Нова-Пак

comment Отзывы: 4

Отзывы о работе в Нова-Пак, зарплаты, вакансии

1. 27 Фев 2019

добрий графік, нові приміщення, а зарплати дійсно низькі

2. 5 Ноя 2018

компанія вцілому хороша, хотілося б більшу зарплату. Розумію що півмісяця робимо по графіку 2 через 2, але ситуація в державі така що 6000грн стає малувато. Графік роботи дійсно хороший. Хороший плюс що офіційно оформляють, якби не субсидія хана. Чекатимо може піднімуть.

3. 1 Ноя 2018

Добрий день. Працюю в даній компанії. Робота подобається. Графік дуже добрий, 2дні робиш та 2дні відпочиваєш. З таким графіком і по господарству встигаєш все зробити. Зарплату платять вчасно без затримок. Платять на мою думку нормально, за 15виходів 6000грн чистими. Хтось може скаже що мало, але для мене так як живу в селі просто прекрасно. Порівняно з минулою роботою де робила 22дні та нюхала всяку радість і за це отримувала 3000грн, то зараз небо і земля. Хворіти стала менше, бо в теплі, а не на сквозняках. Що там розказувати, як співала Сєрдючка харашо всьо будет харашо и я ето знаю.

4. 26 Окт 2018

Неплохая компания. Мне понравилась. Был у них на презентации производства — впечетляет. Все соответственно стандартам. Цеха новые, чистота и порядок. Продукция у них очень хорошая. Приятный и профессиональный коллектив.

Добавьте зарплату в компании Нова-Пак

Добавить отзыв о работодателе Нова-Пак

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Нова-Пак?