Zeeks — міжнародна продуктова ІТ-компанія, яка зосереджує свої зусилля на створенні та просуванні вебсайтів для індустрії iGaming. Наш фокус — це повна оптимізація сайтів, дослідження ринку та конкурентів, послуги афіліатного маркетингу, веброзробка та розширення афіліатної програми. ми впевнені, що люди — це основа успіху, тому ми щиро піклуємося про нашу команду, прагнемо створювати найкомфортніші умови для співпраці, допомагати нашим колегам у професійному розвитку та досягненні цілей як професійних так і особистісних Отзывы о работе в Zeeks, зарплатыОтзывов пока нет Добавить отзывРабота и зарплата в компании:Zeeks — міжнародна продуктова ІТ-компанія, що спеціалізується на створенні та просуванні вебсайтів для індустрії iGaming. Компанія зосереджена на повній оптимізації сайтів, дослідженні ринку та конкурентів, афіліатному маркетингу, веброзробці та розширенні афіліатної програми. Добавьте зарплату в компании ZeeksДобавить отзыв о работодателе Zeeks Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Zeeks?