Компания ООО «Б. Браун Медикал Украина» — дочернее предприятие в Украине Группы Б. Браун, одного из мировых лидеров в поставках продукции для здравоохранения. Отзывы о работе в Б.Браун Медикал Украина, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании Б.Браун Медикал УкраинаДобавить отзыв о работодателе Б.Браун Медикал Украина Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Б.Браун Медикал Украина?
Я дуже розчарований в цій компанії.Розчарування прийшло після проведенної співбесіди.На співбесіді мене чекати три людини,ніхто не попередив мене, вони злетілись вокруг мене,як коршуни. Як в нормальних адекватних компаніях,ніхто не розповів нічого про компанію,чим займається компанія і які соціальні пільги і гарантії пропоную кандидатам, відразу почали всяке випитувати.
Айчар компанії,дуже неприємна людина виявилась,спілкування з нею було натягнуте.Та і інші також,не дуже приємні. Взагалом по офісу люди віку 38-48, молодих майже не бачив,є вірогідність що молодь тут не вживається.
Пишу даний відгук щоб застерегти майбутніх кандидатів.Жахливе ставлення було на етапі співбесіди і також хочу сказати,що зп вони пропонують невеликі,середньостатистичні.