Zeeks

Zeeks

Zeeks — міжнародна продуктова ІТ-компанія, яка зосереджує свої зусилля на створенні та просуванні вебсайтів для індустрії iGaming. Наш фокус — це повна оптимізація сайтів, дослідження ринку та конкурентів, послуги афіліатного маркетингу, веброзробка та розширення афіліатної програми.
Кілька причин долучитися до нашої команди:

ми впевнені, що люди — це основа успіху, тому ми щиро піклуємося про нашу команду, прагнемо створювати найкомфортніші умови для співпраці, допомагати нашим колегам у професійному розвитку та досягненні цілей як професійних так і особистісних
наша команда — спільнота професіоналів з глибокою експертизою в своїх нішах і ми відкриті до обміну досвідом і нових знань
нас рекомендують в seo-community як ТОП-3 компанію для роботи сеошників в Україні
ми робимо SEO якісно, технологічно і креативно, маємо всі необхідні сеошні тулзи, а також власні кастомні розробки для автоматизації процесів

Отзывы о работе в Zeeks, зарплаты

Отзывов пока нет

Вакансии

Head of Legal
Удаленно

Работа и зарплата в компании:

Zeeks — міжнародна продуктова ІТ-компанія, що спеціалізується на створенні та просуванні вебсайтів для індустрії iGaming. Компанія зосереджена на повній оптимізації сайтів, дослідженні ринку та конкурентів, афіліатному маркетингу, веброзробці та розширенні афіліатної програми.

Робота в Zeeks

Zeeks пропонує комфортні умови праці та активно підтримує професійний розвиток своїх співробітників. Компанія вважає, що люди є основою успіху, тому вона піклується про команду та створює сприятливе середовище для співпраці.

Вакансії

В компанії можуть бути відкриті вакансії в різних сферах, зокрема:

- SEO-спеціалісти
- Веб-розробники
- Маркетологи
- Аналітики

Zeeks також відзначається високою репутацією в SEO-спільноті, будучи рекомендованою як одна з трьох найкращих компаній для роботи в Україні у цій галузі.

Зарплати

Зарплатний рівень в Zeeks може варіюватися в залежності від посади, досвіду та кваліфікації. Як правило, компанії в IT-індустрії пропонують конкурентоспроможні зарплати, а також можливість професійного зростання, що може позитивно вплинути на доходи співробітників.

Переваги роботи в Zeeks

- Професійний розвиток та навчання
- Спільнота експертів з можливістю обміну досвідом
- Використання сучасних технологій та інструментів для SEO
- Креативний підхід до роботи та оптимізації процесів

Таким чином, Zeeks є привабливим місцем для тих, хто прагне розвивати свої навички у динамічному та інноваційному середовищі.

Добавьте зарплату в компании Zeeks

Добавить отзыв о работодателе Zeeks

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Zeeks?