Асіно Україна

Асіно Україна

, ,

Міжнародна фармацевтична компанія Acino зі штаб-квартирою в Цюриху оперує в Україні з 2015 року і сьогодні посідає 3-тє місце в рейтингу серед маркетуючих фармкомпаній.
Виробничий завод «Фарма Старт» у Києві, сертифікований за стандартами GMP EU та оснащений R&D лабораторією, яка щороку випускає два-три нових продукти. Завод експортує продукцію у сім країн СНД та близького зарубіжжя й південно-західної Азії.
В Україні працює більше 900та висококваліфікованих співробітників.
Портфель лікарських засобів, дієтичних добавок і виробів медичного призначення Acino в Україні нараховує більше 80 продуктів як власного виробництва, так і на умовах дистрибуційних угод, що використовуються, зокрема, у неврології, психіатрії, кардіології, ендокринології, гастроентерології, педіатрії та терапії.
Об’єм інвестицій у розвиток заводу за 2015 — 2021 роки склав 26, 5 млн. євро.

Отзывы о работе в Асіно Україна, зарплаты, вакансии

1. 1 декабря 2025

Привіт, хочу застерегти,Компанія Асіно,чи як вони ще себе можуть називати Фармастарт, в Лікедіні викидають вакансії від компанії Arcera life sciences.
    Не ведіться на них,це та сама компанія Асіно,де хамлять кандидатам на співбесідах і таке до них і відношення.
    Зараз в компанії велика тікучка кадрів,люди масово покидають компанію.Зп маленькі.
    Цініть себе та свій час!!!

2. 1 декабря 2025

Привіт!
    Хто працює в даній компанії? Може розказати що там всередині? Як колектив? Умови праці та зп?
    Останнім часом дуже багато відкритих вакансій,хотів би дізнатись, що в компанії відбувається,чи варто туди йти працювати.

3. 28 ноября 2025

Рекрутер или, как она себя называет, айчар, в моем случае она вела себя очень грубо, высокомерно. Осталось ощущение, что мне вывернули душу наизнанку и наплевали на меня.
    О вакансии ничего не рассказали, было очень много неуместных вопросов личного характера.

4. 24 ноября 2025

Мала співбесіду в даній компанії також з цими двома представниками. Повністю погоджуюсь з описом співбесіди, бо мала таку саму ситуацію, представники компанії ведуть себе хамовито та зверхньо, на запитання відповідають запитанням.

5. 24 ноября 2025

Согласен, собеседования проходят очень напряженно. Через 5 минут после начала у тебя в голове начинают проскакивать вопросы, зачем я вообще согласился на это собеседование.

Люди, будьте умнее меня, читайте отзывы о компании, прежде чем отправлять им резюме или соглашаться на собеседования, вы сэкономите свое время и нервы.

6. 21 ноября 2025

Хочу залишити відвертий відгук про співбесіду з представниками компанії — Іриною та Христиною. Попередньо позвонивши,мене запросили на зустріч без будь-якої ознайомлювальної інформації: не пояснили ні формат, ні позицію, ні структуру співбесіди. Складається враження, що кандидат має сам здогадуватися, куди його взагалі запрошують.
    Поведінка на самій співбесіді була абсолютно неприпустимою для роботодавця, який претендує на професійність. Замість нормального діалогу я зіткнулася з хамством, зверхністю та зневажливим тоном. На елементарні запитання відповідали неохоче та з відчуттям, ніби мені роблять послугу.Про саму команію,умови працевлаштування,соціальний пакет,нічого не хотіли розказувати.
    Особливо неприпустимою була груба та принизлива манера коментувати моє володіння англійською мовою та її рівень. Подібні висловлювання є прямим порушенням професійної етики й демонструють повну відсутність поваги до кандидата.
    Уся розмова нагадувала не оцінку спеціаліста, а спробу принизити й створити психологічний тиск. Після такого досвіду важко уявити, що в компанії існує хоча б мінімальна корпоративна культура чи розуміння стандартів спілкування з людьми.
    Такий підхід говорить набагато більше про роботодавця, ніж про кандидата, і робить співпрацю з компанією абсолютно небажаною для будь-якого кваліфікованого фахівця.

7. 13 ноября 2025

Доброго дня!
    також хочу доповнити попередній відгук. Якщо вам дадуть зворотній звязок по відгуку на вакансію,то чекайте його не пізніше 2-3 неділь від того часу як ви відгукнулись на вакансію. Співбесіди онлайн. А далі саме цікаве. Вам будуть божитись,що через певний відрізок часу дадуть зворотній зв’язок,але ніхто його не дасть,поки ви самі не напишете чи не позвоните і у ідповідь отримаєте абсурдну відповідь відмазку,і навіть не про те що ви їм не підходите.
    Айчар компанії Гладкова Оксана дуже непорядний співробітник, тільки і уміє лапшу вішати на уші з фітбеком.
    Тому сто раз подумайте чим відправляти резюме в дану компанію.

8. 2 октября 2025

Подавався на вакансію в офісі.По відгуку зв’язатись через дві неділі. Співбесіда була онлайн.По результатам співбесіди обіцяли дати звортній зв’язок.
    Ніхто на зворотній зв’язок так і не вийшов. Коли в кінці написав сам,виявилось що надали перевагу іншому кандидату.
    Після цього враженням про компанію так собі..Чи то вони в компанії всі такі чи то тільки відділ підбору персоналу.
    Зп середні,премій немає і ще плановий графік відпусток,про які вони не дуже хочуть говорити

9. 13 августа 2025

Якщо звуть на співбесіду в Асіно Україна,а не на завод то йдіть сміливо. Асіно Україна досить непогане місце для роботи

В Україні завод це по суті головний актив,але ставлення до людей із заводу так собі.
    ЗП нижчі за середню вилку по галузі, зараз вже десь в районі нижньої межі. Завод завжди обирає того хто хоче менше грошей. Хоча компанія так себе подає в ЗМІ та світі, а ЗП не можуть забезпечити.
    Єдиний плюс заводу можуть дати цінний досвід і все.

Добавьте зарплату в компании Асіно Україна

Добавить отзыв о работодателе Асіно Україна

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Асіно Україна?