Mobile Trend

Mobile Trend

, ,

Торгова мережа, що спеціалізується на роздрібному продажу мобільних телефонів та аксесуарів.

Отзывы о работе в Mobile Trend, зарплаты

1. 13 июня 2025

Клеїла скло на позняках, продавець запевнив що скло якісне так як коштує 900 гривень. Навішував ще чистки які мені взагалі не потрібні були так як телефон тільки купила. Прийшовши додому я була в шоках, коли глянула в чек. Скло коштувало 350 грн та на були якісь не відомі послуги які я не робила та і не просила. Коли прийшла розібратися, працював вже інший консультант та ввічливо показав мені на двері так як виявляється я знала що купую і поставила свій підпис що згодна.. це якийсь абсурд. Буду йти до виконавчих служб з заявою!

2. 24 февраля 2025

Компанія жах, працювала в офісі! Постійний булинг від ейчара і колег. Ейчар відділ це взагалі треш. Зп дуже низькі, 600-700 у.е. це максимум. Офіс страшний. Не рекомендую.

3. 30 октября 2024

Вирішила придбати в себе місті аксесуари, щоб не переплачувати за доставку і тд… в підсумку, заплатила вдвічі, ВДВІЧІ КАРЛ, дорожче, аніж в інтернеті разом з доставкою. Напарили гарантію, про яку звісно ж ніхто не попередив…
    Засмучена шо жесть, сумно, що таке досі відбувається на ринку. Такі кантори давно варто прикривати… хочеться подати кудись скарбу, бо це ж пізд%#ць(((((

4. 11 апреля 2024

Побачила на Work.ua вакансію “Продавець-консультант мобільних телефонів та аксесуарів», обіцяли зп від 40-60к
    Я не повірила в такі зп, але вирішила провірити
    Проходила співбесіду за адресою Шимановського 2/1, розказали те ж саме що і на сайті прочитала, також розказали про карʼєрне зростання та як буде проходити стажування. Я заповнила анкету.
    На наступний день зателефонували та запросили на стажування.
    В перший день інформації було досить багато, але в основному по асортименту магазину.
    Також, продавець що стажувався показав свою ЗП — 🤑
    Короче, хороша ЗП, я дійсно в шоці. Тим паче що робота не складна, просто продаєш телефони та чохли.
    🤞🏻надіюсь іспит здам і зможу працювати
    Поки все подобається

Добавьте зарплату в компании Mobile Trend

Добавить отзыв о работодателе Mobile Trend

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Mobile Trend?