Premier Food

Premier Food

Дистриб’юція
Premier FOOD — надійний та досвідчений бізнес-партнер, эксперт з надання послуг на ресторанному та street food ринку.
Ми започаткували культуру споживання якісних хотдогів та бургерів зі справжнього м’яса на АЗК та прагнемо розвинути ії в усіх куточках країни.
Компанія розпочала свою діяльність у 2007 році як постачальник м’ясо-молочної продукції для кафе та ресторанів, а сьогодні ми маємо понад10 напрямів діяльності та пропонуємо нашим партнерам готові рішення для успішного та прибуткового бізнесу.

Отзывы о работе в Premier Food, зарплаты

1. 1 мая 2025

Маю певний досвід роботи й вже більше року не працюю в цій компанії — відгук абсолютно “на холодну голову”.

Що ж, власник не контролює те, що відбувається в його компанії — зручно дивитися на «вітрину» яку тобі показують, забуваючи про «кухню». Багато процесів, які мали б бути автоматизованими, залишаються на ручному управлінні. Здається, що це не компанія з шаленими обертами, а стартап. Це “управління” настільки кульгає, що будь-які костилі виглядають як насмішка над персоналом, кожен день ти не пишаєшся рішеннями якими мав би керувати, а повзеш на колінах і як груз таягнеш ще ці костилі.

Якщо ви йдете на рядову посаду — з вас витрясуть усі сили. Максимум за рік ви будете повністю розчаровані через ставлення до вас. Вам не захочеться ні тих конкурентних))) грошей, ні тих облич.

На керівних посадах — краще позбутися ілюзій щодо можливості щось змінити ще до співбесіди. Надії не здійсняться, поки в компанії залишаються люди, які підживлюють своє его за рахунок інших. Компанія наполегливо не прощається з «пухлинами», які буквально пустили метастази й виживають думаючих людей.

Налаштуйтеся виглядати «дурненькими» перед партнерами — просто через те, що хтось «забив» на свою частину роботи.

Кожен відділ існує сам по собі. Якщо ви звикли до чіткого тайм-менеджменту, Jira, Confluence — забудьте. (Навіть смішно це писати зараз.) Налаштуйтеся писати листи поштою й отримувати відповіді через раз, або не отримувати взагалі, бо в компанії є стала культура ігнорування проблем і відсутність розуміння того, що ринок динамічний. Рішення типу «відвантажимо фігню, а далі розберемось» — не працюють. Це шлях до репутаційної ями.

Навіщо вкладати стільки в маркетинг, якщо ви не можете втримати клієнта? Чому не звільнити людей, які не доводять свою роботу до кінця?

Зневага в колективі — один до одного і до клієнта, розмиті авторитети, плітки, відсутність дистанції, абсурдні рішення на всіх рівнях. Навіть якість зберігання й перевезення продукції викликає запитання.

Якщо, провести базове анкетування при звільненні й спробувати дізнатися реальні причини — я точно знаю, для власника фідбек буде дуже неочікуваним. Але чи потрібно це комусь?

З плюсів: зарплата завжди вчасно, світлий офіс, є потуги до змін, є одиниці світлих і розумних людей, плюс-мінус стабільність роботи в команді бухгалтерії.

Добавьте зарплату в компании Premier Food

Добавить отзыв о работодателе Premier Food

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Premier Food?