РАСК. ИН-АГРО

РАСК. ИН-АГРО

Компания «РАСК. ИН-АГРО» — специализируется на разработке, внедрении и сопровождении систем управления и учета на предприятиях различных масштабов и видов деятельности.

Отзывы о работе в РАСК. ИН-АГРО, зарплаты

1. 12 июня 2025

Працюю тут вже певний час і задоволена. Це хороша компанія з лояльним керівництвом і нормальним ставленням до працівників. Графік зручний, зарплата вчасно, оплачувані відпустки. Компанія дає можливість розвиватись навіть новачкам, підтримує на кожному етапі розвитку. Комфортні умови праці, затишний офіс, прекрасні колеги. Працюю спокійно, без стресу — і це для мене головне.

2. 3 марта 2025

@ Гость , Дуже шкода читати подібний відгук, адже це зовсім не відповідає принципам нашої компанії. Я б хотіла детальніше розібратися в цій ситуації та зробити все можливе, щоб змінити вашу думку. Буду вдячна, якщо ви залишите свої контакти – разом ми зможемо дійти до реальних висновків щодо вашого випадку. Можете написати в телеграм «@hr_raskinagro»

3. 13 декабря 2024

Пропрацювала разом з компанією майже два роки в ролі HR менеджера. В компанію потрапила на початку повномасштабного вторгнення. Хочу відмітити здатність менеджменту компанії чудово виходити із кризових ситуацій та успішно виводити компанію в стабільність в часи серйозної турбулентності. Вдячна компанії, СЕО, всім менеджерам та співробітникам з якими працювала за отриманий досвід, класні моменти та спогади. Можу рекомендувати дану компанії, як чудову площадку для старту кар’єри.

4. 3 декабря 2021

@ Гость , неправда повна.
    Скотське відношення до персоналу і до клієнтів. Розкажіть як торгуєте базами данних своїх клієнтів ;).., як через збір анкетних данних на вакансії торгуєте персональними даними людей, порушуючи Закон про персональні дані.
    Аферисти ще ті!

5. 28 августа 2021

Работаю в компании длительный период. Проблем с зарплатой не было никогда. Отзыв о задержке — враньё. Относительно стажировки — компания мега лояльна к соискателям с минимальным опытом работы. Есть возможность расти в профессиональном плане.

6. 15 июня 2021

Соглашусь, что не все идеально, но мне нравилось здесь работать, пока не переехал в другой город. Зарплату платили вовремя. Отпуск оплачиваемый, а не за свой счет, как в других местах. А в остальном — зависит какой вы спец и человек, при желании можно многому научиться.

7. 15 июня 2021

Хороший коллектив. В компании можно расти и соответственно зп получать выше, чем на старте. Сфера не из легких. Зарплату платят регулярно. Офис хороший в центре, коллектив приятный.

8. 8 января 2021

З однієї сторони компанія хороша: прекрасний графік роботи, зарплата для відповідного міста теж хороша.
    З іншої сторони брехня в очі, тебе заманюють туди, обіцяють багато.
    Але підтримую повністю останній коментар про те що не давайте надії людям з 0 досвідом в цій сфері діяльності. Будьте чесними. І також зарплату обіцяють одну, отримуєш по факту іншу.

9. 12 декабря 2020

Компанія жахлива, за посмішками схована суцільна брехня. Запросили на стажування, але я такого ще ніде не бачила: начальник підрозділу не підійшла взагалі щоб розповісти про роботу,не показали взагалі нічого, дали листки із застарілою інформацією, сказали читайте це і дивіться сайт. Взяли людей з 0 досвідом і взагалі не збиралися нічого навчати. А потім взагалі взяли інших на посаду. Просто в мене питання якщо ви берете людей з 0 досвідом у цій сфері то потрібно хоть щось розповідати, а якщо вам ці люди не підходять то говоріть відразу, так ні, компанія робить такі умови, в яких ви самі підете!

10. 26 марта 2020

Компания, *овно.
    Ужасное отношение к сотрудникам.
    Низкие зарплаты, постоянные задержки с выплатой зарплаты.
    Виноваты все кроме менеджмента компании.
    Отпуск всего 10 дней в год. Как по закону 24 дня, нет не слышали, рабы, скажите спасибо что даем 10 дней…
    Отсутствует официальное трудоустройство + после увольнения забрать зарплату проблема….

Добавьте зарплату в компании РАСК. ИН-АГРО

Добавить отзыв о работодателе РАСК. ИН-АГРО

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании РАСК. ИН-АГРО?