Ассортимент Аптеки Гаевского насчитывает более 15 000 наименований готовых лекарственных форм и собственного аптечного производства. «В Аптеке Гаевского точно есть все, что нужно для красоты и здоровья!» Отзывы о работе в Аптека Гаевского, зарплатыДобавьте зарплату в компании Аптека ГаевскогоДобавить отзыв о работодателе Аптека Гаевского Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Аптека Гаевского?
Сім’я аптек FARMACIA (до складу якої входить бренд «Аптека Гаевського» ..) відома своєю надійністю та стабільністю , і ми постійно працюємо над тим , щоб забезпечити наших співробітників справедливими умовами праці та надати їм необхідну підтримку . Ми гарантуємо офіційне працевлаштування , 100% білу , конкуренту заробітну плату , яка регулярно переглядається , а також систему мотивації , щоб забезпечити гідні умови праці . Ми пропонуємо додатковий дохід для співробітників , які беруть участь у програмі “ Приведи друга ” . Також мережа має бронювання для співробітників . Якщо виникнуть додаткові питання, за посиланням прямий зв’язок з директором департаменту управління персоналом https://forms.gle/3FjHTqowUQSHvNwUA З найкращими побажаннями Ющенко Богдана Менеджер по персоналу » Сім’я аптек FARMACIA»