«Фуд Фекторі» — виробничо-торгова компанія, яка пройшла майже 20-річний шлях від ковбасного цеху до великого сучасного харчового комбінату з європейським обладнанням, системою керування якістю, власною лаболаторією контролю якості та мережею торгових точок. Отзывы о работе в Food Factory, зарплатыДобавьте зарплату в компании Food FactoryДобавить отзыв о работодателе Food Factory Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Food Factory?
@ Оптиміст , Яке відношення до кондитерів?Чи дійсно заробітна плата відповідає тій що заявлено у вакансії?
Розпочався набір у нашу компанію! Ми навіть оголошення розклеїли в маршрутках і всюди, де тільки можна, щоб більше людей побачили.
Люди добрі, приходьте до нас працювати, бо щось ніхто не хоче.
Ідіть хоч ви, бо вже сил нема шукати! Ми й оголошення зробили, і зарплату дамо, а може, ще й на продукти та сигарети вистачить.
Євгену дуже треба нову машину і дачку прикупити.
Тож, якщо вас не буде, він усе кидає й точно закриє компанію.
Автор цього шедевра оголошення – геніальний маркетолог, який точно заслуговує на окрему премію за креативність і невгамовний оптимізм!»
Тема: Робота в «ФудФекторі»: ваше майбутнє починається тут… або й ні
Доброго дня, шановні кандидати!
Ми в «ФудФекторі» раді вітати вас у нашому веселому світі, де вакансії настільки «привабливі», що ми тепер шукаємо працівників навіть у маршрутках. Чому б ні? Там, напевно, більше шансів знайти ентузіастів, які не бояться викликів і працюватимуть просто за ідею (бо грошей усе одно не дочекаєтесь).
Головне — запам’ятайте ім’я
Знайомтесь із нашим незмінним лідером — Рожко Євген Вікторович. Це та людина, яка:
1. Обожнює свою нову машину, тому гроші на зарплати поки не передбачені (ви ж розумієте, пріоритети).
2. Буде щиро «співчувати» вашим проблемам, але тільки після кави, обіду й перегляду нової серії улюбленого серіалу.
3. Завжди знайде, чим вас «зайняти», навіть якщо це перекладання паперів із місця на місце в офісі без ремонту.
Чого чекати на роботі?
— Робоче місце: старий стіл, знайдений на OLX, лампа, яка працює через раз, і стілець, на якому точно краще не розгойдуватися.
— Колектив: хаос, інтриги, розсипаний цукор на столі та сусід, який голосно жує.
— Зарплата: концептуальна. Тобто її немає, але є надія, що коли-небудь вам щось дадуть. А поки можна потренуватися в терпінні!
Корпоративна культура
Наша головна цінність — це ваша витримка, адже у нас:
— Ніякої корпоративної етики.
— Абсолютна байдужість до ваших ідей.
— Максимум обіцянок і мінімум виконання.
І пам’ятайте: тут завжди можна почути легендарну фразу від керівника: «На ваші проблеми мені взагалі насрати, працюйте й радійте, що у вас є така честь!»
Поспішайте!
Вакансій залишилося зовсім небагато (а може, й ні), тому швидше надсилайте свої резюме! Чи вас ще треба вмовляти?
З «турботою» та «увагою»,
Ваш роботодавець — «ФудФекторі»
Добрий день, шановні колеги та пошукачі!
Я хочу залишити відгук про компанію на позицію комерційного директора. Хочу поділитися своїм досвідом взаємодії з компанією ФудФекторі, де я проходив співбесіду на посаду комерційного директора. Мої враження не стали позитивними, і я вважаю важливим поділитися ними для тих, хто розглядає можливість співпраці з цією компанією.
Я спершу представлюсь: мене звати Денис. Коротко про себе — маю понад 20 років управлінського досвіду, зокрема в управлінні комерційною та операційною діяльністю з великими командами. Мій досвід включає проведення аудиту та оптимізацію бізнес-процесів, впровадження ефективних процедур і стандартів продажу та сервісу, що призводить до збільшення прибутковості та маржинальності продукту. Я успішно створював і розвивав нові бізнеси та напрямки дистрибуції, а також ефективно здійснював антикризовий менеджмент, забезпечуючи стабільний розвиток та високі результати для бізнесу.
Перші враження про компанію ФудФекторі
Прибуття в офіс залишило неприємне враження: приміщення виглядало недоробленим, ремонт не був завершений, а навколо панував безлад. Бруд і хаос у робочих зонах, дешеві та тісно зсунуті робочі столи — це не те середовище, яке сприяє продуктивній роботі. У таких умовах важко уявити нормальний робочий процес, не кажучи вже про комфорт для кандидатів.
Співбесіда
Співбесіда проходила з одним із власників компанії, Євгеном. Нажаль, вона була непродуктивною: замість конструктивної розмови про стратегію компанії, завдання комерційного директора, продуктові переваги та ринок, запитання зводилися до примітивних «скільки продукції я міг би продати». При цьому не надавалися основні дані про компанію чи продукт, а мої спроби уточнити питання залишилися без відповіді.
Особливо неприємною була реакція співрозмовника на питання щодо заробітної плати — вона була не тільки відверто образливою, але й включала ненормативну лексику, що абсолютно неприпустимо в професійному спілкуванні.
Висновки
1.Професійний рівень керівництва
Співбесіда продемонструвала, що керівник компанії не володіє базовими знаннями про стратегію та продукцію, а також про ключові бізнес-показники. Замість професійного діалогу обговорювалися лише поверхневі недолугі питання.
Некоректна поведінка представника керівництва, включно з нецензурною лексикою, є неприйнятною. Це демонструє відсутність поваги до кандидатів і низький рівень корпоративної етики.
2.Умови роботи
Офісне середовище та організація роботи не відповідають навіть базовим стандартам. Безлад і хаос, відсутність системного підходу — це не ті умови, які повинні бути у будь-якій компанії.
3.Перспективи
Умови в цій компанії виглядають малоперспективними. Хаотична організація роботи, відсутність чіткої стратегії розвитку та непрофесійне керівництво не дозволяють розраховувати на професійне зростання чи стабільні умови праці.
4.Корпоративна культура
Ставлення до кандидатів і співробітників є відверто непрофесійним. Відсутність командного духу, поваги та етики створює атмосферу, яка не сприяє розвитку і мотивації.
Чому великі компанії досягли такого рівня успіху?
Великі компанії стають успішними завдяки правильному аналізу ринку, своєчасним інвестиціям та здатності швидко реагувати на зміни. Вони вибудовують сильне керівництво, розробляють чітку стратегію та підтримують корпоративну культуру, що дозволяє ефективно управляти процесами та адаптуватися до нових умов. Орієнтація на клієнта та постійні інновації допомагають їм утримувати конкурентоспроможність, мінімізуючи ризики та відкриваючи нові можливості для росту.
Ви ж розумієте, що я написав це не про ФудФекторі.
Мої рекомендації
Я не можу рекомендувати цю компанію як місце для професійного розвитку чи стабільної кар’єри. Якщо ви цінуєте якісну корпоративну культуру, професіоналізм та комфортні умови праці, варто розглянути інші варіанти.
Сподіваюся, мій відгук допоможе вам прийняти правильне рішення.