JINSONIK — компанія з філософією роботи для людей, та надання якості послуги чи товару, що значно переважає ціну. Ми стали представниками покупців на фабриках, і обминаючи бюрократичні заслони, і не звертаючись до послуг спекулянтів, надаємо кінцевому покупцеві якісний продукт за ціною виробника, у чому прагнемо зайняти на ринку легкої промисловості 100% ніші. Отзывы о работе в Jinsovik, зарплатыДобавьте зарплату в компании JinsovikДобавить отзыв о работодателе Jinsovik Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Jinsovik?
Вітаю.Купую одяг у Джинсовику постійно,що можу сказати консультанти підбирають вдало розміри і я постійний покупець!Але єдине товару забагато усе неможливо переглянути!
Доброго дня
Була в магазині Джинсовик на Лятошинського 14, Теремки 2. Я дуже вражена уважністю консультантів жіного одягу . Дівчатка уважно поставилися до моїх вимог та побажань, все швиденько підібрали по моїх розмірах. Були привітні та ввічливі, атмосфера в магазині дуже дружня, побувала наче у давніх подружок. Рекомендую Джинсовик, обслуговування на вищому рівні. Я приємно вражена.
Доброго дня
Магазин Дженсовік, жахливий.
Коли не прийдеш,продавців не має,а коли дуже попросиш,то продавець ,скривить свою пику ,що підійшли до нього.
Це,на Лятошинського.
Теремки.
Продавці,ще зауваження роблять покупцям ,що річ нетам. повісили.
Чудова компанія. Працюю тут досить давно. Правда товару багато, весь асортимент треба знати. В цілому компанія хороша.
Чудова компанія! Працюю тут досить давно. Хороший колектив, зарплата виплачується вчасно. Правда товару багато, його потрібно завжди знати та вчити. В цілому компанія хороша.