Холдинг INFOBUS — це міжнародна компанія, заснована у 2002 році, яка розробила власну online-систему продажу квитків BUSSYSTEM, де об’єднує понад 40 країн, 37 000 міст, 47 000 рейсів, 6 500 перевізників і більш ніж 10 000 точок продажу.
Ми допомагаємо створювати ідеальні маршрути та надаємо широкий спектр вибору квитків на всі види транспорту.
Чому варто працювати в INFOBUS 🚀
Можливість впливати: Ми створюємо продукти для людей і разом із людьми. Наша мета — зробити подорожі простішими, комфортнішими та доступнішими, щоб кожен міг заощадити час і отримати справжнє задоволення від поїздки. INFOBUS дозволяє легко поєднувати різні види транспорту в одному маршруті, відкриваючи нові можливості для мандрівників. У нас ви зможете стати частиною команди, яка формує майбутнє та реалізує сміливі стратегії!
Дружня атмосфера: В INFOBUS цінують командний дух. Тут прийнято підтримувати одне одного, ділитися досвідом і допомагати в складних ситуаціях. Ви ніколи не залишитесь наодинці зі своїми викликами.
Гнучкі умови роботи: Обирайте формат, який зручний саме для вас: сучасні офіси з усім необхідним для ефективної роботи та відпочинку або повноцінний комфорт при дистанційній роботі.
Можливості для розвитку: Ми підтримуємо прагнення до навчання і професійного зростання. INFOBUS надає інструменти, ресурси та можливості для реалізації ваших ідей і розвитку кар’єри.
Корпоративні свята: У нас заведено відзначати важливі події, організовувати яскраві корпоративи й тімбілдінги, які заряджають енергією надовго. Ми вміємо працювати інтенсивно, але так само вміємо відпочивати й радіти успіхам разом.
Отзывы о работе в БусСистем, зарплаты, вакансии