Slon Credit

Slon Credit

SlonCredit  — фінансова компанія, яка займається споживчим кредитуванням і входить у міжнародну групу компаній.
Наша компанія у 2021 році увійшла у трійку найкращих МФО онлайн на церемонії нагородження FinAwords . Ми активно розвиваємося, здобуваємо перемоги і з дати заснування у 2018 р. уже збільшили команду на сьогоднішній день до 80 спеціалістів. Чому саме ми? Наша головна цінність — це люди! Ми хочемо, щоб кожен у SLON CREDIT зростав і розвивався професійно. Ми обов’язково потурбуємося, щоб кожен у нашій команді був щасливим. Наш обов’язок — підтримати талановитих спеціалістів, які будуть працювати на результат!
Робота у SLON CREDIT — це

висока і завжди вчасна оплата праці;

прозора система мотивації;
веселі корпоративи, постійні розіграші путівок і цінних подарунків;
міжнародні конференції для обміну досвідом із колегами;
професійний та особистий розвиток;
соцпакет згідно законодавства;
офіційне оформлення з першого робочого дня. Саме тому багато кандидатів приходить у нашу компанію по рекомендації. Бажаєш стати одним із них? Чекаємо на резюме!

Отзывы о работе в Slon Credit, зарплаты, вакансии

1. 15 декабря 2025

@ Гость , якуємо, що поділилися своїм досвідом роботи в компанії. Нам справді шкода, що ваші враження були негативними.

У Slon Credit ми прагнемо створювати професійне та коректне робоче середовище, де кожен співробітник може працювати без тиску та з чітким розумінням умов оплати праці й очікувань від ролі.

Ми уважно ставимося до зворотного зв’язку та регулярно аналізуємо причини плинності персоналу, стиль управління та внутрішні процеси. Подібні сигнали є для нас підставою для додаткової перевірки та роботи над покращенням.

Якщо ви готові детальніше описати ситуацію або надати конкретні приклади, будемо вдячні за звернення напряму до HR-відділу. Це допоможе нам об’єктивно розібратися та зробити висновки.

Бажаємо вам успіхів у подальшій професійній діяльності.

2. 15 октября 2025

Компанія класна, але є одне величезне АЛЕ у виляді керівника відділу телемаркетингу — Лєни. Спочатку — мила й привітна жінка, а через місяц починає показувати своє справжнє обличчя. Робить все, щоб зробити вашу роботу нестерпною, обговорює за очі всі ваші недоліки: одежу, взуття, колір волосся, тощо. Вона робить так, щоб ви пішли самі, тєкучка у відділі КЦ та телемаркетингу неймовірна: за кілька міс звільнилося більше 10ти працівників, яким просто не дали спокійно працювати. Допоки вона там — не ходіть!
    Обіцянки по ЗП так і залишаються обіцянками, щоб отримати найнижчу, що вказана в вакансії потрібно пахати і те, всеодно знайдуть, за яке слово зачепитися, щоб не виплатити. Ніякі 20-23 тис не вартують того, щоб тріпати собі нерви. Але більше всього не зрозуміло, чому керівництво не бачить того потоку людей, які постійно приходять на співбесіди та через місяць-два уходять

Добавьте зарплату в компании Slon Credit

Добавить отзыв о работодателе Slon Credit

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Slon Credit?