Адвокат
Адвокатське Об’єднання Актум — 9 офісів з найкращими стандартами якості захисту. Команда професійних юристів та адвокатів з багаторічним досвідом роботи в Україні та світі. Отзывы о работе в Актум Груп, зарплаты, вакансииДобавить отзыв о работодателе Актум ГрупХотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Актум Груп?

Шановні коментатори, від імені АО Актум хочу повідомити, що усі відгуки, залишені нижче — наклеп.
По-перше, наша компанія має прозору ціну кожної послуги. Прайси зазначені безпосередньо в розділах на офіційному сайті
По-друге, Актум ніколи не видаляє негативні відгуки, а навпаки, працює із ними. Цю інформацію можна побачити у гугл-відгуках на сторінках будь-якого нашого регіонального офісу. Ми розбираємо кожну ситуацію і робимо висновки.
Надалі, якщо зʼявляться питання або невдоволення з певних причин, звертайтеся до клієнтського сервісу АО Актум. Зі своєї сторони, ми зробимо все, аби ситуація була вирішена чесним і справедливим шляхом для обох сторін.
Недобросовісна компанія,як щодо клієнтів,так і щодо працівників.Негативні відгуки видаляються.Спроби обманути і недоплатити зарплату,+ навантаження обов’язками в позаробочий час.
Не понятная контора, которая рекламирует себя как группу адвокатов, но на деле даже не могут регулировать цены на своих адвокатов, каждый называет какие-то левые цифры которые нигде не фиксируются, только на словах.
Нужна помощь в разводе? 15000 грн.
Звонишь через час с другого номера — уже 45500 грн.
Уголовное дело или проблемы с ТЦК ? 100 000 грн.
Звонишь через 5 дней — цена не разглашается.
Полностью согласна с предыдущем отзывом.Очередная шарашкина контора , которая рубит бабки с доверчивых людей
Не рекомендую !!!!!! Шарашкина контора !!!!! Обманывают людей !!!!! Удаляют плохие отзывы !!!! Работают не профессионалы….