Телемаркетинг — продаж товарів та послуг. Послуги аутсорсінгового колл-центра. Наша ціль — максимально задовольнити потреби клієнтів у товарах та послугах у різних куточках нашої Країни. Ми цінуємо кожного співробітника та здатні гідно оцінить результати праці. Тому створили відмінні умови для работи! Отзывы о работе в Ін-Торг, зарплатыДобавьте зарплату в компании Ін-ТоргДобавить отзыв о работодателе Ін-Торг Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Ін-Торг?
Перший дзвінок був досить сухим, але думаю спробую. Навчання в перший- другий день було цікаве, вивчення програм і загально про діяльність компанії. На третій день показали скрипт розмови , а суть говорити про виграш великої суми коштів (але потім виявляється за умови щось купити). Пізніше в наданому документі бачу, що вказані власники компанії — багато закордонних імен. Думаю, прогуглю. А це все імена відомих акторів! 😅 5 підряд -все актори, навряд чи співпадіння. Здається, більшість дзвінків йде пенсіонерам. Мені не підійшли такі умови. Шкода потраченого часу на навчання, треба починати з скрипту відразу. Самі ж тренери ,як люди , були приємні і ввічливі.
Подзвонила HR-менеджер, запропонувала роботу. Нудно і сухо, не цікаво розказувала про вакансію. Хамила і на питання відповідала так, наче, я спитав в неї: Скільки разів ви сьогодні ходили в туалет?)))
Неприємна особа. Не раджу приймати данну пропозицію.