МAUDAU — це молода, амбітна, українська tech компанія, яка вже заявила про себе і зайняла конкурентоспроможну позицію на ринку. Ми закохані у свій продукт, який постійно вдосконалюємо, та дуже цінуємо нашого гостя, заради якого створюємо і перевершуємо себе кожен день. Отзывы о работе в MAUDAU, зарплатыДобавьте зарплату в компании MAUDAUДобавить отзыв о работодателе MAUDAU Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании MAUDAU?
Колцентр. Серьезному человеку там делать нечего. В принципе, студенту как подработка на месяц два, не более.
Колектив и правда молодой, если не сказать детский. Работают под псевдонимами из сказок и тд. Явно ориентация на несформ. личности. Платят копейки а требования огого. Но опять же, если нет вариантов можно перекантоваться
Так а шо ви хотели?? Ето же тоже самое Сильпо только в профиль)) Плавали, знаем
Почитайле отзиви Сильпо там то же самое написано
Слова слова слова… а по факту рабство за копейки, пользуются тем шо война в стране!!!
Вітаємо!
Нам дуже шкода, що ви маєте таке враження про компанію. Ми пишаємось нашою експертною командою і людяним відношенням один до одного!
Якщо у вас буде якийсь конструктивний фідбек, то просимо надіслати його на [email protected] Ми завжди прагнемо покращуватись, це пальне для нашого розвитку!
Бажаємо всього найкращого!
гнила фірма то є правда.
і люди так само гнилі.
подібне до подібного тягнеться
один зі ста трапляється нормальний хтось…..
@@Марія, Скажіть будь ласка ким ви працювали в цій компанії?
І скільки часу?
При звільненні треба було відпрацьовувати 2 тижні?
@Марія,
Вітаємо, Марія!
Нам сумно читати ваш коментар, адже ми завжди прагнемо вдосконалювати досвід наших внутрішніх гостей (працівників). Тим не менш, ми перевірили інформацію по розрахунку з вами, і певні, що закрили питання виплати зарплатні в повному обсязі, згідно з датою домовленості. Дати виплати фінального розрахунку обов’язково проговорюються People Partner-ом після прийняття рішення щодо звільнення співробітника, як відбулось і у вашому випадку.
Щодо сплати податків, то компанія MAUDAU виконує всі податкові зобов’язання. Ми ведемо абсолютно всю звітність. За потреби ви можете звернутись до нашого електронного кабінету Пенсійного Фонду України і впевнитись, що всі нарахування були оподатковані згідно чинного законодавства.
Цього року ми мали зустріч з нашими юристами для працівників призовного віку. Зустріч проводилась у відкритому форматі, за бажанням, на тему щодо того, як реагувати на протизаконі дії представників ТЦК. І ми, як роботодавець, маємо дбати про наших працівників, і надавати їм всю необхідну інформацію, щоб вони не потрапили до незаконного затримання, тощо.
На сьогодні наша команда налічує 570+ офіційно оформлених експертів, які завжди отримують відповіді на свої питання і своєчасну консультацію. Культура MAUDAU сприяє проактивній позиції, тому ми закликаємо всіх співробітників у разі виникнення питань звертатись або до керівника, або ж до свого People Partner-а. В наших інтересах допомогти з вирішенням питання співробітника якомога швидше, рівно як і тим, хто покинув компанію.
Для кожної ролі в компанії прописуються цілі, котрі погоджуються з кандидатом перед початком роботи, а також ставляться нові після випробувального терміну. У разі невиконання цілей ми проводимо обговорення та надаємо зворотній зв’язок. Коли результати співробітника не відповідають очікуванням, ми створюємо корегуючий план і даємо можливість виправити результати, як було і у вашому випадку. Під час повторного випробовувального періоду, ми спілкуємось зі співробітником, контролюємо чи справляється він і допомагаємо вирішити проблеми та бар’єри в процесі роботи. Якщо ж співробітник не виконує зобов’язання, ми закінчуємо нашу співпрацю.
Марія, сподіваємось, що цей досвід допоможе всім нам трансформувати помилки в майбутні досягнення. Бажаємо вам успішного професійного розвитку. Дякуємо, що залишили свій фідбек, це допомогає нам стати кращими!
В принципе согласен со всем изложенным. Наверное зависит от отдела, однако в целом где-то так и есть. Сам уволился довольно быстро
Пропрацювала в цій компанії доволі тривалий час. Звільнилася більше 2 місяців тому, боялася що можуть не заплатити зарплату. Так, в Маудау її треба чекати 2 місяці, а при звільнені нічого не виплачують, треба чекати як завжди. Думаю що це пов`язано з якимось ухиленням від податків. Мої гроші таки виплатили через 2 місяці після звільнення, хоч і не всю суму. Загалом дуже обурює що компанія всіляко намагається себе позиціонувати як проУкраїнська, а по факту ухиляється від податків. Також мені розповідали колеги, що для хлопців РЕГУЛЯРНО!!! відбуваються тренінги як ухилитися від мобілізації, як розмовляти з військомами щоб не мобілізували. А якщо ти проти то можуть звільнити просто так. Вже скоро 2 роки війні і досі таке… Не розумію чому відповідні служби ще не зацікавилися цією фірмою. Колектив на перший погляд дружній і веселий, проте це тільки тобі в обличчя. За спиною суцільні інтриги і панібратство. Кожен з радістю тебе підставить за найменшу вигоду. Якщо тобе влаштовує постійно тримати язика у ().() тім ліда, то в тебе будуть і підвищення і КРІ постійно виконуватимуться, якщо ж ні то в кращому випадку розраховуй на голу ставку і то через 2 місяці! Рекрутери це взагалі якийсь жах. Вони або просто некомптентні і тупі, або відверто брешуть. Навіть не знаю що з цього гірше. Таке враження що компанія вирішила зекономити на нормальних ейчарах і набрали безтолкових випускників на 300$ зарплату.
На елементарне питання стосовно документів на оформлення в них закотуються очі та повторюється попередній скрипт БЕЗ ВІДПОВІДІ НА ПИТАННЯ. Думала це чудо є виключенням, можливо щось зміниться коли влаштуюсь, а ні. Замість відповіді на питання просто пересилають один до одного з прозорим меседжем від***сь. Тільки ходять в піджачках з розумним виглядом на їх думку))) Таке враження, що в школі форму не до носили))Мені взагалі здається що вони знаходять людей тільки через те що війна і багато хто втратив роботу, а її зараз мало. Під кінець вже стала питати колег по відділу як їм з цим всим працюється — більшість відповіла шо вони просто бухають))) Тож кому таке підходить — ласкаво просимо на борт Тітаніка. Особисто мені — НІ