Отзывы о работодателях Услуги, разное

Top Expert

Ми вирішуємо завдання будь-якої складності, пов’язані з підбором і розвитком вашого персоналу.

Med-Magazin.ua

Наша компания работает на рынке Украины с 1997 года. Мы начинали свою деятельность как протезно-ортопедическое предприятие и ортопедический салон, успешно ее продолжаем и сейчас. На базе ортопедического салона в 2006 году был запущен проект cеть магазинов «Ваше Здоровье». На сегодняшний день мы можем предложить самый широкий ассортимент товаров для реабилитации и здоровья, а также лучший сервис в Украине.

SDGs Corporation

SDGs — японська компанія, основна діяльність якої в Україні, пов’язана з аграрним бізнесом та нерухомістю. SDGs — японская компания, основной вид деятельности в Украине — агробизнес и недвижимость.

Elmob

ELMOB — компанія з продажу TESLA в Україні, яка самостійно ремонтує авто, є власним СТО по TESLA. Орієнтована на радість та задоволення потреб клієнта. Більше інформації про нас на каналі ELMOB у Youtube, понад 18 млн переглядів. Автосалон «ELMOB» 10 років на ринку. Продано понад 800 електромобілів клієнтам. Компанія тісно співпрацює з: виробником модулів керування електродвигуном; виробником систем моніторингу та менджменту літієвими батареями; Виробником зарядних […]

Savplex-group

Магазин посуду.

Amazon Partner Company

Адміністрування інтернет магазинів. Міжнародна торгівля товарами на різних ресурсах, таких як Amazon, eBay, Walmart.

Anacosma Clinic

ANACOSMA — клініка пластичної хірургії, медичної косметології, anti-age медицини, клітинного омолодження, яка з 1997 року обслуговує пацієнтів з усіх куточків світу та є трендсеттером послуг естетичної медицини та медицини омолодження в Україні та поза її межами. Клініка поєднала команду високопрофесійних спеціалістів, преміум-обладнання та новітні технології омолодження задля надання пацієнту найкращих естетичних послуг світу із дотриманням міжнародних стандартів безпеки та сервісу. Місія ANACOSMA — допомогти […]

Наші Меблі

Магазин. Працюємо напряму з виробниками. Продаж меблів та матраців. Індивідуальні підбір товарів та оформлення замовлення клієнтів.

Лакот Індастрі

Сфера інформаційних послуг, маркетингових досліджень, проведення соціологічних досліджень, опитування, анкетування.

Яшкіна Т.М., ФОП (мережа крамниць зброї)

Мережа крамниць зброї та одягу.

Геймдев

ГЕЙМДЕВ — провідна міжнародна компанія у сфері грального бізнесу, які працює на українському ринку під брендом Slots City. Slots City — це мережа гральних клубів в Україні, що об’єднує наземні гральні зали преміум класу та онлайн-платформу для гри в інтернеті, організована за світовими стандартами та офиційними ліцензіями Не дарма ми називаємо нашу команду зірковою. У команду Slots City приходять тільки ті претенденти, які готові кожного дня зростати та перевершувати […]

Sana Omnis

Торгівля оптово-роздрібна

Santalin

Продаж Сантехніки Продаємо сантехніку 15 років на ринку Працюємо з світовими брендами Kolo, Cersanit, Volle, Impresse

Спина+, центр кинезитерапии

Оздоровительный центр кинезитерапии

Юніколл Сервіс

Телемаркетинг — продаж товарів та послуг.Послуги аутсорсінгового колл-центра. Наша ціль — максимально задовольнити потреби клієнтів у товарах та послугах у різних куточках нашої Країни. На ринку України ми працюємо білше 9 років. Ми цінуємо кожного співробітника та здатні гідно оцінить результати праці. Тому створили відмінні умови для работи!

L5

Наш магазин працює з 2012 року. За цей час ми стали лідером своєї галузі і не збираємося зупинятися. Магазин Lodka5.com.ua — човни, мотори та ще тисячі товарів. Ми любимо нашу роботу, адже вона приносить задоволення людям. Ми з’єднуємо наших клієнтів з риболовлею, відпочинком на природі, активними вихідними з родиною. Приєднуйтесь ;)

Сникер, химчистка

Мы предоставляем профессиональный сервис полного восстановления обуви: кроссовок, кед, ботинок, UGG и классической обуви. Химчистка, ремонт, реставрация и покраска — наши мастера сотворят настоящее волшебство, чтобы ваша любимая обувь всегда выглядела как после покупки. График работы: пн-сб: 11:00 — 20:00 (вс — выходной)

Mains Club Barbershop

MAINS CLUB BARBERSHOP — це стильний та сучасний барбершоп, який пропонує високоякісні послуги з стрижки та догляду за волоссям. Наші досвідчені та талановиті барбери знають, як зробити ваше волосся виглядати краще, ніж будь-коли.

Брокинтерком

Компания «Брокінгтерком» уже давно зарекомендовала себя на рынке, как поставщик свежих фруктов и овощей. Составляющими нашего успеха является: — широта предлагаемого ассортимента; — качественная, оперативная логистика; — высокий уровень сервиса предоставляемых услуг с учетом всех пожеланий клиентов. «Брокінтерком» всегда может предоставить полную информацию о том, где осуществляется закупка продукции.

Медіа Група Локомотив

Locomotive Media Group — студія digital-маркетингу з реалізації складних проектів у галузі SEO (пошукова оптимізація) для e-commerce. Ми — команда профі з 11-річним досвідом: швидкі, гнучкі та прогресивні. У нашій справі дуже важливо залишатися на передовій, тому ми постійно вивчаємо сферу, що швидко росте. Команда — це головна цінність нашої компанії. Завжди простіше довіритись тим, хто щиро любить свою справу. Завдяки злагодженій роботі, професійному підходу та повній самовіддачі […]