Отзывы о работодателях Торговля розничная

Мій Ґаджет

Ми збирались написати тут на кшталт сторінки «про нас», але… щось пішло не так. Камон, хто тим переймається — який штат працівників та в якому році засновано компанію? 98% людей потрібне одне — класна техніка, чіткий сервіс, чесний ремонт і грамотна гарантія. Чим ми, власне і займаємось! Тож давай знайомитись — ми банда команда «Мій […]

Kostumchek

Бренд Костюмчек-це широка мережа магазинів з продажу чоловічих класичних костюмів і стильного чоловічого одягу. В нас представлений найбільший асортимент костюмів в Україні. Ми успішно працюємо понад 17 років і за весь цей час одягнули понад мілліона задоволених кліентів.

КНС+

Багатопрофільна компанія займається роздрібною торгівлею продуктами харчування, пива, алкоголю, є набір мінімаркетів «МакМаркет», а також є ресторани.

Sadko

Компанія «Садко» це мережа мультибрендових магазинів класу «люкс», який пропонує актуальні колекції оригінального одягу, взуття і аксесуарів від відомих дизайнерів. У 2022 році торгова компанія «Садко Україна» (Одеса, Україна) відмітила своє 30-річчя у сфері роздрібної торгівлі предметами розкоші Ми піклуємося про наших співробітників, партнерів, клієнтів і ​​суспільство, частиною якого ми є. «Садко» був побудований на […]

Лa Фамілле

Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами

#bulochki

#bulochki — Мережа одеських пекарен, де завжди свіжа випічка та смачна кава.

DCM (Discount Commerce Mart)

Інтернет магазин

SMK Retail

Одна з найбільших торгово-промислових груп України. Входить в перелік головних українських рітейлерів країни з понад 600 торговельними об’єктами.

Hamcom GmbH

Компанія Hamcom UG здійснює продаж товарів через чисельні Інтернет-магазини у ряді європейських країн. Наша мета — завдяки Твоїй підтримці постійно вдосконалювати наше портфоліо та створювати довгострокову історію успіху.

Реал Маркет 24

Мережа супермаркетів у Києві «Реал Маркет». У супермаркеті Реал Маркет ви знайдете великий асортимент щодня необхідних товарів, наявність паркувальної зони, зручне розташування продукції в торговому залі, швидке обслуговування, консультанти. Велика площа торгового залу супермаркету, на якій представлено понад 10 тисяч найменувань товарів — широкий вибір молочних та м’ясних продуктів, заморозка, бакалія, свіжі овочі та фрукти, […]

Близко

Наша команда постоянно находится в процессе обучения и совершенствования в винном мире. Мы можем предложить вам широкий выбор крепких напитков — водка; коньяк; виски. Пишите и звоните нам — наши специалисты всегда готовы помочь вам.

Кохай себе

Ви мрієте про бездоганний манікюр чи прагнете створити атмосферу справжнього SPA-салону вдома? А можливо, ви власник салону краси або майстер, який хоче оснастити своє робоче місце найкращими інструментами? Інтернет-магазин «Кохай себе» допоможе реалізувати ваші бажання! Ми вже понад 25 років пропонуємо все необхідне для професійного догляду за собою та клієнтами.

Crocus, ювелирный дом

CROCUS ювелирный дом — который создает золотые украшения Luxury и премиум-класса для самых взыскательных клиентов. Наша миссия — воплощать в реальность мечты о красоте и элегантности, которые живут в каждом человеке. Наша цель — предлагать уникальные и неповторимые ювелирные изделия, которые отражают индивидуальность и характер их обладателей.

Атум Энерджи Украина

Наша компания с 2016 года успешно занимается поставками электротехнического оборудования на энергетический рынок Украины.

Корбут

Ми — активно зростаюча мережа вейп шопів у Києвї. Запрошуємо тебе стати частиною нашої дружньої команди.

Panties

Panties український бренд і магазин модної білизни та домашнього одягу

Asthik

Asthik — мультибрендовий магазин жіночого, чоловічого одягу та аксесуарів, який представляє такі бренди як Jil Sander, Thom Browne, Loewe, Vita Kin та інші. Компанія має багато напрямків роботи і проектів, які входять до ASTHIK GROUP.

Харківські ковбаси

Мережа продуктових магазинів «Харківські ковбаси». Основний наш товар — ковбаси, сири, м’ясні делікатеси. Наша дружна сім’я, завжди рада талановитим та цілеспрямованим!

Holz

Holz (Хольц Рітейл Груп Україна) — салони дверей та підлогових покриттів в Україні, які зібрали у своїй колекції десятки видів різних моделей для облаштування зовнішньої та внутрішньої частини будинку та квартири. Прямий імпорт як класичних моделей, так і світових новинок від найкращих європейських та українських виробників. За час роботи на ринку України ми змогли налагодити […]

Лото Екстрим

Пункт реализации мгновенных лотерей