Планета стоматологїї
Компьютерная томография
Отзывы о работодателях МедицинаПланета стоматологїїКомпьютерная томография МедесанаАмбулаторія сімейної медицини «Медесана» Cучасний медичний супровід кожної сім, ї та індивідуальний підхід до кожного пацієнта, можна отримати тут, в сімейній амбулаторії «МЕДЕСАНА». » МЕДЕСАНА» пропонує широкий спектр медичних та лабораторних послуг. Команда кваліфікованих сімейних лікарів надає допомогу дітям з народження та дорослим пацієнтам. Амбулаторія «МЕДЕСАНА» займається консультуванням, діагностикою та лікуванням різних захворювань ЛОР-органів, органів […] Кринички СімСияющая улыбка издавна считается признаком солидности, придает человеку привлекательности и уверенности в себе. Но, к сожалению, далеко не каждый человек может похвастаться идеальными зубами, всех нас могут преследовать самые различные проблемы, начиная от кариеса и заканчивая исправлением прикуса и более серьезными неприятностями. Стоматологическая клиника Кринички Сим оказывает услуги по лечению зубов и проблем ротовой полости […] МедстрахсервисCеть поликлиник профмедосмотров. (Косметология, дерматология, медсправки для водителей, поступающих в ВУЗ, на работу, в бассейн, владельцев оружия, сертификаты нарколога и психиатра, консультации врачей, анализы.) Вітротест БіореагентВітротест Біореагент — вітчизняний виробник імуноферментних тест-систем для діагностики in vitro. На підприємстві реалізований повний цикл виробництва діагностичних наборів та біокомпонентів торгової марки Vitrotest®. Компанія об’єднала професіоналів та однодумців, які мають значний досвід у розробці та виробництві тест-наборів. Продукція підприємства має широкий ринок збуту як в Україні так і у країнах ЄС. Волиньфармоптова та роздрібна торгівля лікарськими засобами, виробами медичного призначення та супутніми товарами Клініка ЗаблоцькогоКлініка Заблоцького — один із найкращих роботодавців України з досвидом роботи 23 роки. Це сучасний стоматологічний центр, у складі якого повний цикл діагностики та лікування зубів. Наша основна спеціалізація — доросла стоматологія, дитяча стоматологія, стоматологічна імплантація, щелепно-лицьова хірургія. Маємо 2 філії у різних районах міста Києва, 3 філії у Львові та представництво у Болгарії. Ми […] АртеріумКомпанія «Артеріум» — українська фармацевтична компанія, створена у 2005 році. Продукцію 💊 для ТМ Артеріум виробляють підприємства «Київмедпрепарат» і «Галичфарм». 🏢«Київмедпрепарат» виготовляє лікарські засоби з 1847 року. До продуктового портфеля підприємства входять генеричні та оригінальні лікарські засоби в таких формах: порошки для ін’єкції, таблетки, капсули, порошки та гранули для оральних розчинів, м’які лікарські форми. З […] Family SmileСтоматологічна компанія. Наша мета створити дружню, сильну та досвідчену команду, яка буде мати головну мету створення здорової та задоволеної посмішки пацієнтів. УкртоппластТОВ «УКРТОППЛАСТ» Виробниче підприємство засноване в 2016 році. Основний напрямок виробництва — вироби з пластмас і картону. Academy of Advanced AestheticsAcademy of Advanced Aesthetics — компанія, яка задає тренди на ринку естетичної медицини. У нашому портфелі препарати світових лідерів, які приймають активну участь в дослідженнях, развитку і розповсюдженню інноваційних продуктів в галузі естетичної медицини і дерматології. Ми прагнемо, щоб кожен досвід взаємодії лікаря і пацієнта був позитивний! Perla HelsaPerla Helsa — український бренд вітамінів та дієтичних добавок для здоров’я та краси. Найпопулярніший український supplements-бренд на платформі Instagram. За понад 4 роки роботи ми стали помітним гравцем у wellness-сегменті. І маємо ще більш амбітні цілі: розширювати присутність бренду на українському ринку, у тому числі, в нових соціальних медіа, а також знайомити європейського кастомера з […] Aesthetic medicine clinic Myroslava NovosilskaКлініка естетичної медицини Мирослави Новосільської пропонує вирішення естетичних та дерматологічних проблем, згідно європейських протоколів та методик. Місце розташування клініки — серце міста Лева, а саме його центральна частина. Наші спеціалісти постійно підтримують і підвищують рівень своїх знань та кваліфікаційних вимог на основі нових досягнень світової, європейської, ізраїльської дерматології та косметології. Ліцензія МОЗ України. Ochi ClinicПродажа медицинских расходных материалов Здоров’я НаціїСпециализация центров «Здоровье нации»: Лечение и профилактика болезней позвоночника и костной системы без операций: остеохондроз;; грыжи межпозвонковых дисков;; коксартроз 1−2 степени, подготовка к эндопротезированию тазобедренных суставов;; сколиоз любой степени (включая болезнь Шеерман-Мао);; ревматоидный артрит;; артроз;; плоскостопие и связанные с ними боли в суставах;; болезнь Бехтерева (анкилозирующий спондилоартрит) и др.; Реабилитация: после операций при коксоартрозе 3−4 […] Ветеринарна клініка Доктора МаркевичаВетеринарна клініка Доктора Маркевича |