Компания “Родная еда” заявила о себе, как о серьезном производителе каш быстрого приготовления еще в 2001 году. Мы были первыми на этом рынке и до сих пор остаемся его лидерами. Из года в год мы стабильно наращиваем объемы продаж, выпускаем новые виды, анализируя и учитывая все пожелания покупателей. Отзывы о работе в Родная еда, зарплатыДобавьте зарплату в компании Родная едаДобавить отзыв о работодателе Родная еда Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Родная еда?
Доброго дня. Прочитав вiдгук про роботу i зрозумiв,що конкретики можна дописати.Бухгалтери,оператори ПК не працюють там бiльше пiвроку. Напевно не витримують панi Ольгу. Там дiйсно по людинi плаче палата. Сказати, що це вiдьма,то ще замало, це дiaгноз «шизофренiя» у станi загострення. Якщо хочете всетаки екстриму, то вперед… Про вiдпустку пишуть чисту правду. Молодому претенденту з освiтою,але невеликим досвiдом там робити нiчого, там майже всiм за 40, деяким за 50. Нема колективу в жодному вiддiлi. Директор може оштрафувати спiвробiтника. Сам придумав сьогоднi штраф, сам зняв. Нiяких премiй звичайно нiхто не придумав. Всi плачуть, що зарплати невеликi, але ж в такому вiцi спецiалiсти вже нiкому не потрiбнi. Цим дуже користуються керiвництво. Пiвроку роботи йде як за 3 роки. Нема iнструкцiй для спiвробiтникiв, повинен роботи все, що придумать сьогоднi. Цiкава одписка фiрми про комент 2018р., адже навiть не написали, що це наклеп…а лише цiкавить конкретика. Це вiдгук колективний, тому пане Олеже… Надiя на те, що прочитавши цей комент керiвництво фiрми змiнить
щось у собi, повiрте ваша зневага,хамство та здирливiсть,яка вам приносить неабияке задоволення, колись вам вернеться.
Відгук сексистський, який викладено без конструктиву і деталей не може вважатися об’єктивним відгуком про працедавця. З риторики лише зрозуміло. що вас хтось образив, а хто — не ясно, бо 3-5 років працювати у компанії, яка над тобою знущається — це мазохізм. Не думаю, що вас тримали в рабстві і ви не могли змінити ненависне місце роботи раніше ніж за 3-5 років? Це смішно читати. У кожної компанії є плюси і є мінуси, але про них пишуть не в такій риториці, а-ля — «всі баби дури» і «всі гівно, а я шоколадка».
В компании "Родная еда" нет абсолютно никаких плюсов. Коллектив бабский, все озлобленные, работать невыносимо. Отношение скотское! Месторасположение офиса ужасное, вблизи от платформы электричек. Зарплата "черная", часто задерживают выплату зарплаты до двух месяцев. Обязанностей навешивают много, надо быть универсальным сотрудником. Социального пакета нет, больничные отсутствуют, отпуск — 7 дней (не оплачиваемый), работать нужно и в праздничные государственные выходные дни.
Не советую никому идти сюда даже на собеседование!