https://www.instagram.com/tref_cafe/ Отзывы о работе в Tref cinema cafe, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании Tref cinema cafeДобавить отзыв о работодателе Tref cinema cafe Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Tref cinema cafe?
жахливе місце для праці! Керівництво обманює. На співбесіді кожному кандидату кажуть різне також про різну заробітню плату, вже потім дуже цікаво дізнаватися правду і від працівників. А потім після стажування яке може бути і неділю оба більше більшість зливають. Я так розумію що вони набирають багато людей щоб вони працювали безкоштовну, кажуть що все круто, а потім знаходять причину і все. А якщо все ж таки взяли, то відношення зміняється. Можуть і кричати і обзивати не тільки працівники між якими дуже тяжкі стосунки а в першу чергу шеф і су-шеф. З графіком взагалі цікаво. Вималюєшь його бо не кажуть нічого на перед, а тільки вночі у неділю. І там може бути і три дні і шість!!!! лотерея. Але якщо ти довго працюєшь и підлизуешь керівництву то може тобі пощастить і тебе не будуть гнобити за те що тобі погано чи можливо щось сталося. Щодо заробітньої плати, то її порахувати неможливо бо завжди щось міняється і ніхто про це не каже. Неодноразово було що недоплатили і суми в зміну чи в декілька годин, і це не одна людина и не один віпадок, а коли питаєшь то сам ще винен. Тож це був самий жахливий досвід. Не раджу вітрачати час та нерви на це місце.