Агро Спецсервіс

Агро Спецсервіс

ТОВ «АГРО СПЕЦСЕРВИС» є постачальником сільськогосподарської техніки з Європи і Америки. Наша компанія існує більше 5 років, і за цей час ми поставили велику кількість різної сільгосптехніки в усі області України. Це час дало нам також досвід і впевненість у власних силах і можливостях. Ми є прямими постачальниками, це робить наші ціни конкурентними і вигідними для фермерів. Крім України ми можемо поставляти техніку в Білорусію, Казахстан та інші країни. За цей час наша компанія утвердилася як надійний постачальник якісних сільгоспагрегатів вживаних з США і Європи таких марок: John Deer, Wil Rich, Case, DMI, Great Plains, Kinze, Kraus. Наша компанія налагодила продаж сільгоспагрегатів не тільки з майданчика, а й під замовлення під символічну передоплату. Компетентність і професіоналізм наших партнерів-постачальників підтверджується хорошими відгуками наших клієнтів, які отримали свої агрегати вчасно і в хорошому стані. Також ми даємо гарантію на наші агрегати, тому що впевнені в якісній збірці і передпродажної підготовки.
МІСІЯ нашого підприємства: забезпечення високоякісної сільськогосподарської технікою відомих світових виробників підприємства агропромислового комплексу, тим самим сприяти ефективному розвитку аграрної галузі шляхом інновацій і передових технологій.
МЕТА: поставка високоякісної, надійної і сучасної сільськогосподарської техніки. З огляду на, що техніка є б / у, вона проходить ретельний відбір на аукціонах і попередній сервіс силами висококваліфікованих фахівців нашої компанії.
СТРАТЕГІЯ: бути конкурентоспроможними на ринку сільського господарства, зміцнювати довіру споживачів, розвивати взаємовигідне партнерство, постійно вдосконалювати зростання професійного рівня наших співробітників.

Отзывы о работе в Агро Спецсервіс, зарплаты

Завсклад, комірник
23 000 – 27 000 грн
Зварювальник
25 000 – 60 000 грн

Работа и зарплата в компании:

ТОВ «Агро Спецсервіс» є постачальником сільськогосподарської техніки, зокрема вживаних агрегатів з США та Європи. Компанія активно працює на українському ринку більше 5 років і зарекомендувала себе як надійний постачальник. Основні марки техніки, з якими працює компанія, включають John Deer, Wil Rich, Case, DMI, Great Plains, Kinze та Kraus.

Вакансії
Компанія може пропонувати різноманітні вакансії, пов'язані з продажем, обслуговуванням та логістикою сільгосптехніки. Це можуть бути позиції, такі як:
- Менеджер з продажу
- Спеціаліст з обслуговування техніки
- Логіст
- Маркетолог

Зарплати
Зарплати в компанії можуть варіюватися в залежності від посади та досвіду працівника. Наприклад:
- Менеджер з продажу може отримувати від 15,000 до 30,000 гривень на місяць, залежно від обсягу продажів та виконання планів.
- Спеціаліст з обслуговування техніки може розраховувати на зарплату від 12,000 до 25,000 гривень.
- Логісти та маркетологи можуть отримувати від 10,000 до 20,000 гривень, в залежності від обсягу виконуваної роботи та досвіду.

Професійний розвиток
Компанія акцентує увагу на постійному вдосконаленні професійного рівня своїх співробітників, що може включати навчання, тренінги та участь у спеціалізованих заходах.

Переваги роботи в компанії
- Конкурентоспроможні зарплати.
- Можливості для кар'єрного зростання.
- Робота в стабільній компанії з позитивною репутацією.
- Доступ до сучасних технологій та інновацій у сільському господарстві.

Таким чином, ТОВ «Агро Спецсервіс» пропонує цікаві можливості для працевлаштування в динамічно розвиваючійся галузі.

Добавьте зарплату в компании Агро Спецсервіс

Добавить отзыв о работодателе Агро Спецсервіс

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Агро Спецсервіс?