Аква Фудз

Дитрибьюторская компания (продукты питания)

Отзывы о работе в Аква Фудз, зарплаты

1 2
  1. 1 октября 2021

Нормальная компания, работал пару лет експедитором

2. 28 сентября 2021

Хорошая команда, для начинающих в торговле возмжность многому научиться!

3. 27 сентября 2021

Доволен работой в компании Аква Фудз, собрал хорошую команду, все готовы учиться и развиваться, приятно работать.

1. 16 апреля 2023

Якщо ви хочете здобути гарний життєвий досвід вам точно сюди.
    Після такого досвіду розумієш, що так бути не повинно!

Компанія не знає, що таке «цінності».

Об‘єми роботи не відповідають зп, але зробити роботу ти повинен на «вчора», корпоративна культура відсутня, комунікація теж.

На співбесіді тобі озвучують перелік обов‘язків і ЗП, в процесі роботи твої обов‘язки змінюються, робота додається, а ЗП залишається на місці?‍♀️
    Піднявши це питання отримуєш відповідь: «Ну ти ж навчаєшся, спочатку навчишся, потім буде підвищення», а коли робиш помилку, то прилітає: «Хочеш підвищення зп, а ось тут ти допустила помилку».
    Тобто по факту виходить, працюй зараз, а оплатимо ми потім, але це не точно.

Звільнення з компанії це окрема історія.
    Уточнила у керівника, чи отримаю я компенсацію невикористаної відпустки, на що отримала відповідь: «Все залежить від того на скільки власник компанії злий на співробітника».
    Компенсацію я не отримала, мені аргументували це так, що зараз компенсацію відмінили всім (а можливо власник дійсно був злий на мене?).

Сперечатись і щось доказувати я не хотіла, в будь- якому випадку платити грошима набагато дешевше.

Мартін Іванович, можливо, ви колись зрозумієте, що з людьми так вчиняти не можна ?

П.С. Тут я описала виключно свій досвід в компанії, але вибір завжди за вами.

2. 17 марта 2023

Компанія відмінна! Працюю в компанії майже рік. Не хочу виправдовувати чи переконувати кандидатів в правдивості чи в брехливих відгуках.

Різні бувають ситуації в житті, але «Ледащам» в компанії не місце. Вам не вдасться «Курити Бамбук» та «халтурити», ніде таких не люблять. За наявності прагнення та старанної праці є можливість кар’єрного зростання та гарного заробітку.

Керівники дуже грамотні та цілеспрямовані. Причіпок з боку начальства не було ні з початку працевлаштування ні зараз. Завжди на зв’язку, відкриті до діалогу, підтримають, коли треба похвалять. Часто можна почути «Молодець» , після цього хочеться ще краще працювати і не підводити нікого.

Колектив «різношерстий» , в кожного свій характер, вподобання, але це прекрасні люди, знавці своєї справи, завжди готові допомогти чи підказати.

Заробітна плата, на моїй пам’яті завжди була вчасно, без затримок.

Добавьте зарплату в компании Аква Фудз

Добавить отзыв о работодателе Аква Фудз

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Аква Фудз?