Отзывы о работе в Сервісні Системи, зарплаты
Добавьте зарплату в компании Сервісні СистемиДобавить отзыв о работодателе Сервісні Системи Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Сервісні Системи?
Реальная шарага! Хуже некуда!
Преимущества:
1. удобное месторасположение;
2. Леся Оробець — экс-депутатша. Теперь уже сидит на шее у мужа, потому что после рождения детишек ее никто никуда не берет;
3. наивная секретарша.
Недостатки:
1. клавиатура с замененными клавишами синего цвета (сама клавиатура — черного). Это не было бы проблемой, если бы кнопки нормально нажимались… А при переводе приходилось на новоиспеченные клавиши — долбить, чтобы выбить нужные буквы. Странно, что такая крутая компания не может позволить себе приобрести хотя бы самую дешевую клавиатуру;
2. начальница с завышенным самомнением — Леся Оробець;
3. не соблюдаются темпоральные нормативы перевода. Чересчур много хотят за 1 час. Это — не проблема, но нормы есть нормы.
Даже не стыкайтесь с этой шаражкой! Бегите подальше от нее! Есть вполне адекватные и нормальные работодатели.
@HR ssystemy, «…не звільнивши Вас протягом перших же тижнів роботи»?!!! У Вас помітно завищена думка не лише про себе, але й про компанію загалом! Ви — не єдині!
@Гость, влучно сказано!!! Красава! Так тримати!))))
@Справедливость и совесть, а это вариант! Вполне возможно, что им нужно перевести текущий текст… а они ищут бесплатных «добровольцев», чтобы те попахали, и работенка была выполнена. Мы же наверняка не знаем какие тестовые переводы давались предыдущим или последующим кандидатам. Кроме этого, Леся Оробец — особо умом не блещет, и какими-то особенными лингвистическими навыками (хотя бы минимальными). А как она защищала диплом на Международных отношениях в университете Шевченка — всей кафедре известно! Также знаем, что в Международную финансовую корпорацию Группы Мирового банка — ее папашу туда пристроил, Юрий Николаевич Оробец — также депутат (без кого она бы с марта по сентябрь 2004 не была бы на должности помощника-консультанты народного депутата Украины). А чтобы успеть выйти замуж до 30 лет, и не чувствовать себя неполноценной, и несостоявшейся — успевает в 26 лет родить первенца — Соню (2008 год).
@Виннокентий, а у них такая компания — с приключениями! Так что первопроходцу — это алогично, и странно. А для «обстрелянного» Оробця — это норма! И хорошо, что не попали в ту недокомпанию!!!
@HR ssystemy, не НАВИКИ, а навички! Навчіться користуватися українською мовою без русизмів.
Здравствуйте! Проходил собеседование на должность переводчика в данной компании.
Первый этап — перевод 550 слов (двух страниц) на который дается 1 час. По всем нормативам, как правило, предусмотрено что за один час необходимо переводить одну страницу. Что интересно, если посмотреть в веб-архиве, то переводчика они ищут с сентября 2017 года и никак не найдут.
archive.org/web
Всех, кто будет проходить собеседование на переводчика просьба присмотреться не дают ли они на тестовый перевод тексты, которые им необходимо сейчас перевести.
Не разорились,потому что платят сущие копейки за работу.В США за такую работу платят раз в 5-7 больше.И не с такой скоростью.На разницу и живут.Без лоха и жизнь плоха,как говорят.
Компания ориентируется в работе на студентов — еще что-то объяснять нужно?
Руководство считает, что работать должны за их житейские мудрости и мотивационные речи, тип они благотворительностью занимаются и просветительской деятельностью. В общем, это такие недорогие курсы АвтоКада, а не работа. Вообще не могу понять, как они еще не развалились с таким отношением
Обьявы по поиску сотрудников висят на сайтах постоянно в течении года. Лично захожу и проверяю около 2 раз в месяц. То есть людей держут за лохов изначально. Вот и весь отзыв.Выводы делайте сами.
Компанія має абсолютно неадекватне керівництво. Краще піти на базар торгувати, аніж сюди влаштовуватися.
@HR ssystemy, Многие компании отпускают на сессию и даже оплачивают.И это нормальная практика.Так все заочники учатся. И не надо вешать лапшу молодым!!
Сервисные Системы уже дошли до того что сами про себя хорошее пишу.Не палитес!За километр вас видно.))
1.Ставят не реальные сроки в раза 3 меньше так точно.Вот ты уже и попался!))А дальше по шаблону-не справился и выкручивают руки и режут бабло. Колбасишь по 11-12 часов (без перерыва)+ субботы по 6-7.Благодарности-ноль + претензии.
2.Больничного-нет.Заболел-твои проблемы
3.Отпуска-нет.Хочешь отдохнуть-за свой счет,если еще отпустят.
4.Праздничных дней-нет.
5.Коллектива-нет.Текучка страшная,за неделю уходят по 4 человека.Конвейер 100%.
Отношение к людям как к рабам.
Не рекомендую эту работу.Нужно не просто себя не уважать а просто ненавидеть чтоб там работать.
@HR ssystemy,
Врете. «І тоді, коли Ви прийшли звільнятися, я говорила з Вами особисто, вибачилась за ситуацію і просила залишитись.» Такого не было. Делайте выводи и не хродите к этим обманщикам.
Мені за єдине шкода, за момент коли показали цей сайт. Ви б про своє життя турбувалися а не займалися цим соплежуйством. Кожна людина по собі судить, так само і про тебе можна казати, може хтось проплачує щоб моніторити лажові відгуки про ще працюючі компанії, так це ж добре-значить заздрять. Я поясню: як раз нормальна людина небайдуже ставиться до місця роботи (подобаєтьбся-відстоюй, не подобається-покинь) Все дуже просто, а вонь всяка тільки ненормальним і потрібна, щоб себе якось оправдовувати.
@Zhe, Виглядає, ніби відгук на замовлення. Простий працівник цієї компанії не міг такого написати
Працюю в компанії пару місяців, з чого тут цей кіпіш розвели не бачу. Колектив молодий, тому легко знайти спільну мову якщо є бажання! Звілняють? При мені одного звільнили,того хто жорстко накосячив і ми всі дружно все переробляли. Графік законний як і зарплата, рабства я тут не відчуваю))) завдання різні по складності, до яких можна прикласти і творчий, і конструктивний підхід, навчився дуже крутим речам. Будь-хто, хто хоче працювати, тут може себе почувати добре.Все! Мир вам, злюки)
Если посмотреть, как HR оправдывает свою компанию, то многое становится понятным. Тоже работал там недолгий период. Начальство просто ставится к своим подчиненным, как к быдлу. Ты просто должен придти и тупо работать, не говоря ни слова и не высказывая свое мнение — оно никому не интересно. Все построено так, что многие должны работать на износ и никто не получает удовольствия от работы. Чтобы получить какой-то минимальный опыт пользования автокадом, конечно можно туда пойти, но работать там вряд ли получится — вас или уволят, либо вы сами уйдете через какое-то время. Только за тот период, что я проработал уволили и набрали внушительное количество людей. Не советую тратить свои усилия на это. Поищите что-то ище. Есть много нормальных компаний, в которых условия работы приемлимы.
Всім доброго дня. Знакома ситуація, тільки мені пощастило я не встиг там оформитись. Побачив вакансію на дошці об’яв в гуртожитку. Умови були досить гарні і перспективні. Відправив резюме і через 3 тижні мене запросили на співбесіду. В якості завдання видали креслити кухонний шкафчик. З завданням впорався, сказали, що підходжу. Домовились про дату початку роботи. Наступного дня після співбесіди, отримую дзвінок від HR-менеджера з наступними питаннями:
— чи я є громадянином України (бо родом з Закарпаття і багато в кого там громадянство іншої країни).
— чи є в мене в Києві дорослі люди до кого я можу звернутися по допомогу (адвокат, юрист, прокурор).
Перше питання адекватне. Але друге викликало багато думок. Зрозуміла річ я не сказав все як є (чому це я повинен їм розповідати хто, кому і як) просто відповів, що є родичі. Це питання не виходило мені з голови і я почав шукати інформацію про цю компанію. Врезультаті наткнувся на цей сайт, доки його читав відбулось наступне. Мені зателефонували і сказали, що нажаль відбулися непередбачувані зміни і вакансія закривається.
Михайло, оскільки ви працюєте в іншій компанії, вам не пропонувалась дата початку роботи. Нам шкода що ми не підійшли один одному, щиро бажаємо вам успіху.
В цій компанії я пропрацював приблизно 2 місяці. Спочатку було все добре, пройшов випробувальний термін зарплату платили 2 рази в тиждень за час який відпрацював. Але пропрацювавши місяць в фірмі появилися зміни. Як запевняло начальство: «Зміни в кращу сторону. Тепер буде чесно оцінюватися праця працівників. Кожен буде отримувати заробітню плату в зв’язку із своєю ефективністю». Так зміни відбулися, але не в кращу сторону! Керівництво «Сервісних систем» перетворило простих креслярів в рабів за копійки. При видачі завдання, мені не говорили скільки часу коштує це завдання, а коли вперто настоював то казали будь який, щоб підчепився нарешті. Я намагався хоч приблизно порахувати свої години які будуть оплачуватися, але не виходило. Кімнату ділили між працівниками на PLAN,ELEVATIONS,SECTIONS,DETALS. Ті хто давно працює брали собі типові креслення і штампували, а навичкам ізюминки і + оформлення. Потім приходять корекції, які не оплачуються взагалі і їх робить людина яка оформляла для всієї кімнати. Під час складання іспитів я вимушений був відпроситися. Написав заяву на перенос робочих днів на суботи — нехотячи, але підписали. А після іспитів мені сказали до побачення. за місяць мені врахували біля 110 годин, а насправді біля 200 годин. Не говорячи проте що за час моєї роботи працівники мінялися як носки, відношення керівництва до креслярів як до рабів. Дякую за увагу. Хай вам щастить.
Пане Вєтров, доброго здоров’я!
Ви здійснили чималий вплив на нашу компанію. По результату Вашої «роботи» керівництво на деякий час призупинило найм студентів, вирішивши, що не всі студенти зможуть відповідально ставитися до роботи.
Якщо в деталях: Ви жодного дня не прийшли на роботу в один і той же час, Вас регулярно «видзвонювали», ввічливо питаючи, коли ви збираєте нас «ощасливити» своєю присутністю.
Якість Вашої роботи вказувала на Ваше небажання ні розібратися з завданням, ні докласти зусиль до власного професійного росту. Старшим колегам доводилося часто переробляти Ваші креслення, що не могло не відобразитися на Вашій платні — адже Вашу роботу робили за вас інші працівники.
Інші, більш відповідальні студенти, за декілька тижнів повідомляли про графік сесії так, щоб ми всі могли планувати нашу роботу. Ми зазвичай просимо відпрацювати пропущені дні, щоб працівник не втрачав в оплаті, а ми не втрачали темпів виробництва. Ви ж поставили нас «перед фактом», що завтра ви йдете на сесію, невідомо як довго це триватиме (по факту — вийшло 2 тижні), а коли повернетеся — не знаєте, і відпрацьовувати теж не збираєтеся. Мені не відома жодна компанія, яка б змирилася з таким ставленням до роботи. Ми теж не виняток. Тому інші студенти продовжують ефективно заробляти, працюючи в нас, а ви пишете злі коменти про свою колишню компанію.
Найбільшу помилку наша компанія зробила, не звільнивши Вас протягом перших же тижнів роботи. Це напевне пояснюється лише тим, що влітку було дуже багато замовлень, і керівництву просто було не до Вас, але як тільки вистачило часу на «розбір польотів», ми тут же вирішили більше не користуватися Вашими послугами.
Хай Вам щастить!
Как и писавший выше проходил тестовое задание — рисовал тумбочку. Сказали, что подхожу. Поработал у них пару дней. С тем, что там ТОЛЬКО мебельные не соглашусь. Сам выполнял архитектурные чертежи. Но там проблема не в этом.
Обещали почасовую оплату, на что и повелся. На тот момент, не до конца понимая закон и цель и роль Гражданско правового договора(ГПД), подумал, что платят за время сидения там(наивный. На самом деле в ГПД прописано, что оплата идет за результат работы, а не за время которое вы работаете. Информациии об этом небыло ни на сайте вакансии ни на собеседовании с HR-ом. В итоге платят за время работы над проектом.
В первую очередь смутило то, что, пришед туда, я пол дня сидел, как и все остальные ребята, и ничего не делал. В тот же день, тем, кто уже прошел 2х недельную практику, пришла ЗП за этот первый период. Пришло по !!!!800!!!! гривен за !!!10!!! дней работы. Легкими подсчетами их работу и время оценили в 10 грн/час. С этого сделал вывод, что я, как работник, могу выполнить проэкт за три часа, а в итоге они посчитают, то его можно было сделать за час и заплатят мне за час работы, что не есть хорошо.
По поводу конвеера — 100% правда! Текучесть кадров невероятная. С момента моего собеседования и до того, как я пришел работать, штат процентов на 80% сменился. Остались только «главные».
В общем я от туда ушел и не советую никому туда соваться. Особенно студентам и тем, и тем, кому ОЧЕНЬ нужна работа. Достойную оплату вы там не увидите.
Доброго здоров’я!
Мені дуже шкода, що Ви від нас пішли. Ви показали хороший рівень і на співбесіді, і в роботі. І тоді, коли Ви прийшли звільнятися, я говорила з Вами особисто, вибачилась за ситуацію і просила залишитись.
Ми дійсно не платимо за «сидіння в офісі», ми платимо за роботу. І не з Вашої вини так склалося, що ми отримали декілька дуже крупних і складних проектів, які ми не змогли доручити новачкам. Керівникам відділу виробництва просто не вистачило часу і уваги «загрузити» Вас роботою, а відтак постраждала і Ваша оплата.
І мені щиро шкода, що Ваш досвід роботи з нами через це був неуспішним. Через цю помилку ми втратили трьох перспективних новачків. Ми зробили роботу над помилками, і ті троє новеньких, які вирішили з нами залишитись, зараз успішно перейшли на новий рівень і непогано заробляють. Якщо у Вас залишились контакти — можете самі набрати і поцікавитися у них. Тому якщо раптом Ви передумаєте, ми будемо раді бачити Вас в нашій команді. І ні, такої дурниці як 800 грн за два тижні — у нас більше немає.
У будь-якому випадку, дякую за зворотній зв’язок!
В резюме было указано обязанности: выполнение рабочих, преимущественно интерьерных чертежей и их оформление в соответствии с индивидуальными требованиями заказчика (с использованием деталей и спецификации от заказчика).
создание чертежей мебели в AutoCAD.
проектирование сооружений.
В итоге, оказалось, что нужен ДИЗАЙНЕР МЕБЕЛИ!!!
По приходу попросили "пройти тест" — показать, что умеешь, дали начертить в автокаде какую то тумбочку.
Пока я там был — около часа, таких, которым давали попробовать что то начертить приходило 4 человека — прям коевеер.
Не рекомендую компанию, т.к. заведомо вводят в заблуждение. Плюс — все сидят как замбированые, колектив, сразу видно — никакой, пока я там был, никто ни с кем даже не заговорил.
Доброго здоров’я!
Нам не потрібні «дизайнери меблів». Нам потрібні креслярі, конструктори, які мають хорошу просторову уяву і навики роботи в AutoCAD. Навики роботи в Revit вітаються, хоч і не обов.язкові. Ми дійсно робимо в основному робочі креслення для виготовлення складних меблевих замовлень, для стінових панелей з дерева, а також для облицювальних конструкцій дерев’яних стель. Також ми займаємося архітектурним і конструктивним моделюванням будівель, моделюванням систем в програмному забезпеченні Revit.Тут ми нікого не обманюємо, шкода, що Ви не розібрались.
Мені також шкода, що Ви не зуміли пройти наш тест. Тест потрібен, щоб визначити, чи можемо ми довірити кандидату хоча б найлегшу роботу. По мірі росту професійних навиків, рівень складності задач теж росте, разом з оплатою, що логічно.
Щодо нашого колективу. Ви складали тест в окремій кімнаті для тестування, де поруч сиділи такі ж кандидати, як і Ви. Також в цьому приміщенні знаходяться ті, в кого перші дні випробувального терміну — їм теж не до розмов з Вами — адже вони намагаються якнайкраще себе показати. Не дивно, що їм не захотілося відволікатися на Вас, їм хотілося добре скласти тест/пройти випробувальний і хорошу отримати роботу. Тому перш ніж засуджувати і наговорювати на весь наш колектив, варто було б хоча б розібратися в ситуації.
Удачі в пошуку роботи!