Вольнянский машиностроительный завод (ООО «НПО «РОСТ») является производителем популярных мельхиоровых посеребренных столовых приборов Отзывы о работе в Вольнянский машиностроительный завод, зарплаты
Добавьте зарплату в компании Вольнянский машиностроительный заводДобавить отзыв о работодателе Вольнянский машиностроительный завод Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Вольнянский машиностроительный завод?
Ооооо, я знаю це болото, це саме дно яке може бути в бізнесі, паТронова, це така собі мадам помпаДУР, яка йде по головах і плює на партнерів !!! Ця жаба, разом зі своїм босом, як вона полюбляє говорити, * її на білому коні ( так паронова ?), **** на білому коні ? **** кацапська !
Вітаю, друзі. Мене звуть Андрій, я працював в РІСТ 7 місяців у Львові на посаді начальник дільниці, але попередній відгук від мого імені не мій, тим паче не відповідає дійсності. РІСТ та Паронова Любов Антонівна мені нічого не винні, зароблені мною гроші виплечені мені повністю, також виплечені гроші військовому, що працював в РІСТі, я як його колишній керівник про це знаю. Також хочу відзначити високий професіоналізм та порядність Колодєжного Максима, а також його вміння вирішувати різні складні ситуації, з якими інші впоратися не змогли, сподіваюся при ньому у РІСТ будуть значні здобутки.
Всім успіху!
@Андрій, нічого не змінюється, десять років пройшло і все так я і було.
Гарна новина- ця шарагина кантора уповзає зі Львова, не витримала роботи зі Львськими працівниками та інших моментів, а я Устінова новопризначеного директора попереджав ще в травні місяці, що якщо вони з Пароновою хочуть влізти у Львів зі своїм статутом то нічого в них не вийде, тепер уповзають назад в Вільнянськ. Я 7 місяців відпрацював у Львові в даній організації на посаді начальника дільниці, а нічого позитивного розповісти не можу, нічого розповідати позитивного, один негатив. Я перший, хто влаштувався в дану організацію у Львові, як тільки вона почала переїздити, ми з Устіновим тоді розвантажували фури, встановлювали обладнання, запускали, вчилися з нуля збирати склопакети, збирати вікна. Після мене наступний працівник прийшов лише через 9 днів, 9 днів ми з Устіновим все робили вдвох, запускали з нуля виробництво і запустили, ви думаєте хтось це оцінив? Ні, ні устінов ні керівництво цього не оцінило як і жодного працівника і його вклад в організацію та здобутки. За 9 місяців, що організація була у Львові не було зроблено- а ні ремонту даху (після кожного дощу та розтавання снігу цех був затоплений), а ні водопроводу (милися з пляшки), а ні каналізації (туалетом слугував біотуалет впродовж 9 місяців! Норм!), а ні роздягальні (зробили роздягальню з вентиляційної кімнати з пошкодженими вікнами), коротше нічого, нуль, за державні кошти переїхали з Вільнянська у Львів, грошей заробили і уповзли назад. Чим Львівські працівники відрізняються від Вільнянських- затримка по зарплаті і працівники зупиняють роботу і не виходять на роботу поки не виплатять зарплату. Вільнянським же працівникам по декілька місяців не виплачують заробітну плату і вони все одно працюють. Устінов попросив Вільнянським працівникам не розголошувати, що у Львові виплачують заробітну плату, так як у Вільнянську працівники не бачать грошей по декілька місяців- це дно! А ще більше дно це те, що одного з працівників забрали на війну, а організація Ріст кинула його на гроші- не заплатила за відрядження, тобто вийшло, що він їздив в Київ і харчувався там за свої! Чуваки, пацана забрали на війну, йому і його сім’ї потрібні гроші, віддайте йому за відрядження- ніфіга! Дно, днище! Мене так само кинули- я звільнився в листопаді, мені віддали частину відпускних і сказали, що це все, премію обіцяну я не отримав, частину грошей за вересень я не отримав, коротше в сумі я недоотримав десь 10 тис грн. Так от паронова і устінов, залиште ці гроші собі, а я піду в сбу та набу писати на вас заяви, давненько в вашій шарагі обшуки не проводилися, а зараз ой як жорстоко СБУ всіх натягує! Ви зажали 10 тис, ну нічого попадете на мільйони коли до вас прийдуть прокуратура, СБУ та НАБУ, всі ваші зарплати в конвертах та махінації повилазять. Також напишу лист в Укрзалізницю та відповідне міністерство з розповіддю всього, що в цій шарагі відбувається. Я нікому не раджу зв’язуватися з НВО РІСТ, а також з устіновим та пароновою, не працевлаштовуватися, нічого в них не замовляти, не купувати і нічого їм не постачати. Ця організація кидає, кидає на гроші і всі ваші заслуги перед нею ніщо- в червні ми виконували термінове замовлення- працювали по 12 годин впродовж 2х тижнів, мали 1 вихідний, нам обіцяли кожному по 19 тис, а по факту отримали від 7 до 13 тис в залежності від відпрацьованих годин, після цього декілька працівників звільнилися, декілька почали шукати іншу роботу. Ну так коротенько написав, що відбувається. НВО «РІСТ» Паронову Л. А. та Устінова І. І. обходьте стороною.
Отработал на Вольнянском машзаводе три дня. Это НПО РОСТ. Завод — развалины, кустарная артель. Правит всем на этом предприятии хозяйка 73-х лет. Мужчин как пол она вообще ненавидит. Вообще отношение к людям ужасное. Местные работают на заводе от безисходности. Зарплаты мизерные и с задержками. Еще говорят и урезают. Своей зарплатой рабочие кредитуют производство. Денег нет. Запчастей нет. Материалов нет. Оборудование в основном убитое. Крыши дырявые. Не рекомендую тратить время даже на собеседование.
Всім вітання з України!
Отзыв от имени Павла юриста, т.е. от моего имени, оставили «копирайтеры».
Пишу специально на русском.
Отношения к выложенной информации не имею, так как не владею ситуацией — мне неизвестно о зарплатах и сроках выплаты, мне неизвестно о НПО РОСТ до переезда, поэтому не могу судить о состоянии дел до и после переезда. Я сам из г. Житомира и что думают львовяне мне не известно. Но я прекрасно понимаю, что такое релокация большого предприятия в другой город как юридически так и технически, и это очень тяжело. Такого не учили и к такому не готовили.
Я адвокат 13,5 лет (Гугл в помощь). У меня график работы свободный, я работать могу дистанционно, что и делаю.
И да, стиль письма не мой, — в моем обороте нет «на голову не налізе», «приколи туле», «скоріше» (я употребляю — швидше), «контора» (я пишу — компанія), НПО (аббревиатура на русском) — НВО (на украинском), «коротше», «баран», «гроші привозять» (я употребляю — кошти, гроши — дрібні кошти).
Я никогда не оставляю комментарии, всегда говорю в глаза, не оскорбляю никого. Общаюсь и пишу культурно.
В заключение — плохой копирайт, информация ложная.
@Тарас, Цей відзив не писав ,хоч правда написано, про гроші нічого не знав. І взагалі про контракти не знав.Перші дні вивчав виробництво, і про помилки органіції виробництва говорив постійно,але не був почутий.Не не знаю хто написав від мого імені Тараса.Я не збирався писати. Я так розумію комусь це потрібно,але я до того відношення не маю.
В понеділок мене звільнили з даного підприємства у Львові, працював на даному підприємстві цілих 3 дні на посаді начальник виробництва. Підставою для звільнення було те, що я не вийшов в суботу та не захотів напрягти працівників вийти в вихідні дні. Перепрошую але я не Цербер, ви людей кинули на гроші, за термінове замовлення заплатили не обіцяні 150 тис на 7 чоловік, а лише 75 тис. Решта 75 тис я так розумію впала в кишені Установа Ігора Івановича і може ще когось. Вчора один з працівників сказав, що колектив хоче поговорити з Устіновим, щоб він пояснив де ще 75 тис, про збільшення заробітної плати і про оплату понаднормово праці в подвійній сумі, а Устінов Ігор Іванович відмовився говортим з працівниками, натомість хотів, щоб працівники працювали по 12 годин, всі відмовилися і дружно пішли додому, тепер чергове термінове замовлення в дупі. Устінов нічого не розуміє в масштабах виробництва, не раджу туди йти працювати і мати з ними справи.
Зараз ООО НПО РІСТ переїхало у Львів, але зміни відбулися лише в гіршу сторону, там відбувається таке, що на голову не налізе і керує там всім у Львові новоспечений директор Устінов Ігор Іванович, людина нова, приїхав з Харкова і без жодного досвіду на посаді. Працівників кидають зі страшною силою нахабно, це вже Львівських працівників- люди виконували термінове замовлення, працювали два тижні по 12 годин, їм за дану роботу обіцяли заплатити по 20 тис, а заплатили по 10, після цього люди зрозуміли хто такий Устінов і більше за термінові роботи не беруться, навпаки шукають собі іншу роботу на інших підприємствах. Устінов виконує вказівки керівництва і ще свої приколи туле і виходе маячня яка на нормальних підприємствах просто ніколи не з’явиться. Аванс не видається, зарплата невідомо коли видається, коли гроші привозять тоді і платять, львівяни від такого розкладу в шоці, бо з 90 років такого не було. Устінов Ігор Іванович просто баран в виробництві, керівництві і розвитку його влаштовує, що в єдиному цеху відсутній туалет, умивальник, умивальник, душ, питну воду привозять рідко- просто жах. І майте на увазі на гроші кидають відразу- в перший місяць обіцяли виплатити по 10 тис працівникам, а виплатили по 8 тис. А ще я там трішки попрацював юристом, натомість мені доводилося завантажувати і розвантажувати вантажівки- такі вказівки Устінова, зробив договори і вперед на розвантаження, як наче я навчався на юриста щоб в цій нікчемній конторі працювати вантажником. Коротше обходьте ООО НПО РІСТ і особисто Устінова Ігора Івановича, а працівникам бажаю скоріше знайти нормальну роботу.
Уже не для кого не секрет, что в ближайшее время вместо Паровозовны на рынок заходит адекватная компания, которая будет четко и интересно для обоих сторон работать в содружестве с железной дорогой, более того, это не секрет и для самой Паровозовны, к ее огромному огорчению и возмущению.
В настоящее время ООО НПО РОСТ напоминает быстро тающий ледник, который с трудом удерживается на плаву и не уходит окончательно под воду. На предприятии сумасшедшая задолженность по всем направлениям, в том числе и по заработной плате, в следствии чего работники начинают роптать, массово увольняются, в том числе и костяк предприятия, и вынашивают намерения в дальнейшем отстаивать свои права различными способами и методами в различных инстанциях, службах и иных третейских спорах. В свою очередь, собственник предприятия выкачивает последние финансовые ресурсы, наивно предполагая, что ее манипуляции не просматриваются третьими игроками. В настоящее время, в ходе сложившейся комбинации на чаше весов стоит не только предприятие, но и любая потенциально возможная дальнейшая деловая активность собственницы в привычном ей русле. Анализируя вышесказанное, третьи стороны с интересом изучают вопросы покупки персонала предприятия как специалистов, также заполнение данной ниши в направлении бизнеса, так как предприятие в ближайшее время исчезнет с рынка как таковое.
Контора ужасная ! Хитро вжаренные особи там, но был один человек который смог * Паронову и всех ее марионеток, молодец, я его уважаю !!!
@ Василиса , Что за бред вы несёте? По какой такой статье был уволен Колодежный??? Не знаете- не несите чушь.
@ Бывший соискатель , Это не новость. На протяжении многих лет, смена «аппарата управления» продолжается с завидной периодичностью. Все зависит от настроения «Паровозовны»
@ Василиса , Василиса, Ну во-первых нужно учитывать подтекст данного выражения; во-вторых по статье можно уволить как хорошего так и плохого человека; всё что здесь пишется о деятельности на этом предприятишке — это всё не для средних умов!
ой ,смешно…Максим Колодежный хороший человек…А ничего,что он был уволен лет 8 назад по статье???
Згідно інсайдерської інформації 15/06/2021р. у м. Вільнянськ Запорізької області Служба безпеки України (СБУ) провела санкціоновані обшуки у ряді керівників підприємств, а також на самих підприємствах ТОВ «НВП«РІСТ», ТОВ« НВО «РІСТ», ТОВ «РІСТ-Холдинг», ТОВ «Вільнянський машинобудівний завод» (ТОВ «ВМЗ»). Це пов’язано із закупками підрозділами АТ «Укрзалізниця» та державними вагоно-будівними заводами (ПРАТ «Київським електровозоремонтним заводом») не якісної та небезпечної продукції для ремонту електричок та пасажирських вагонів на суму більш ніж 100 млн грн. Угоди організовували посадові особи даних підприємства-Сутормін С.А., Бродоса Д.В., власники-Паронова Л.А., Лебідь К.В та інші., за попередньою згодою із співробітниками АТ «Укрзалізниця».
За даними слідства, зловмисники налагодили постачання запчастин для інтер’єрів електропоїздів (дивани, наличники на вікна) та пасажирських вагонів (поли туалету, стелі, м’які меблі вагону, перегородки та інші деталі), виготовлені з склопластику, фанери, штучної шкіри не відповідної якості та виготовлені з горючих матеріалів . Відповідно до ЦУО-035, затвердженого воєнізованою охороною АТ «Укрзалізниця», використання всередині пасажирського рухомого складу виробів, виконаних з горючих матеріалів, несе небезпеку для пасажирів та використання їх у пасажирському рухомому складі ЗАБОРОНЕНО. Тобто на сьогодні майже половина відремонтованих вагонів пасажирського парку АТ «Укрзалізниця», де була встановлена склопластикова продукція ТОВ НВП «РІСТ»(ТОВ «НВО «РІСТ»), не відповідає вимогам пожежної безпеки та загрожує життю пасажирів при виникненні загорання.
Продукція, що постачалась підприємствами ТОВ «НВП« РІСТ », ТОВ « НВО «РІСТ», ТОВ «Вільнянський машинобудівний завод» (ТОВ «ВМЗ») для підприємств АТ «Укрзалізниця», не відповідала встановленим характеристикам, була виготовлена з горючих матеріалів, які майже на 200% дешевше ніж негорючі матеріали. За версією слідства, дані підприємства організували системну роботу з постачання невідповідної продукції для об’єктів критичної інфраструктури, а саме при виконанні виробничими підрозділами АТ «Укрзалізниця» капітально-відновлювальних ремонтів пасажирських вагонів з метою отримання над-прибутків.
За висновком експертів, що підтверджено результатами низки експертиз, експлуатація такого обладнання на рухомому складі АТ «Укрзалізниці» може привести до масових жертв серед пасажирів при виникненні спалаху в пасажирському вагоні, виникнення надзвичайних подій і зривів перевезень, також діями посадових осіб даних підприємств завдано економічного збитку державному підприємству.
Також різні підрозділи АТ «Укрзалізниця», які закупили вироби зі склопластику виробництва ТОВ НВП «РІСТ», понесли значні витрати, так як склопластикова продукція, яка їм була поставлена, за габаритними та геометричними розмірами відповідає необхідним вимогам, а за складом матеріалу і його властивостями-ні. Постачання не якісної продукції відбувалося за допомогою корупційних зв язків Паронової Л.А..
Співробітники спецслужби задокументували 15.06.2021, що зловмисники встигли поставити УЗ неякісної продукції більш ніж 100 млн грн. У процесі обшуків були відібрані зразки продукції яка перебувала для відвантаження на підприємства АТ «Укрзалізниця». Кошти від державних підприємств присвоювалась фігурантами через фірми з ознаками фіктивності.
Нагадуємо, що підприємства ТОВ «НВП«РІСТ», ТОВ«НВО«РІСТ», ТОВ «ВМЗ» зареєстровані і знаходяться за однією юридичною адресою- м. Вільнянськ, вул. Софіївська,5, належать і керуються однією особою- Паронова Л.А., а також її сином- Лебедем К.В..
Неодноразово відносно даних підприємств проводилися розслідування контролюючими органами за спотворення торгів при участі в державних закупівлях, постачання екологічно чистих туалетів для пасажирських вагонів за вартістю три кімнатної квартири, корупційні розслідування стосовно відкатів співробітникам підрозділів АТ «Укрзалізниця», а також за фіктивним банкрутством підприємства ТОВ «НВП РІСТ».
Ой, и кто это у нас там на фото в халатике прячется, не уж то Любовь Антоновна? Уухахах)))

HR-ы и другие ..опализы, ну и где ваша смелось, борзость, напышенность? Чё молчим, чего как тараканы под плинтуса попрятались и рты позакрывали?))) Что, как SSU (абревиатура англ., см. ссылку предыдущего отзыва) на вас наехало, кстати по делу, так у вас кое-что подгорает? Ахахахах!!!
«Профи», а ты был прав (отзыв от 16 июня 2021 года)! Объясняю, все переходим и читаем по ссылке — https://ssu.gov.ua/novyny/sbu-vykryla-masshtabnu-oborudku-na-ukrzaliznytsi-200-mln-hrn-viddaly-za-materialy-yaki-ne-vidpovidaiut-vymoham-bezpeky
@ Бывший соискатель , Всё правильно, чем быстрее главбуха и нач.юр. отдела уберут, тем лучше будет для всех. Хотя нужно признать, что рыба гниёт с головы — до тех пор пока эта не компетентная, неадекватная Паронова, со своим круглосуточным мар..змом и клим..ксом, добавляя к этому свой совковый стиль управления, будет у власти — ничего хорошего на этом предприятии НЕ БУДЕТ!!!
Смотрю Я на это со стороны и что Я вижу — на сайте «r..b..ta.ua/company1882787» (здесь специально поставлены пропуски в названии ссылки на сайт) от 16.06.21 года требуются известные всем лица, давайте посмотрим, кто они, и оляля встречайте — Финансовый директор, Главный бухгалтер, Начальник юридического отдела, адвокат…Неужто, после всех вышеизложенных на этом сайте разоблачений в сфере финансово-хозяйственной деятельности, а вернее МАХИНАЦИЙ (ну господа, ну так уж выплывает из описанных фактов) в сфере финансово-хозяйственной деятельности данного предприятия, КРЫСЫ бегут с корабля, оставляя своего капитана в лице бессменной Пароновой Л.А..?)))
Хочу довести до відома всіх майбутніх робітників РОСТ-Холдінга та підприємств афілійованих з даним підприємством:
1. Вільнянський машинобудівний завод
2. ТОВ «НВО «РІСТ»
3. ТОВ «РІСТ-авто»
4. ТОВ «Гермес трейдінг»
5. ТОВ Астера плюс» та інше
Дані підприємства керуються однією особою-Пароновою Л.А. та призначеною нею керівники.
МАЙТЕ НА УВАЗІ МАЙБУТНІ РОБІТНИКИ та ЗАМОВНИКИ, що всі керівники даних підприємств виконують фактично протизаконні вказівки –Паронової Л.А. Нижче наведені тільки де-які факти з діяльності даних підприємств. Інформація є на 100% достовірна.
ТОВ НВП «РІСТ» на протязі з 2010 р по 2018 р купувало замість негорючого смоли Polimal 1602 виробництва Organika Sargina, Польща, смолу ГОРЮЧУ — Polimal 143 виробництва Organika Sargina, Польща, яка майже в 3 рази дешевше ніж смола Polimal 1602 (за домовленостями з заводом-виробником Organika Sargina під етикетками, ВМД і сертифікатами якості смоли Polimal 1602 завод робив відвантаження ГОРЮЧОЇ смоли Polimal 143)
Для отримання підприємством ТОВ НВП «РІСТ» надприбутків усі склопластикові вироби з 2010 року, які ТОВ НВП «РІСТ» виготовляв за виграними тендерами для АТ «Укрзалізниця» виготовлялися з смоли ГОРЮЧОЇ — Polimal 143, яка не була сертифікована ТОВ НВП «РІСТ» і яка не відповідає ТУ У 25.2-25221038-009-2004 і всім нормативним вимогам АТ «Укрзалізниця».
Так як виготовлені з горючих матеріалів вироби ТОВ НВП «РІСТ» встановлені в пасажирських вагонах і електричках, то це створює загрозу безпеці руху для пасажирів, які користуються цим транспортом. Більш того, при виникненні пожежі в процесі руху пасажирських вагонів, горіння цих виробів може призвести до максимальних жертв серед пасажирів. А це є кримінальна відповідальність.
Також різні підрозділи АТ «Укрзалізниця» які закупили вироби зі склопластику виробництва ТОВ НВП «РІСТ» понесли значні витрати, так як склопластикова продукція яка їм була поставлена за габаритними та геометричними розмірами відповідає вимогам, а за складом матеріалу і його властивостями-ні. І це також є кримінальна відповідальність, так як гроші є ДЕРЖАВНИМИ.
Підрозділи АТ «Укразлізниця» при прийомці поставленої від ТОВ НВП «РІСТ» продукції зі склопластику не перевіряли ЖОДНОЇ деталі на вимоги пожежної безпеки так як не мають необхідного обладнання при вхідному контролі. Це відбувалося за допомогою корупційних зв язків Паронової Л.А.
У зв’язку з перевірками АМКУ підприємства ТОВ НВП «РОСТ», а також претензіями з боку АТ «Укрзалізниця» на суму понад 30 млн грн за несвоєчасну поставку деталей і комплектуючих в період 2017-2018 г, а також для приховування своєї протизаконної діяльності з постачання ГОРЮЧИХ виробів зі склопластику засновником -Пароновой Л.А. і генеральним директором ТОВ НВП «РІСТ» Шульженко Є.В. (до 2019 г) було прийнято рішення в жовтні-листопаді 2018 р зробити фіктивне банкрутство підприємства ТОВ НВП «РІСТ» для ухилення в виплаті штрафних санкцій за спотворення аукціонів, несвоєчасну поставку комплектуючих для потреб АТ «Укрзалізниця», і приховування своєї протизаконної діяльності.
Для цих цілей було відкрито в жовтні 2018 р нове підприємство ТОВ «НВО РІСТ» код ЄДРПОУ 42499898, на яке був поступово протягом 6 міс переведені всі співробітники і основні засоби з ТОВ НВП «РІСТ», а також реалізована вся інтелектуальна власність ТОВ НВП « РІСТ »(креслення, ТУ, сертифікати та інша технічна документація), щоб продовжувати від нового підприємства свою діяльність по організації договірних тендерів з метою отримання надприбутків.
Також частина основних засобів та технічної документації з ТОВ НВП «РІСТ» була виведена на дочірнє підприємство ТОВ «ВМЗ» код ЄДРПОУ 32934770, для продовження ведення протизаконної діяльності.
І це також є кримінальна відповідальність-за фіктивне банкрутство підприємства з метою скриття своїх фінансових махінацій та ухилення від сплати податків та штрафів.
ТОВ НВП «РІСТ», зі своїми підконтрольними підприємствами за 2010-2018 роки було освоєно (укладено договорів на поставку лише виробів зі склопластику) більш ніж на 120 000 000 гривен. За період з 2010 р ТОВ НВП «РІСТ» було поставлено для ремонтів КВР, КР-2 склопластикової продукції більш ніж для 200 пасажирських вагонів та електричок. Тобто на сьогодення майже половина відремонтованих пасажирського парку АТ «Укрзалізниця» де була встановлена склопластикова продукція ТОВ НВП «РІСТ» не відповідають вимогам пожежної безпеки та несуть загрозу життю пасажирів.
Прийміть дану інформацію до уваги, розповсюджуйте її для того, щоб інші громадяни не повірили обіцянкам різних співробітників-керівників даного підприємства, а партнери-замовники не співпрацювали з таким підприємством, яке не тільки займається кримінальними махінаціями та не несе жодної відповідальності за якість продукції та договорні домовленності.
Отрицательных моментов очень много и пожалуй устану даже маленькую часть описывать. Думаю эта ПОМОЙКА не для людей, а для свалки … Обходите стороной такую яму.
@ Сотрудница , Ой смехота, ну насмешили…по тексту сразу чувствуется стиль «красных директоров» коммунизмом аж за версту несёт.
Давайте наконец-то послушаем интересную историю о том как в 1кабинете происходит защита заработной платы работникам предприятия. Вернее не работникам а как любят выражаться при отсутствии лишних ушей, холопам. Происходит это следующим образом. Сначала анти главбух приносит секретный документ с соответствующим грифом, под названием ведомость по зарплате. Затем вдвоём или с товарищем генеральным директором начинается лотерея. Кому же повезёт? Повезёт холопам, которые не пререкались и молча кивали головой. Всем остальным не повезёт. Как это происходит на практике. Иванов платим. Петров платим. Сидоров, конченное [цензура] не платим, и вообще его надо увольнять. Пошёл он [цензура]. Причём я применяю точную лексику того, что реально там происходит. Далее Васечкин платим, Елена Васильевна какие 7000, он ни [цензура] не сделал и вообще пусть валит, найдём замену, платим 5000. Вот в таком режиме защищается Ваша заработная плата. И это чистейшая правда. Таким образом многие из работников не зависят от выработки часов и сделки, они зависят от Воли 1 женщины, которая даже абсолютно не ориентируется и не понимает какой бардак она развела.
Пришла работать на предприятие и немного удивилась от того, что высшее руководство предприятия разговаривает с простыми рабочими, интересуются что необходимо для работы, полностью вникают в рабочий процесс.
Проработав меньше месяца, мне стало понятно следующее: на заводе двоевластие-собственник и главбух, еще немного и они станут близнецами, говорят уже одними и теми же фразами и интонацией)…самоутверждаются за счет сотрудников, крики, оскорбления, команды…в общем, царицы…но со стороны себя не видят-жалкое зрелище…
Нарушения начинаются уже с оформления на ‘испытательный срок’, принимают не на трудовой договор, а на договор предоставления услуг, подписанный только сотрудником и на руки не выдается….получается, что человек работает, но прав по КЗоТ не имеет, и неизвестно, заплатят или нет…при расчете на ‘испытательном сроке’ заставляют ходить по кабинетам, подписывать обходной и чтобы деньги получить, главбух мне сказала, что надо правильно увольняться….алё, какое увольнение и обходной, если составлен договор на предоставление услуг???))…на кого это все рассчитано, непонятно…при приеме медкомиссию проходят не все, водители и охрана в том числе (наркоман, не наркоман, иди вези людей…туберкулез есть или нет, та фиг с этим))….
Людей на собеседования в назначенный час приглашать невозможно (лотерея), ждут приема несколько часов, приезжают по несколько дней из Запорожья, а это 56 грн (по состоянию на апрель/май 2021 года) туда и обратно…были случаи, что уходили, так и не дождавшись встречи…культуры поведения и уважения нет, руководитель может просто орать на сотрудника во все горло и оскорблять при собеседовании или на совещании (люди после этого увольняются)…
Текучесть кадров впечатляет…люди приходят, работают пару дней и уходят….водители, механики, логисты, инспектора, начальники, рабочие, охранники бегут, отключая на ходу тел…)))
Офис по интерьеру застрял в СССР…ремонт не делался лет 100…может кому и по душе такой винтаж))) У кого нервы стальные или деньги нужны, а может еще по какой причине, — все это терпят…
Текучка кадров страшная. Стелят мягко, обещают золотые горы. Устраивался на водителя, ой слава Богу, что вовремя ушёл. Все кто говорят, что на Росте хорошо-ТЕРПЯТ, не видели они хороших компаний и ничего лучшего, кроме этого предприятия. Мне жаль всех сотрудников. За переработки не платят! Тут надо пахать и желательно бесплатно, при выдаче наличных, обманывают.
Люди обходите стороной, мой совет!
Підприємство, на жаль, пропаще! І так буде до тих пір поки їм керують дві неадекватні, некомпетентні тітки — Паронова Л.А. і її «права рука» Насвіт О.В..
Давайте послушаем удивительную историю об ассоциации Рост — холдинг. Итак в декабре 2020 г. Паронова Л.А. и Насвит Е.В. окончательно принимают решение слить ассоциацию 32786762. Для этого позороного дёйствия Паронова назначает хорошего человека Максима Колодяжного ликвидатором, так как они всегда в стороне и в случае сбоя горячие угли посыпятся на голову нормалього человека.В настоящее время ассоциация находиться в состоянии прекращения а кредиторы типа заяляют требования. В тоже время пока ассоциация банкротиться Паронова Л.А. и Насвит Е.В. создают 26.03.2021 новое, очень перспективное предприятие. И как оно называется? Дааааааааааа ассоциация Рост — холдинг 44392447, которому сейчас 2 месяца. Браво. Итак чем же теперь будет заниматься ассоциация, давайте разбираться. А теперь мы будем заниматься деятельностью проффесиональных общественных организаций. Это означает что ассоциация решила переквалифицироваться с производства на организацию протестных движений, карнавалов, литературных вечеров,экологию итд. Как все рады, давно уже нужно было назвать вещи своими именами. Конечто же ещё она будет заниматься ассоциациями автомобилистов, простите. Но давайте зададим себе вопрос , а зачем всё это. Зачем эти скрутки мутки. Зачем создавать новую ассоциацию, когда старая ещё не банкрот, к чему такая спешка. Ответ очевиден. Это страх. За дела давно минувших лет.Этим и обусловлено рождение ещё одной компании Рост — транзит 43982250, которой исполнилось 3 месяца. Кстати о нецелевых платежах, отдайте людям деньги, которых хватает а не врите. Кстати а зарплату задерживать это нарушение действующего законодательства. Закажите Насвит Е.В. аудит её деятельности, и вы для себя откроете бескрайние дали.
ИТР премию не получает, обещают что вернут но это всё естественно вранье, как и то, что предприятие загружено работой, постоянные отправки за свой счёт, ЗП задерживают. Цеха, раздевалки, комнаты приёма пищи не ремонтировались со времен постройки. Одни пустые обещания.
Приходишь на собеседование, обещают золотые горы, но только ты переступил порог, тебя необоснованно начинают «нагибать», просто, потому что у них нет настроения и т.п. ЗП дают без премии..! Спросить ни у кого ничего нельзя, постоянные интриги и загадки во всем. Постоянно отправляют сидеть дома, за свой счёт разумеется!
На сайте «you***rol», а так же сайте «open***bot.ua» по коду ЄДРПОУ 25221038 есть следующая информация:
1. Повне найменування юридичної особи: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО РІСТ
2. Скорочена назва: ТОВ «НВП «РІСТ»
3. Код ЄДРПОУ: 25221038
4. Статус юридичної особи: ПРИПИНЕНО !!!
5. Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення:
— Дата запису: 30.07.2020
— Номер запису: 1 103 117 0068 048309
— Стан суб’єкта: судове рішення.
6. Так же на этих же сайтах, по вышеуказанному коду ЄДРПОУ 25221038 можно увидеть следующее:
— Податковий борг на 01.05.2021 — 136 577.27 грн;
— Анульоване свідоцтво ПДВ (Номер свідоцтва — 252210308065).
Елена Васильевна вы каждый месяц проводите нецелевые платежи. Вам не стыдно честно заработанные деньги работников использовать не по назначению. Ой… извините, конечно не стыдно, вы же под колпаком. Признайтесь коллективу, что вы не бухгалтер, вы только умеете свести дебет и кредит, а всю грязную бух. работу делают настоящие бухгалтера. Позор.
Внимание! Будет полезно знать всем!
Со слов бывших и действующих работников (которым я считаю можно доверять на 100%) , на сайте * был размещен отзыв с критикой вашей неадекватной Пароновой Л.А. (это та у которой когда в голову м…ча бьёт, устраивает в ночное время оперативки без всякой на то причины; это та которая не выполняет взятые на себя финансовые обязательства перед работниками) и её лучшей подруги главного бухгалтера Насвит Е.В. (это та, которая считает себя не только правой рукой Пароновой Л.А., но и незаменимой; это та, которая ведёт себя и разговаривает со всеми работниками по-хамски, унижая людей, считая всех быдлом используя те же слова, интонацию и фразы Пароновой Л.А.). В этом же отзыве была ссылка на вакансию главного бухгалтера на этот «заводишка», вот она — ******* , и в этом же отзыве было высказано недоумение по этому поводу, что, мол, так и так, что случилось что «такому» главному бухгалтеру, который в дёсна целовался с Пароновой, ищут замену. Так вот, этот отзыв так «задел за живое» Администрацию НВО «РІСТ», что они написали письменную жалобу с просьбой к администрации сайта *** Удалить данный отзыв!))) Ну что, господа с Администрации НВО «РІСТ», вы не просто достигли дна, вы его пробили!))) Это ж как нужно было попасть в точку, в данном отзыве, что вы решили на правду пожаловаться администрации сайта? Позор и еще раз позор Администрации НВО «РІСТ»!
Будем надеятся этот сайт более демократический и не будет удалять правдивые отзывы сотрудников. Заранее благодарим!
У Насвит Е.В. корона таких размеров, что потолок шкребет….к ней люди с центра занятости приходят по несколько дней, чтобы печать в направлении поставить, и ждут по несколько часов, потому как у ее величества настроения нет руку протянуть и печать поставить….самое интересное, что в центре занятости про это знают)))….к ней с битой или лопатой надо приходить, чтобы корону сбить)))…правильно пишут, что мужика ей надо….жалко ее)).
Давайте послушаем удивительную историю о сливе НПП. ООО НПП ушло в процедуру банкротства за две недели до того, как Антимонопольный комитет обратился в суд за взысканием штрафа, который НПП разделило со своим партнёром за сговор в 4 тендерах на поставку запчастей для вагонов. Основанием для прекращения НПП стало постановление Хозяйственного суда Запорожской области от 21 июля 2020, которым утвержден отчет ликвидатора и ликвидационный баланс банкрота, а банкрота НПП ликвидирован. Заявление об открытии производства по делу о банкротстве НПП подало в октябре 2019 года. То есть спустя более чем 2 года после проведения тендера, и более чем через год после начала расследования, при этом за два месяца до принятия Комитетом обвинительного решения. А теперь сливки. Основной долг, послуживший основанием для начала процедуры банкротства, был сформирован на основании искового заявления о взыскании задолженности по договору займа в размере 10 млн гривен в пользу кого????? Кого вы думаете. ДАААААА. Мамы главного бухгалтера Елены Васильевны Насвит. Именно после этого Е.В. Насвит, главбух, стала правой рукой Пароновой Л.А со всеми вытекающими. Обязательства!!! Только на самом деле этот главбух на самом деле не главбух. Она умело скрывает свою некомпетентность и непорядочность. Её ожидает то, как и многих на этом заводе.