Tref cinema cafe

Отзывы о работе в Tref cinema cafe, зарплаты, вакансии

1. 26 декабря 2025

жахливе місце для праці! Керівництво обманює. На співбесіді кожному кандидату кажуть різне також про різну заробітню плату, вже потім дуже цікаво дізнаватися правду і від працівників. А потім після стажування яке може бути і неділю оба більше більшість зливають. Я так розумію що вони набирають багато людей щоб вони працювали безкоштовну, кажуть що все круто, а потім знаходять причину і все. А якщо все ж таки взяли, то відношення зміняється. Можуть і кричати і обзивати не тільки працівники між якими дуже тяжкі стосунки а в першу чергу шеф і су-шеф. З графіком взагалі цікаво. Вималюєшь його бо не кажуть нічого на перед, а тільки вночі у неділю. І там може бути і три дні і шість!!!! лотерея. Але якщо ти довго працюєшь и підлизуешь керівництву то може тобі пощастить і тебе не будуть гнобити за те що тобі погано чи можливо щось сталося. Щодо заробітньої плати, то її порахувати неможливо бо завжди щось міняється і ніхто про це не каже. Неодноразово було що недоплатили і суми в зміну чи в декілька годин, і це не одна людина и не один віпадок, а коли питаєшь то сам ще винен. Тож це був самий жахливий досвід. Не раджу вітрачати час та нерви на це місце.

Добавьте зарплату в компании Tref cinema cafe

Добавить отзыв о работодателе Tref cinema cafe

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Tref cinema cafe?