Fast Food Systems

Fast Food Systems

Компания Системы быстрого питания / Fast Food Systems — работает в сфере общественного питания и развивает франчайзинговые сети ресторанов быстрого обслуживания. Компания представляет три собственные торговые марки Пицца Челентано, Картопляна Хата и Кафе Пункт и активно продолжает создавать новые успешные бренды для «среднего» сегмента Украины.

Отзывы о работе в Fast Food Systems, зарплаты

1. 23 декабря 2016

Пицца Челентано на Петровке(Альта-центр) в Киеве. В 2015 году администратором там была Таня, не знаю как сейчас. фамилию не помню.
    Из-за нее, собственно, и увольнялись и официанты, и повара, и пекари. Танечка! если вы это читаете!!! С таким характером и с такими комплексами Вам надо унитазы мыть, а не людьми управлять. Жалко, что наша директор так и не поняла из-за кого была эта текучка кадров, много людей хороших уволилось…

2. 25 апреля 2014

Стабільна та надійна компанія, яка опікується своїми працівниками. Тут створені умови для постійного розвитку (часто проводяться навчання, тренінги), рівень ЗП є конкурентним, плюс діє мотиваційна система, умови праці дуже комфортні, незабутні корпоративи.

3. 27 августа 2013

Компанія «Fast Food SystemsСистеми швидкого харчування» заснована у 1998 році та успішно працює в сфері ресторанного бізнесу вже 15 років.
    Компанія розвиває мережі ресторанів формату Quick&Casual та пропонує страви лише високої якості у поєднанні з швидким та відмінним обслуговуванням. За роки своєї роботи розвинулась від єдиного закладу у м. Львові до понад 220 ресторанів ТМ «Піца Челентано», «Картопляна Хата» та «ЯПІ» в Україні та за її межами. Сьогодні ця мережа – найбільша в Україні!
    Це Компанія, яка приносить на ринок України:
    -Нові цінності
    -Нову культуру споживання
    -Творчі рішення та інновації
    -Нові ресторанні бренди

Компанія очікує від людей, які хочуть приєднатись до команди:
    -Прийняття наших цінностей
    -Досягнення результатів
    -Активності та ініціативності
    -Постійного професійного розвитку та самовдосконалення!

Добавьте зарплату в компании Fast Food Systems

Добавить отзыв о работодателе Fast Food Systems

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Fast Food Systems?