Інтернет магазин Отзывы о работе в DCM (Discount Commerce Mart), зарплатыДобавьте зарплату в компании DCM (Discount Commerce Mart)Добавить отзыв о работодателе DCM (Discount Commerce Mart) Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании DCM (Discount Commerce Mart)?
@ Гость ,
Доброго дня!
Ми з повагою ставимось до всіх відгуків — навіть до негативних. Але у цьому випадку зобов’язані публічно спростувати неправдиву інформацію.
🔹 Компанія DCM виплачує заробітну плату всім операторам, які виконали умови співпраці — зокрема, якщо на балансі працівника є понад 500 грн. Всі виплати проводяться офіційно та вчасно, згідно з особистим кабінетом оператора.
📂 Якщо автор відгуку дійсно співпрацював із нами — просимо назвати своє ПІБ, і ми надамо офіційний PDF-звіт про його/її виплати, який готові опублікувати прямо тут, у відповідь. Ми нічого не приховуємо.
🔸 Зазначимо: відкритий набір — це нормальна практика для великої торговельної компанії з високим оборотом клієнтів. Ми не утримуємо людей силою — лише ті, хто хоче та вміє продавати, залишаються й стабільно заробляють.
☝️ Закликаємо не вводити інших кандидатів в оману необґрунтованими емоціями. Ми відкриті до діалогу, надаємо навчання, підтримку, гнучкий графік і стабільну оплату. І ми готові це доводити фактами.
З повагою,
Команда DCM
@ Анна ,
Дякуємо, Анно, за Ваш відгук!
Ми щиро вдячні, що Ви поділилися своїм досвідом. Нам прикро, що робота в компанії не виправдала Ваших очікувань.
✅ Ми дійсно прагнемо надавати всім новим працівникам максимально прозору інформацію ще до початку роботи — саме тому доступ до навчальних матеріалів, прикладів дзвінків, графіків, SRM-системи та скриптів відкритий одразу. Раді, що Ви це відзначили.
🔁 Щодо високої динаміки роботи — це правда, що робота оператора потребує стресостійкості та комунікаційної гнучкості. Ми не приховуємо цього: наші співробітники працюють із великою кількістю клієнтів, і не всі дзвінки бувають легкими. Саме тому надаємо приклади, підтримку від тренерів та щоденний зв’язок із кураторами.
💬 Стосовно асортименту товарів — компанія працює з різними постачальниками. У кожного товару є сертифікати, гарантія, можливість перевірки на пошті. Ми не продаємо «кота в мішку», як зазначено у Вашому коментарі — клієнт завжди може відмовитись, якщо товар не підійде.
📦 Щодо цільової аудиторії — ми не обмежуємось жителями сіл або віковими категоріями. Кожен клієнт самостійно обирає, чи цікава йому пропозиція, а оператор лише інформує та допомагає.
⚖️ Ми розуміємо, що робота в кол-центрі підходить не кожному. Але є чимало співробітників, які працюють у нас вже тривалий час і мають стабільний дохід, можливість гнучкого графіка та кар’єрного росту.
Бажаємо Вам успіхів у пошуку того місця, яке дійсно відповідатиме Вашим очікуванням і цінностям!
З повагою,
Команда DCM
Не рекомендовала бы данную компанию и вакансию (оператор колл центра, удаленка) большинству соискателей. Возможно кому-то эта работа и может подойти, но лучше не тратить время.
Из хорошего: работа понятна, есть видеоматериалы, срм-сайт где есть инфа о товарах, заявках, графике работы, примеры «удачных» звонков операторов, скрипт, а также видео и прочие вещи которые нужны для работы. С этим в компании проблем нет. Удобный график. Можно корректировать под себя, как удобно, главное правило отработать не менее 30 ч за неделю.
Из плохого: работа неблагодарная от слова совсем. Клиенты в линии компании настолько разные, что вы себе представить не можете. Поток звонков (идет автонабор клиентов в проге) очень большой. Вас будут: не дослушивать, перебивать, слать на 3 буквы, хамить, бросать трубки, обзывать мошенниками, обращаться фамильярно насколько это возможно только, но вы должны, как и во всех колл-ценрах быть вежливыми и доброжелательными.
Ассортимент товаров компании широкий, но подобран не совсем удачно из-за чего даже если и удается озвучить клиенту товары из какой-то категории он все равно не купит, а время будет потрачено. Много сомнительных китайских товаров, ноунейм брендов и тд. Компания завлекает клиентов бонусами и скидками (которые накапливаются сами чудесным образом) при этом все ее товары с учетом скидок/бонусов и заверениям что вы покупаете «по себестоимости» намного дороже (на 1000 грн и больше), чем средняя цена на эти же товары в других магазинах в интернете, это гуглится за минуту все.
У компании для клиента нет сайта, каталога, нет интеграции с месенджерами. Клиент покупает только с ваших слов вслепую, кота в мешке, и увидит товар только на отделении новой почты. Вы буквально будете разводить наивных и внушаемых людей, которым зачастую эти товары и не нужны были. Целевые клиенты компании это жители сел, больше женщины, чем мужчины, от 40-45+, которые не сильно понимают что, как и откуда и рады свалившимся с неба на них «скидкам» и «бонусам».
По работе: Может быть такое, что у вас за несколько часов в линии не будет ни одного заказа, а это плохо, ведь надо делать 1 заказ в 2 часа, чтобы были хорошие показатели. Также очень большая текучка в компании, все поставлено на поток, ты легко заменяемая единица. Специалисты, по факту, им не нужны. Нужен робот-болванчик, который читает скрипт. Касательно скрипта, он работает, только в их влажных фантазиях, так как люди не совсем дураки все. И могут зачастую складывать 2+2 и понимают когда им что-то хотят впарить. В целом, вот такой вот длинный отзыв вышел. Кто хочет там работать пробуйте, возможно, оно ваше, но я бы не советовала.
Компанія DCM або ДСM працює , як і інші компанії-розводіли за принципом — лох не мамонт, лох не вимре. Кожний день іде набір нових людей. Зарплату не отримаєте, будуть постійні відмовки.
Дякуємо за ваш відгук. 😊
Дозвольте пояснити детальніше:
🔹 У нашій компанії справді діє правило, що під час стажування та перших днів роботи оператор отримує оплату лише у випадку, якщо його заробіток становить не менше 500 грн. Це означає, що якщо кандидат вирішує покинути роботу в перший день, то виплата буде здійснена тільки за умови, що сума заробленого складає 500 грн або більше. Якщо ж заробіток менший, оплата не проводиться.
🔹 Це правило є необхідним, адже ми хочемо працювати з тими, хто готовий серйозно ставитися до роботи та бути корисним для компанії. Саме тому під час стажування важливо показати себе – зробити мінімум одну продажу за 1–2 години з хорошим відсотком викупу.
🔹 Також ми завжди готові детально пояснити умови: як працюють наші проекти, як формується оплата, як проходить стажування. Якщо щось було незрозуміло, ми завжди готові відповісти на запитання.
Дякуємо за ваш коментар – ми цінуємо зворотний зв’язок і працюємо над тим, щоб інформація про вакансію була максимально зрозумілою. Бажаємо успіхів! 🚀
Нашла вакансию оператор контакт-центра. Заполнила форму-заявку. Со мной связалась кадровичка в телеграмме.
Сначала невнятно объясняла какие 2 проекта у них есть. Потом пишет, что если почасовка и процент от выкупленных товаров меньше 500 грн, то оплату вы не получите, если уйдёте.
При этом нужно обязательно на период стажировки делать минимум 1 продажу за 1-2 часа и не меньше 50% выкупа. А после стажировки нужно больше продаж в час.