба відкласти її до моменту, поки команда просто втомиться чекати на зміни. Професійний менеджмент оперує діями та аудитом, а не намірами.

2. 19 Май 2026

@ People Team , Я розумію, що потреби бізнесу іноді вимагають оперативних кадрових рішень. Проте, коли ці рішення приймаються щодо одних і тих самих осіб по кілька разів на рік, виникає закономірне питання щодо стабільності управлінської системи. Важко говорити про якісну адаптацію чи глибоке розуміння процесів, якщо людина на кожній попередній ролі просто не мала достатньо часу для здобуття необхідного досвіду. Спостерігаючи таку кількість хаотичних ротацій, теза про «потреби бізнесу» викликає сумніви, адже системність і послідовність у цих рішеннях відсутні.
    Окремий дисонанс викликає сам підхід до оцінки експертності всередині команди. Складається парадоксальна ситуація: вище керівництво приходить за консультаціями та порадами щодо покращення процесів, фактично визнаючи досвід та знання логістики складу. Проте згодом керівником підрозділу призначають людину, яка до цього не була задіяна у цих процесах і не має профільної експертизи.
    Справа тут не в особистих амбіціях — у мене немає прагнення обійняти цю посаду, і питання не звучить як «чому не я?». Питання суто прагматичне: «чому саме ця кандидатура?». Коли результати та реальний внесок людини на попередніх етапах залишаються непублічними й непрозорими для команди, виникає очевидне неспівпадіння між рівнем реального досвіду та критеріями призначення на посаду.

3. 19 Май 2026

@ People Team , Дякую за вашу відповідь та висловлене розуміння. Проте, оскільки ви зазначили, що мій досвід є сигналом для покращення процесів, хотілося б отримати трохи більше конкретики.

Чи планує компанія змінити підхід до інформування кандидатів та співробітників щодо реального стану справ із бронюванням, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому? Також цікаво, чи будуть впроваджені інструменти для прозорого планування задач в IT-відділі, про які я згадував.

Буду вдячний за інформацію, які саме кроки будуть зроблені, аби цей фідбек не залишився просто текстом у пошті

4. 15 Май 2026

@ Гость , Добрий день.
    Дякуємо вам за те, що повернулись до нас зі своїми спостереженнями та поділились своїм баченням ситуації. Нам прикро, що ваш досвід викликав розчарування.

Ми розуміємо, наскільки важливими є підтримка з боку керівництва, відкритість до комунікації та визнання внеску кожного співробітника. Шкода, що у вашому випадку склалося відчуття відсутності діалогу та нерозуміння. Також прикро, що процеси всередині команди викликали у вас сумніви щодо справедливості прийняття рішень та оцінки результатів роботи.

Щодо змін у структурі та кадрових рішень — у компанії дійсно можуть відбуватись внутрішні переходи та зміни ролей відповідно до поточних потреб бізнесу. Водночас ми погоджуємось, що будь-які зміни мають бути зрозумілими для команди, а комунікація — прозорою та коректною. Ваш відгук є для нас важливим сигналом звернути додаткову увагу на процеси взаємодії між керівництвом та командою складу.

Дякуємо, що не залишили свій досвід поза увагою. Подібний зворотний зв’язок допомагає нам бачити зони для покращення та працювати над внутрішніми процесами й комунікацією.

5. 15 Май 2026

Працював в IT-відділі компанії «Маудау». Йшов туди з розрахунком на стабільну роботу, нормальні умови та обіцяне бронювання для працівників. На співбесіді та в процесі роботи неодноразово звучали розмови про те, що питання бронювання “вирішується”, “ось-ось буде”, “компанія подає списки” і т.д. По факту — нічого зроблено не було.

Що стосується самої роботи: навантаження на IT-відділ було велике, задач багато, часто доводилося закривати питання “на ходу”, бо процеси місцями організовані хаотично. Відчувалося, що частина критичних задач тримається буквально на декількох людях. При цьому комунікація між відділами далеко не завжди адекватна — IT часто сприймають як “хлопців, які повинні терміново все полагодити”, без нормального планування чи поваги до часу.

Із плюсів — були нормальні колеги, отримав певний досвід, деякі технічні задачі були дійсно цікавими. Але загальне враження сильно зіпсувалося через невиконані обіцянки та постійне “годування завтраками”.

Найбільше розчарування — саме історія з бронюванням. У нинішніх реаліях для багатьох людей це не просто “бонус”, а важливий фактор при виборі роботи. Коли компанія використовує це як аргумент для утримання співробітників, а потім фактично нічого не робить — це виглядає як маніпуляція.

Також були питання до внутрішньої організації: частина рішень приймалася дивно, пріоритети могли змінюватися кілька разів на день, а відповідальність іноді перекладалася на тих, хто просто намагався виконувати свою роботу.

Підсумок: якщо вам потрібен досвід і ви готові працювати в режимі постійного стресу — можливо, щось для себе там знайдете. Але якщо для вас критично важливі прозорість, виконання домовленостей і нормальне ставлення до співробітників — варто добре подумати перед працевлаштуванням.

6. 13 Май 2026

З моменту написання відгуку — нічого на краще не змінилося. Відчуття що керівництво на складі відірвані від реалій. Будується і укріплюється лояльна вертикаль, де не має місцю критики дій керівництва. Те що тут пишуть, що взяли до уваги — лише слова, жодних дискусій стосовно критики не чув. Досвідчені люди продовжують йти не знайшовши ні підтримки ні розуміння з боку керівництва (особливо сумно коли заслуги одних, приписують іншим (за дивним збігом обставин — тим що ближче до керівництва).
    Сумно. Хороша була компанія.
    П.С. Вісім днів на посаді (в переході між попередньою і наступною) — це сильно!!! Ніде такого не бачив. І головне — всіх все влаштовує, мега спеціаліст виходить, до кінця року директора посуне такими темпами.

7. 30 Апр 2026

@ Гость , Доброго дня!

Дякуємо вам за уважність до внутрішніх процесів та зворотний зв’язок.

Для уточнення деталей щодо правил використання Birthday Day Off та інших типів відсутностей рекомендуємо звернутися до піпл адміна — колеги зможуть надати більш детальне роз’яснення відповідно до внутрішніх політик компанії.

Дякуємо за ваш коментар та бажаємо гарного дня!

8. 29 Апр 2026

@ Гость , Доброго дня!

Дякуємо вам за такий детальний та розгорнутий відгук про досвід роботи в компанії.

Нам дуже приємно, що ви відзначили підтримку піпл-партнерів, внутрішні сервіси та комунікаційні формати, бонусні програми, можливість розвитку й ініціативи, які впроваджуються в компанії. Також цінно, що ви звернули увагу як на сильні сторони процесів, так і на моменти, які, на вашу думку, потребують покращення.

Ми розуміємо, що частина описаних вами ситуацій може впливати на комфорт роботи, тому продовжуємо працювати над оптимізацією процесів, внутрішньою взаємодією та швидкістю впровадження змін і ініціатив.

Дякуємо, що поділились своїм досвідом такі відгуки допомагають нам бачити процеси з різних сторін та ставати кращими.

Бажаємо вам успіхів у професійному розвитку!

9. 28 Апр 2026

Аналізуючи прозорість процесів у PeopleForce, помітив цікавий кейс: система дозволяє затверджувати Birthday Day off з розривом у понад 30 днів від фактичної дати. Це технічна особливість налаштувань для окремих департаментів чи нова політика компанії щодо гнучкості цього виду відпочинку? Було б чудово, якби така можливість (переносу на зручний місяць) була офіційно зафіксована для всіх співробітників, включаючи склад.

10. 26 Апр 2026

З плюсів (про склад, цікаво було би почитати про офіс):

Плюшки при оформленні — приємно (не знаю, що зараз дають, але коли я прийшов, був набір, який приємно здивував)).

Бонуси за рекомендацію — добре (сам отримав кілька, майже всіма користуюсь, якісь хороша (крім однієї речі (суб’єктивно)), але всі точно корисні!

Бонуси за продуктивність — добре, але далеко не кожен туди попаде, здебільшого це одні й ті самі люди, але сам факт — круто!

Компанія намагається полегшити процеси (але все відбувається дуже довго)

Був канал зв’язку з приводу ідей і пропозицій, та і можна було напряму підійти до когось з керівництва особисто, зараз з цим важкувато.

Те чого не зустрічав ніде раніше — піпл партнер. Особисто звертався по різним питанням — завжди допомагали, або намагалися допомогти (здебільшого був позитивний результат, а там де не було — не вбачаю їх провини)

Є кілька чатів для комунікації по різним робочим темам — корисно.

Дайджест (теж ніде не зустрічав) цікава штука. Там різні новини компанії і кілька новин про конкурентів або не дуже, які впроваджують щось чи діляться досвідом.

Піплфорс — теж корисна штука.

Можна зробити індивідуальний графік роботи (відтак і зп буде відповідною, але не по 12 годин, як більшість)

Бувають конкурси з призами (шляхом лотереї) за вихід більше ніж 22 зміни на місяць в пікові сезони — це круто!

Можна швидко зробити кар’єрний ривок і тут не завжди мають бути в пріоритетності твої навички, в окремих випадках лояльність керівництва (чи когось із…) достатньо, щоб стрибнути кілька разів за рік по кар’єрних сходах (читав про це тут раніше і підтверджую інформацію) чим більше і краще маєш зв’язків з керівництвом різних рівнів — тим краще для кар’єри, якщо плануєш її тут будувати. Але якщо є бажання розвиватися, а зв’язків не має — це перетікає в мінус.

Бонуси за уважність і подачу інформації в чат по двом напрямкам — вона працює (хоча був налаштований скептично щодо життєдіяльності), визнаю, що помилявся.

ALL HANDS — стикаюсь вперше. Цікавий, інформативний формат де можна задати питання (писав не одноразово), почути відповідь і послухати що відбувається і відбувалося в компанії за певний період. Плани на майбутнє і таке інше.

З мінусів (не в порядку пріоритетності):

Люди (дійсно беруть різних людей які будуть працювати поруч з вами, ті про кого писали негативні коментарі раніше — скоріше за все — аутсорсинг (хоча серед них знаю особисто адекватних і роботящих) але дійсно така проблема є (йде, ледь ноги ворушить, в неї ставка, за собою не прибирає, щось впало, розбилося — залишила і пішла (це не про одну людину, а сукупна характеристика деяких) в штаті теж бувають різні, і ті хто пив на роботі, але неадекватних більше серед аутсорсингу, хоча є приклади коли звідти переходять офіційно в компанію, але це роботящі і адекватні.

Якщо подаєш якісь ідеї, будь готовий що лише розгляд може затягнутися на місяці (хоча вже могла би працювати і приносити користь якщо її все ж погодять) є люди від яких залежить рішення про впровадження чи погодження і якщо ти з ними не товаришуєш, то будь готовий, що це може вплинути на рішення по твоїй пропозиції чи ініціативі (особливо якщо це зачіпає сферу впливу, бо виходить що недостатньо робить на цьому місці, раз вказують про покращення і можуть (але не факт) просто завернути це, а через якийсь час зробити щось схоже іншими методами (спірне питання).

Не знаю навіщо ментор по збору, особисто не мав взаємодії. Навчають новеньких такі самі люди що збирають товар. Відсутність — ні як не впливає на мій погляд. До речі, були випадки коли людей навчали ті, хто сам ще не пройшов випробувальний термін (але чи був тоді ментор чи ні точно не скажу).

Порівнянно з розеткою, тут, як в тюрмі, заходиш і виходиш по графіку перерв і обіду. На розетці з їх кількістю персоналу, компанія не розвалилася від того, що кожен мав змогу ходити на обід чи перерву в будь-який час протягом всього дня. Що правда там лише година на все (обід і перекури туди входять), тут обід менше по часу, але є перерви, тому не знаю, що краще, кожному своє.

Якщо не змогли знайти товар при відборі, будьте готові витратити достатньо часу на пошук людини яка допоможе, зайняти чергу з таких як ви, дочекатися черги, почекати поки вона особисто перевірить комірку (бо буває не рідко що знаходить на тій адресі) і якщо не знаходить, йде перевірка старих адрес, потім якщо ще є десь на зберіганні, знайти того хто зніме з верхньої полиці,… хвилин 10…і до години мабуть, буде простій по роботі. В мене рекорд десь 30хв може трохи більше. За цей час можна було зібрати якусь кількість одиниць товару.

Резюмуючи:

Плюсів більше, мінуси суб’єктивні і індивідуальні здебільшого. Когось може взагалі не зачепити. Для студентів — достатньо не погано, можна отримати досвід як по роботі, так і по умовам праці, корпоративній культурі. Буде з чим порівняти у майбутньому, може перенесете позитивний досвід на нове місце роботи.

11. 25 Апр 2026

@ People Team , Вітаю, я цю інформацію передавав керівництву, але замість того щоб щось вирішити, вирішили звільнити мене, тому я зробив свої висновки

12. 23 Апр 2026

@ Гость , Доброго дня!

Дякуємо вам за зворотний зв’язок та за те, що поділились своїм досвідом роботи.

Нам прикро, що у вас склалося таке враження щодо взаємодії з керівництвом і процесу виконання задач. Перепрошуємо за ситуацію, яка викликала негативні емоції.
    Ми працюємо над покращенням внутрішньої комунікації та прозорості процесів у командах, і ваші зауваження обов’язково врахуємо. Будемо вдячні, якщо ви поділитеся додатковою інформацією на електронну пошту [email protected]

Дякуємо за відгук.
    Бажаємо вам успіхів у подальшій кар’єрі!

13. 23 Апр 2026

Працював в маудау, честно кажучи не дуже, працював саме у іт відділі, в основному багато претензій було до керівника, так як просив зробити речі які потрібні були для роботи, мене ігнорували, а потім коли сам почав робити, різко вирішили звільнити , виконував всі задачі, а по факту звільнили, керівник почав якусь єрість нести, а так робота наче норм

14. 21 Апр 2026

Дякуємо вам за зворотний зв’язок.
    Нам прикро, що у вас склалося настільки негативне враження про роботу в компанії. Перепрошуємо, якщо ваш досвід був таким.
    Ми дотримуємось стандартів підбору персоналу та робочих процесів, а також приділяємо увагу умовам праці та взаємоповазі в команді. Ваші зауваження щодо навантаження та організації перерв будуть враховані.

Дякуємо за відгук — він допомагає нам звертати увагу на важливі аспекти та покращуватись.

15. 21 Апр 2026

Дякуємо вам за зворотний зв’язок.
    Нам прикро, що у вас склалося таке враження щодо умов роботи та ставлення в команді. Перепрошуємо за можливий дискомфорт.
    Ми працюємо над покращенням умов праці, зокрема організацією простору та робочих процесів, і врахуємо ваші зауваження.

Дякуємо за відгук — він допомагає нам ставати кращими.

16. 18 Апр 2026

Давно пора прикрыть эту лавочку,отношение скотское,ко всем ото всех…кого только там нет,и алкоголики,и зеки..понабирали мрак,перерыв раза два часа — 10 мин ,и следят,не дай бог опоздаешь,выработка,вообще отдельная песня,сдохнешь,но не вытянешь…люди не идите туда!!!
    Хуже в Украине компании нет

17. 17 Апр 2026

Если идти то только на месяц пока идёт ставка. На выработке не вытянете скорее всего.
    Отношение не супер. Говорят, раньше было лучше при том же руководстве, как только они пришли. Так оно обычно и бывает. Вначале стараются, а потом забиваю и уже важны не люди а только количество отгруженного товара (холодный склад и отсутствие шкафчиков для переодевания о многом говорит).

18. 9 Апр 2026

@ Гость , Доброго дня!
    Дякуємо за зворотний зв’язок.

Нам прикро, що комунікація з нашою командою не відповідала вашим очікуванням. Перепрошуємо за цей досвід.
    Ми приділяємо увагу якості комунікації з кандидатами та врахуємо ваш коментар у подальшій роботі.

Бажаємо вам успіхів в пошуках пошуках подальшої роботи!

19. 7 Апр 2026

Не рекомендую навіть подаватись у цю контору, реукрутерши не вміють два слова зв’язати, розумію, який там стиль спілкування. Позиціонування гарне, а по факту «село і люди».

20. 3 Апр 2026

Дякуємо вам за зворотний зв’язок.
    Нам прикро, що процес онбордингу викликав у вас такі враження та емоції. Перепрошуємо за можливий дискомфорт.

Процес адаптації має чіткий графік, щоб забезпечити організованість і комфорт для всіх нових співробітників.
    Дякуємо за відгук він допомагає нам покращувати процеси. Ми врахуємо ваш коментар щодо організації часу та комунікації.

21. 2 Апр 2026

Какой конченный бред этот онбординг…
    Бред больных людей.На 11часов приехать,и если опоздал, то царицы с отдела кадров не ждут

.пипец,за целый день они работают только час..я ***

22. 30 Мар 2026

Дякуємо вам за зворотний зв’язок.
    Нам прикро, що умови оплати та графік роботи не виправдали ваших очікувань. Ми орієнтуємось на ринок і маємо встановлені робочі процеси, зокрема щодо перерв, для стабільної роботи.
    Дякуємо за ваш коментар — врахуємо його в подальшій роботі. Бажаємо вам успіхів у професійному розвитку!

23. 30 Мар 2026

Як для роботи по 12 годин, зп могла би бути більше при тому що обід всього сорок хв і навіть це суворо контролюють як і перерви по десять хв. Перейшов на роботу зі стандартним графіком роботи і годиною обіду то зарплата та сама що була у мене там.

24. 20 Мар 2026

Народ, привіт. Мені 27, на складах попрацював достатньо, тому ловіть пораду, на що дивитися при пошуку роботи, щоб не опинитися в епіцентрі чужих розбірок.
    Була в мене історія на одному невеликому складі (чоловік 20 на зміні). Один «талановитий» знайомий завскладу за пару місяців виріс до старшого зміни. І все б нічого, але хлопеця від влади поплавило: почав відверто зловживати, хамити, забивати на правила. Коли пішли скарги, завскладу замість того, щоб навести лад, просто перевів кента в офіс на посаду менеджера. Сховав від гніву народного, так би мовити.
    Чим закінчилося?
    Під Новий рік про цей схематоз дізнався генеральний. Призначив перевірку — і обох звільнили одним днем. Але чесно. Це рідкісний випадок. Зазвичай у великих компаніях працює принцип: «Гроші йдуть, фури грузяться — і грець із ним».
    Мої поради, як не вляпатися в таке:
    Дивіться на «швидкі кар’єри». Якщо на співбесіді кажуть, що в них «пацани за два місяці стають топ-менеджерами», це часто не про талант, а про кумівство.
    Слухайте, що кажуть у курилці. Якщо старші зміни — це «свої» люди, які плюють на правила, адекватних умов праці там не буде.
    Реакція на скарги. Якщо на ваші зауваження керівництво просто «переставляє ліжка» (як у моєму випадку — перевели токсичного типа в офіс), значить, система гнила.
    Висновок: Шукайте місця, де є чіткі KPI, а не «дружба з начальством». Справедливість, як у моїй історії з генеральним, трапляється рідко. Краще відразу йти туди, де цінують роботу, а не лояльність.

25. 18 Мар 2026

@ Гость , Доброго дня!
    Дякуємо вам за те, що доповнили відгук та поділились своїм досвідом роботи.
    Нам приємно, що ви відзначили підтримку піпл-партнерів, відкритість до діалогу з керівництвом та можливість спробувати себе в різних процесах. Для нас це дійсно важливі цінності.
    Водночас дякуємо за зауваження щодо розвитку, визнання ініціатив та внутрішніх процесів — ми врахуємо ці моменти в подальшій роботі
    Бажаємо вам гарного дня та успіхів у професійному розвитку!

26. 18 Мар 2026

@ Гость , Добрий день!
    Дякуємо вам за те, що повернулись до нас зі зворотним зв’язком та поділились своїм досвідом роботи в компанії.

Шкода, що досвід роботи в нашій компанії викликав у вас такі емоції

Ми звертаємо увагу на подібні коментарі, зокрема щодо стилю управління, комунікації в команді та процесів зворотного зв’язку і розвитку співробітників. Для нас важливо, щоб контроль робочих процесів не створював надмірного тиску, а атмосфера залишалась комфортною для команди. Також ми працюємо над тим, щоб ініціативність співробітників була поміченою та мала відповідну підтримку, а можливості розвитку прозорими та зрозумілими.

Ще раз дякуємо за ваш відгук він є цінним для нас і допоможе покращити внутрішні процеси та взаємодію в команді.

Гарного вам дня та бажаємо вам успіхів у подальшій кар’єрі та професійного розвитку.

27. 17 Мар 2026

За порадою колег, вирішила доповнити попередній пост, щоб це не виглядало однобоко.
    Піпл партнери — це зіроньки складу. Це дійсно підтримка розуміння. Спілкувлася з однією, але хороше чула про всіх. З керівництвом можна вести діалог. Це відчувається по їх самостійним постам і по відповідям в чаті. Ніколи не чула від вищого керівництва мату чи крику. Не все робиться так як хотілося але такого я на іншій роботі не бачила. Не знаю чи була це піар але спускалися і працювали як косірники з усіма хай і не цілий день. Ініціативи дійсно інколи впроваджуються це не для галочки але не все так добре як хочеться. Колектив різний, багато приходять і уходять. Є цікаві люди з якими досі спілкуюсь. Шоб тупо від роботи зміну і піти компанія нормальна. На зріст особливо думати не варто. Шкода тих хто вклдається розумом але нічого не отримує. Не думаю що мій пост щось змінить бо це вже система тягнути лояльних друзів. З плюсів щ те що можна себе спробувати на різних ділянках і знайти те що більше підходить це не підвищення але і не застій, при цьому ти зазвичай виконуєш щось одне а не все разом як в більшості компаній. Насправді старші зміни не такі вже погані коли в них гарний настрій а таке буває рідко. Та ж Віка може вести себе добре, але не завжди і не з усіма. Бажаю тим хто думає піти знайти щось краще а тим хто думає прийти успіхів і скажу що варто спробувати якщо критерії які писала до цього для вас підходять.

28. 17 Мар 2026

Мій чесний відгук про роботу
    Про Віку — жиза, згодна з попереднім коментарем на всі 100. Це її вічне стеження за кожним кроком просто висаджує. Хто куди пішв скільки хвилин простоя. Ну це тупо душно! Її через це реально хейтять майже всі. Наміри наче й ок, але спосіб і стль виконання просто треш.
    Чула нби вона причетна до звільнення минулої сташої зміни. Та теж була не супер м’яко кажучи, але Віка від неї недалеко пішла.
    Про «успішний успіх» і реальність окремий прикол — це історії успіху, які нам показують. Я особисто не бачила жодної реалної ініціативи від тих про кого ці історії пишуть. Зате тих хто реально постійно щось вигадує і намагається покращити взагалі не цінують. Про підвищення для таких людей я взагалі нічого не чула. Нуль реакції.
    Чи рекомендую тут працювати? Якщо ти готова бути робочою конячкою без амбіцій — окей. Або якщо ти вмієш проф підлизуватися до начальства, тоді є всі шанси швидко залетіти наверх. Тут люблять прсувати без видимих професійних скілів чи заслуг і це чомусь в основному молоді дівчата хоча мені такої честі не випало та я і така щоб таким чином будувати кар’єру. Чисто ліфт для своїх.
    Загалом компанія не найгірша краща за багатьох конкурентів у дечому хоча й тут не завжди все топ. Є свої плюси і мінуси як усюди.
    Я пішла і взагалі не шкодую. І я не одна така. Хоча, звісно, були й приємні моменти, але вони розв’язанні з людьми поруч.

29. 28 Фев 2026

Неплохая компания, очень нравится работать в ночные смены, Сергей замечательный старший смены, всегда поможет и разберется со всем, в отличии от старшей Вики и Влада. Не советую с ними быть на одной смене, больше одной просьбы не выдерживают, очень надменно себя ведут с коллегами, закатывают глаза, когда просишь помочь разобраться. Вику вообще не переношу, надеюсь когда-то ее уволят)

Несколько раз пытались обмануть на зарплату, совет: обязательно считайте ее тщательно

30. 5 Фев 2026

@ Гость , Дякуємо вам за зворотний зв’язок та за те, що поділилися своїм досвідом щодо організації виходу на роботу. Нам дужу прикро, що перший робочий день викликав у вас негативні емоції і приносимо вибачення за створені незручності.

Вдячні за надану інформацію. Ми вже взяли в роботу цю ситуацію та працюємо над вдосконаленням цього процесу.
    Бажаємо вам успіхів у професійному розвитку та знайти комфортне місце роботи.

31. 4 Фев 2026

@ АЛЕНА ,
    Вітаємо!
    Дякуємо за зворотний зв’язок. Такий стиль спілкування не відповідає нашій корпоративній культурі, цінностям та стандартам взаємодії. Інформацію передали для внутрішнього опрацювання.
    Дякуємо, що повідомили про це.

32. 29 Янв 2026

Начальник ночной смены Сергей. На всех ОРЕТ. Это что и кто??? Субординация вообще отсутствует.
    Орет на всех каждую свою рабочую смену. Полный не одекват.

33. 21 Янв 2026

Працювала на складі мандау, мене вистачило на півроку, пішла звідти в адекватну компанію. знаю багато дівчат а також тих хто пропрацював довгий час зрештою теж пішли звідси, деякі працювали по 2-3 місяці і повтікали. умови роботи жахливі як і відношення керівництва до працівників, на складі вічний безлад і смітник, людей набирають постійно аби яких, постійна текучка. заробітки обіцяють захмарні, але потрібно не один раз спину зірвати щоб хоч вийти на ставку. на випроб термін щебечуть про 1500 за зміну, після — 750 грн за зміну та від виробітку, мутна система виплат, короче ти там раб, а не людина! нікому не раджу! обходьте десятою дорогою!!!

34. 21 Янв 2026

@ Гость , не йдіть, жахлива кантора. робота важка, платять мізер, відношення до людей скотьське, умов для заробітку немає

35. 12 Янв 2026

мау дау отвратительная платформа. кто при памяти-даже не идите туда на работу, чтобы люди вас не проклинали.
    берут оплату за несуществующий товар. деньги где то болтаются больше недели. может они их где то прокручивают. аферисты. от таких не продуманных, не организованных в пользу клиента — жди чего угодно.
    аргументов здравомыслящих нет. только нажалькают, как попугаи.

вместо того, чтобы работать над своей репутацией и нести ответственность за свои неполноценные действия, которым оправдания НЕТ -дают одни и те же ничего значащие ответы всем, имевшим неосторожность оказать им доверие. и!!! на удивление выражают надежду на дальнейшие отношения. а ха ха ха.
    Правая рука не знает, что делает левая.

короче, РОГА И КОПЫТА на выгуле.

в клиентах не заинтересованы! время, деньги, энергию клиентов не ценят и не уважают. из 15 человек с кем общалась может 2-3 адекватных. остальные откровенно тупые.
    не советую, не рекомендую!!!

36. 24 Дек 2025

Підкажіть, а далі як, як сама робота на складі? Чи отримали зарплату за стажування? Як там з умовами ? Бо збираюсь теж спробувати

37. 23 Дек 2025

Ганебна організація найму на роботу ,від OBGgroup, провозять автобусом на склад , в чаті пишуть біжить всі в столову шукайте старшу зміни , біжить толпа чоловік 200 , хто куди . Старшої зміни ніхто не чув і не знає , вона на смс не відповідає і не додзвонитися до неї . Як взагалі так погано і безвідповідально можна привозити людей на роботу ? Категорично не рекомендую

38. 28 Окт 2025

Доброго дня! Дивлюсь я не ці всі *** відгуки про затримки про неякісний сервіс, про ще якусь белі берду.У мене питання Шановні друзі ВИ не *** ? Ви хочете купити дешевше ? ЧИ швидко ? Не завжди так виходить, в компанії працють не роботи, які все виконують по таймінгу, а живі люди. А взгалі Ви за вікно дивились в країні 3-й рік війна. Потрібно навпаки дякувати тим хто залишився і підтримує наші забаганки. Хочете швидко, вийшли в Сільпоху , купили відразу і все питання зняте. Хочете дешевше так потрібно трошки почекати. Майте розуміння та совість. Я дякую всім хто прикладає зусилля для того щоб я отримував свої замвлення вчасно. В компанії повно класних позитивних людей , Особливо Хочу окрему подяку курєру Дмитру. Як тільки він на зміні я знаю, що моя посика буде цілою ьа вчасно , Завжди телефонує та попереджує коли буде та чи зручно отримати. Вдячний Вам за те що робите, кожна ланка робить загальний вклад про компанію, Так можливо і трааляються якісь бока, але скажіть де їх немає ?

39. 22 Окт 2025

@ Олег , а сразу сказать, что отказываешься – мозгов не хватило?))) Сам виноват, если ты сразу отказался – может быть, доставили бы на такси. Не отрицаю, выглядит глупо, но здесь так заведено

40. 3 Окт 2025

З професіоналізмом все не дуже але ж зп, навіть військові зараз так не заробляють:
    Директорські посади 300 000 — 800 000 грн. оклади + квартальний бонус з дуже великим відсотком.
    Керівні нижче рівнями та айті 100 00 — 300 000 грн. оклади + квартальний бонус з також з немалим відсотком.
    Виконавці які потрапили не через певних співробітників оклад 25 000 — 40 000 з необмеженим колом обов’язків. Річна премія в розмірі 1-2 окладів далеко не для всіх.
    Зрозуміло що розбіжність має місце у всіх компаніях але ж не така.

Ялова наговорила собі на статью =)
    Кримінальна відповідальність: Умисне розголошення комерційної таємниці без згоди власника, якщо це завдало істотної шкоди, карається штрафом від 17 тис. до 51 тис. грн з позбавленням права обіймати певні посади до 3 років

41. 7 Сен 2025

Придбав товар на суму 7к грн., оплатив, вказав бажану дату доставку. Ну, я весь в очікуванні, зараз буде в мене моє замовлення. А фіг там! З дати, коли мали виконати доставку, почали приходити повідомлення «ми червоніємо, але доставка вашого замовлення перенесене на наступний день». І таких повідомлень було шість! Ви уявляєте? Шість разів, день за днем мені переносили доставку без найменших пояснень. Це треба брати тиждень ввдпустки на роботі, щоб зустрітись з тим курʼєром. Я ще два рази в службу контролю якості дзвонив, і результат був без змінний. Вже коли мені урвався терпець, сказав, що відміняю замовлення, то мені почали пропонувати доставку на таксі. І тут питання, а в перший день затримки так зробити не можна було?! Просто, не магазин, а безсоромна кантора, яка не поважає своїх покупців.

42. 30 Авг 2025

Колл-центр

Якщо хтось захоче піти на по саду оператор call-центр, то подумайте краще 100 разів чим витратити свій час, де вас бортануть, якщо у вас трапляться екстренні ситуації. На процесі навчання зі мною трапилась ситуація, коли мама попала в лікарню. Мені було тоді не до навчання, і я думаю що на моєму місці зробив би так кожен, якби не дай Господь в когось таке трапилось би. Я все кинула, поїхала до лікарні, про це тренера не попередила, тому що була розбита голова, перелом руки, кровотеча, гематоми і т.д. І це було несподівано як для мене, так для мами. Це не так, що їй стало передчасно погано, що про це можна було попередити. Я намагалась донести цю інформацію так щоб мене правильно зрозумів тренер, але марно. Юлія Козленко тренер проекта МАУДАУ дозволяє собі лишнього. Я вважаю що такі люди не мають працювати в компанії. Коли приходила на навчання і в мене ще була практика, ми робили зранку і ввечері ЗЗ. Вона наді мною насміхалась, якщо щось не виходило, з агресією спілкувалась, коли була екстренна ситуація і я не попередила нікого. У результаті я витратила 9 днів на навчання, щоб в останній день на мене накричали, а це Юлію робить не компетентного співробітника і в цілому враження про компанію, якщо вона собі таке дозволяє, щоб мені потім сказали «до побачення», адже по словам Юлії, я не серйозно підходжу до роботи, через екстренні ситуації, не попередивши про це нікого. Мені от цікаво, якщо це буде читати Юлія. Щоб ти робила б на моєму місці, якби в тебе така ситуація склалась ? Я не думаю щоб ти в той момент думала за роботу. Компанія шарашкіна контора і цирк на дроті, а Юлія 🤡

43. 29 Авг 2025

На сортуванні працює лмсе ***, яке своїж працівники називають лиса ***. Ця *** завжди чимось незадоволена та чіпляється до працівників є. Приберіть цього *** і атмосфера буде кращою

44. 20 Авг 2025

@ Гость ,
    Добрий день!
    Дякуємо Вам за повторне звернення та за деталі, які Ви надали.
    Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
    Описану Вами ситуацію взяли в роботу і зараз працюємо над тим, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому та забезпечити комфортне робоче середовище.
    Ще раз дякуємо, що поділились деталями ситуації.
    Гарного Вам дня та успіхів у пошуку комфортного місця роботи.

45. 17 Авг 2025

@ Гость ,
    В продолжения відгуку: я написала листа, як і було запропоновано вище. Пройшов місяць, ніякої відповіді немає. «Ваша думка важлива для нас». До речі, забула додати про який саме склад була мова — пухівська 4. Що я хочу сказати: якщо в вас немає того, хто б вас захищав, краще туди не йдіть, бо як бачите, від таких чортих адміністрація вас захищати не буде.

46. 30 Июн 2025

Доброго дня!
    Дякуємо вам за те, що поділились своїм досвідом.
    Прикро, що ситуація, з якою ви зіткнулися, викликала у вас неприємні емоції.
    Ми поважаємо думку кожного співробітника та серйозно ставимося до будь-яких сигналів щодо порушення етичних норм у колективі.
    Поведінка, яка створює токсичне або агресивне середовище, не відповідає нашим цінностям, і ми завжди відкриті до конструктивного діалогу.
    Нам важливо розуміти більше деталей, аби мати можливість ретельніше розібратися та зробити висновки. Будемо вдячні, якщо ви поділитеся додатковою інформацією на електронну пошту [email protected].
    Бажаємо вам знайти комфортне для себе місце роботи.

47. 26 Июн 2025

Я пропрацювала там місяць комірником і звільнилась за власним бажанням. Що я хочу сказати: загалом, колектив норм, якщо звикнути до специфіки складської роботи. Але. Це ‘але’ перевищило для мене всі плюси. Мінус: на посаду комірників на на наймають навіть колишніх зечок і вони ведуть себе там, як на зоні. Тобто, якщо ви не занадто чіткий/а, вас будуть пресувати, така людина може бути 1 на колектив, але повірте, цього достатньо, щоб зробити ваше життя незносним. Якщо ви розглядаєте це як літній підробіток для підлітків — ні, склад, це не місце для підлітків. Знайдіть їм іншу роботу. Можливо, ви це краще за мене розумієте. Сподіваюсь.
    ПС: Якщо хтось хоче поскаржитись на Женю, 45 рочків, косоглаза — скаржитесь. Не бійтесь. На неї вже подали скаргу як мінімум 2 людини.
    Всім гарного дня.

48. 9 Июн 2025

@ Твій страшний сон =) ,

Докори сумління виражені в дивній формі? Закутки совісті якщо вони ще залишились повинні б нагадати не одне прізвище по тій вакансії. Анонімність це прийнятна і нормальна реакція на несправедливі вчинки. Намагання вирішити питання особисто були неоднократно але в компанії реагують і приймають схвальні рішення виключно на сторону обмеженого кола працівників.
    Попередня стаття збірна. Недоторканні люди вашої компанії підставили багато колег та партнерів які при бажанні можуть розкрити ще й не такі підводні камені співпраці. Не накручуйте схвальні відгуки там де їм не місце, не намагайтесь приховати коментарі як у випадку з проблемами по якості доставок та товарів.
    Вникніть, розберіться та прийміть міри. Безпричинно ніхто подібне публікувати не буде. По стрічці видно що більшість відгуків обгрунтовані і не є просто емоціями з потоком образ як це іноді буває особливо від несправедливості чи провокацій зі сторони компанії.
    Якщо цікавить точкова ситуація про колегу яку вам навіяло сумління то як по згаданій вами співробітниці так і по попереднім з того участку має місце великий промах зі сторони керівництва і його наближених працівників, яких масово з себе перекидали. Будь-яку ситуацію можна вирішити особисто, знайти порозуміння або вибачитись. Згадана вами співробітниця достатньо контактна і професійна хотіли б ви тільки чути і реагувати. Справедливість, відсутність маніпуляцій та провокацій єдиний вірний шлях до взаєморозуміння а не прийняття якихось несправедливих та кардинальних рішень ще й в телефонному чи онлайн режимі, майже повна відсутність особистої взаємодії це дуже великий мінус. Умови були створені надпровокативні і дуже заважали працювати. Також не можна вимагати максимум, знецінювати за посадою а плати за це ринковий мінімум. Коло обов’язків на тій посаді завжди було дуже широким, рівень підпорядкування різнобічним що ніяк не співставлялось з рівнем оплати та самим формулюванням посади. Також керівництво не серйозно розцінило питання по вдосконаленню системи: не могли поділитись хто саме мав його бюджетувати бо посада була в комерційному підрозділі з підпорядкуванням комерційному директору але в силу функціоналу в більшій частині головному бухгалтеру, заступнику та фінансистам. Фінал історії: посада автоматично стала «керівною» хитрим шляхом: неузгоджено нав’язали помічницю ще й з навчанням, пообіцявши але так і не переглянувши місяцями фін.умови і не дописавши ту ж систему яка не дозволяла якісну роботу декількох користувачів і взагалі ріст по одній з великих частин участку. При цьому існували титуловані керівники напрямків в бухгалтерії та фінансах яким було дозволено максимально скидати обов’язки але ЗП та премії отримували фактично за неї і відповідно за інших хто працював до цього: дуже зручно максимум проблемних обов’язків скидати на когось але отримувати за них оплату. При грамотному і головне людяному підході такі речі самі собою розуміються і подібним чином не вчіняють. Приймати виключно сторону менеджерів та постачальників це взагалі велика помилка. Якісний облік потрібує порядоку і підтримки з боку керівництва особливо коли людина взаємодіє з великою частиною людей в компанії. Серед менеджерів є дуже наглі які не хочуть працювати, конкретизують їх тут вже неоднократно. Зверхнаглість і хамство іноді доводилось жорсткіше ставити на місце хоч повноважень за посадою начебто й не було але функціонал і вимоги якісного результату як не крути того вимагали, замкнуте коло. У відповідь такі завжди включають жертву, жаліються без кінця хоч і є провокаторами в силу повної підтримки своїх керівників. Одним словом намагаються навести паніку щоб ніхто нічого не розібрав і терміновістю накаляють обстановку щоб зробили як їм вигідно і звісно лобіюють інтереси постачальників. По ітогу в черговий раз привели свою людину, обов’язки все ж таки частково розкидали на різні відділи, що також раніше позиціонувалось неможливим кроком. Питання закрили підло та несправедливо, як завжди на користь потрібних людей. Достатньо змістовно розкрито?
    Про знущання з працівників складу можна окрему статтю написати це було завжди. Комерційний підрозділ аврально та бездумно направляє машини від не завжди порядних постачальників, без кінця жаліються щоб бути першими в цій надважливий для них справі і як вже багато говорилось керівники мають бажання слухати лише їх сторону по будь-якому питанню. Про культуру на складі також не йдеться там не так давно тільки питання базових потреб на щастя закрили: хоча б санвузли в приміщенні з’явились.
    Тех.підтримка користувачів взагалі на нульовому рівні таке враження що єдине що входить в обов’язки айті це обговорювати тупість користувачів сугубо за їх заздалегідь предвзятими критеріями. Людей би краще набрали і якісно вирішували питання тих користувачів. Там такі умови що в паніці можна дійсно забути як і живлення в мишці замінити.

49. 5 Июн 2025

Зрозуміло що розбіжність має місце у всіх компаніях але ж не така.

50. 1 Июн 2025

@ Гость , Ахаха Ялова, так смішно читати і дізнаватись все нові речі від необізнаної людини =) Наталія не соромся підписуйся собою =)

Все зарплаты добавляются анонимно
Комплектовщик
Киев • 2 зарплаты
3 000 .. 30 000 грн

Добавьте зарплату в компании MAUDAU

Добавить отзыв Оцените работодателя MAUDAU: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.