Компанія «ПОСТАЧ-М» — це надійний помічник в реалізації Ваших будівельних задумів. У нас Ви можете замовити газоблок, цеглу, ЗБВ, сухі будівельні суміші, утеплювачі та багато інших матеріалів з доставкою на об’єкт або самовивозом. Отзывы о работе в Постач-м, зарплатыДобавьте зарплату в компании Постач-мДобавить отзыв о работодателе Постач-м Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Постач-м?
Запропонували роботу. Питали, скільки мені років, на моє здивування цьому питанню сказали, що це важливо. Вік я свій назвала, але ж на аналогічну посаду з аналогічним напрямком постачання буд. матеріалів мене запрошували давним-давно, коли мені був 21 і вже тоді вік нікого не хвилював, аби менеджер добре робила свою роботу. На прямі питання про зарплату і від чого вона залежить відповідь так і не змогла отримати, лише що їм треба вмотивовані люди (читай, люди, що працюють за бублик). На моє питання, чи готові добре платити за мотивацію довго не відповідали, потім таки виявилося, що в перший місяць роботи зарплата буде нижчою за вказану в вакансії (наскільки нижчою теж не відповіли)