Building Engineering Solutions (BES) — це не просто інжинірингова компанія, це команда творчих та винахідливих фахівців, які працюють над захоплюючими проектами для замовників у США. Ми не просто створюємо робочу документацію з електрики та слаботочних мереж у Revit — ми творимо історії успіху! Отзывы о работе в Building Engineering Solutions, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании Building Engineering SolutionsДобавить отзыв о работодателе Building Engineering SolutionsХотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Building Engineering Solutions?

А чому вони вимагають, щоб кандидат був на території України? Бо в самій вакансії цієї інфи не було, коли написав HR також. Ця маленька деталь зʼясувалася в самому кінці
@ Олексій , а можна детальніше про навчання і ваш досвід в ньому і роботі? як проходить навчання детальніше, потім які дії та працевлаштування
яка ж це *** я ***, оце навчання це суцільне страдалово, я *** труба того хто придумав цю систему, тобі дають ссилку на якийсь *** сайт на якому нема контенту, а він лагає як остання ***. На сайті матеріали з якими треба ознайомитись і відео в якому повторюються ті самі мматеріали. Матеріал розкиданий і коли ти реально хочеш щось дізнатись тобі треба ногу зламати в тому всьому *** щоб знайти якийсь маленький нюанс який тобі зараз потрібний.
Супер важлива інфа дається на «созвонах з ментором» який тут чисто для галочки, він *** тебе не менторить він просто сидить в чаті і навіть не читає повідомлення які йому пишуть.
Супер важлива інфа дається чисто так між іншим, на фоні іншого шуму, це саме шум тому що якщо ти не розбираєшся в темі ти не можеш зрозуміти що для тебе важливе, а що ні, саме для цього і має бути ментор, а не ляпнути між іншим якусь важливу деталь, а потім розказувати що це тест на уважність.
Від вас вимагають слідувати інструкціям, але ці інструкції закриті за сімома замками і справжній челенж це знайти ці інструкції, а не слідувати ним. Вакансії не закриваються тому що вони набирають людей на навчання без бажання навчити цих людей. Вони хочуть за мінімальних зусиль отримати спеціаліста який буде робити для них роботу.
Ваші зусилля не цінуються, хоча оплата погодинна, але відчуття таке що ніхто ті години не буде рахувати як ефективно використані, тому що підчас навчання кожного тижня грубо кажучи треба переоробляти проект над яким ви працюєте і це *** як виморажує коли ти стараєшся зробити все красиво, а на наступний день додається якась нова *** про яку можна було сказати і раніше, а ти маєш сидіти і переробляти ***. Також об’єм роботи ***, в прямому сенсі на навчанні треба сидіти по 8 годин в день бо інакше не встигнеш і це не тому що ти тупий і не знаєш як зробити те чи інше, а тому що тобі треба зробити те в чому ти ще не розібрався не знаю якусь тисячу разів, а потім обов’язково виявиться що ти зробив це не правильно і треба переробити.
Також сама ця програма для роботи кусок *** не оптимізований під користувача, для початку тобі треба мати гіга комп щоб її встановити, це *** хоче мінімум 20 гіг на диску С ало *** у мене пів терабайта на інших дисках нашо тобі *** диск С, але нє *** він ше туда кеш буде заливати шоб зжерти ше більше місця.
шоб ви розуміли там функція копіювання об’єкту не контрол + С як всюди а комбінація клавіш С + Ш
англійськими С + О тіпа copy *** це якшо у мене одна рука на клаві, друга на мишці то як мені тягнутись до цих клавіш? я шо восьминог якийсь чи шо?
така ж історія з пересуванням для цього клавіші M + V що здається не так критично, але треба звикнути, а інша програма (додаткова) ще більше ***, вона хоча б не так лагає, але працювати в ній повна ***, так і хочеться взяти монітор і кинути з вікна.
загалом відчуття таке що тут тебе не намагаються навчити, а намагаються перевірити твою витримку.
Я не знаю пацики шо вам порадити йти сюди чи не йти, але якщо зберетесь іти то від навчання багато не очікуйте, ніхто вас тут вчити не буде, або сидите по 8 годин кожного дня і самі розбираєтесь, перемагаєте всякі зашквари програми, переглядаєте матеріали по 10 разів щоб знайти приховані деталі, а *** деталі справді приховані, нє щоб виділити жирним чи щось таке, бо я впевнений що люди постійнороблять ті самі помилки, як то йдуть через стіни чи перепитують висоту на якій щось ставити треба, замість цього ти маєш бути гіга уважним і запам’ятовувати все що тобі кажуть як комп’ютер.
@ Гость , я проходив навчання ще літом, воно правда складне але за нього платили як обіцяли. Працюю тут вже 4 місяці поки що все подобається є нюанси як в любій роботі але вони перекриваються зарплатою і плюшками від компанії. Що там пишуть про махінації по фопу це неправда, на рахунок приходить оплата за виконану роботу, ну а відкриті вакансії постійно то можу сказати що з того часу як я прийшов команда збільшилась на 150 + людей, тому думайте.
Вітаю! В цій компанії взагалі хтось працює? Відгукніться будь ласка хтось хто пройшов навчання і працює там? Які враження? Дякую
Мені також сьогодні відповіли. Але дуже странно якшо чесно. Буду вдячна якшо хтось напише справжній відгук після проходження навчання. Тому шо вилами по воді писано. Мені не дуже віриться, кажеться шо розводняк якийсь
Цікавить таке питання:
Якщо такі гарні умови, повністю віддалена робота, постійні навчання і тд
То чому вакансії не закриваються?
BIM інженер — постійно набір на курси і постійно вакансія відкрита
AutoCAD детейлер теж саме: вакансія відкрита пів року вже.
Враховуючи ситуація в країні віддалену роботу ще спробуй знайди… а тут, ось вона, та ще і з таким классним соц пакетом… але що не так?
(окрім фоп який потенційно може відлякувати, але ж не на стільки)
Да… Цікаво. І звісно відлякує, що требують створити ФОП, не просто так.
На словах всі красиво описують, але мало хто погоджується.
@ HR-manager BES , я тільки познайомився з вашою компанією і мені ваш HR написала інше

тому в мене виникло питання на рахунок махінацій з ФОПом, умови начебто хороші тільки багато чого незрозуміло
@ Гость ,
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи Ви вже пройшли навчання і чи почали роботу в них? Хотілося б дізнатись Ваші враження
Умови роботи хороші фірма виконує свої обіцянки але там дійсно потрібно ПРАЦЮВАТИ
Навчання не дуже просте це не поклікати галочки на якихось тестіках думати треба вкладатися працювати
То все того варте і умові хороші і зарплата норм як для новачка без досвіду
@ Олена , Доброго дня, Олено.
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося таке враження про нас, адже ми відповідально ставимося до фінансових процесів і репутації компанії.
Схоже, у ситуації могло виникнути непорозуміння, оскільки, те що ви описуєте не можливо, бо ніяких оплат на ФОП в період навчання чи стажування ми не робимо. Ми працюємо виключно в межах офіційних фінансових процедур.
Ми відкриті до діалогу і будемо вдячні, якщо ви звернетеся до нас будь-яким зручним способом, і надасте докази ваших слів, щоб прояснити ситуацію, яка склалась.
Здравствуйте! Подскажите, в чем конкретно развели? Сама сейчас прохожу у них обучение, решила глянуть по отзывам, поскольку слишком у них хорошие условия для работы, тем более что выучиться на инженера за месяц слишком странно. Что ещё заметили странного кроме ФОП’а?
Фирма з дуже хитрою позицією, недають зарплату за 1,5 місяця — на яку я разраховувала (кинули), справжні шахраї, ще через мій ФОП проводять якісь кошти, НЕ МОЖУ РЕКОМЕНДУВАТИ — ШАХРАЙСЬКА КАБАЛА