Doping4you
Мережа магазинів спортивного харчування
Отзывы о работодателях Торговля розничнаяParkoМережа магазинів електронних сигарет та кальянів у Запоріжжі Меблі МВМи — мережа магазинів, яка вже понад 12 років працює на ринку. Наш асортимент: кухні, прихожі, спальні, офісні меблі, прихожі, м’які та корпусні меблі, широкий асортимент товарів. Спеціалізуємось на продажу меблів під замовлення та співпрацюємо з провідними фабриками, а також є офіційним представником ортопедичних матраців. Наші магазини розташовані в Івано-Франківську, Микуличині, Ворохті, Верховині, Косові, Космачі, […] BooklingРоздрібна мережа книгарень «Bookling» стабільно розвивається та на даний час представлена роздрібними торговими точками у м. Київ (5 магазинів), м. Одеса (1 магазин), м. Львів (1 магазин), а також власними інтернет-магазинами « Bookling» та « Bookish » , що працюють по всій території України. У нашій мережі представлений найбільший в Україні асортимент книг від британських […] ShapeliereРоздрібна торгівля галантереєю у торгових центрах СвітлоForКомпанія «СВІТЛОFOR» займається продажем лакофарбових матеріалів, автокосметики, автохімії, інструментів та професійного обладнання для СТО. 6 магазинів і 6 лабораторій з професійного Комп’ютерного Підбору фарб, а також інтернет-магазини забезпечують зручність та ефективність обслуговування автовласників нашого міста та всієї України. Місія компанії : Кваліфікована допомога кожному клієнту. У нас є все для кузовного ремонту і навіть більше. […] КурКумаМи — КурКума, мережа продуктових міні-маркетів. Ми є сучасною та зручною мережею, яка створена для того, щоб полегшити ваше щоденне життя та забезпечити доступ до продуктів у будь-який час. Наша мета — зробити ваші покупки приємними та доступними. Ми прагнемо надавати вам широкий асортимент свіжих продуктів, щоб задовольнити всі ваші побажання. ПортативПортатив — магазин персонального аудіо та гаджетів. Компанія заснована у 2004 році, з позиціонуванням у сегменті портативних пристроїв. За роки роботи ми сформували найбільший асортимент пристроїв у сфері персонального аудіо і зараз продовжуємо активно його розвивати і несемо у маси ідею, що гарного звуку має бути багато і його потрібно слухати. Чайна розаНаша місія — Ми не продаємо квіти — ми даруємо емоції. Вже більше 20 років, з покоління в покоління ми любимо свою роботу, любимо, те чим ми займаємо, любимо дарувати Вам не просто квіти, а справжні, непідробні емоції. Любимо бути першими і задавати тон у світі флористики та декору! Завжди йдемо в ногу з новими […] DFA DecorКомпанія «DFA — Декор Для Всіх» працює на ринку матеріалів для декору вже понад 5 років. Всі основні потужності виробництва знаходяться у місті Київ. Асортимент продукції компанії налічує понад 1500 трафаретів та відтисків для декоративного оздоблення. Окрім того, DFA виконує індивідуальні замовлення на дизайн та виготовлення трафаретів. Товщина робочих трафаретів складає від 0,3 до 1 […] TakeOFF LTDКомпанія надає доступ до непрайсових колекцій одягу та взуття італійських брендів у країнах ЄС та по всьому світу. Місія TakeOFF LTD — допомогати людям самовиразитися через зовнішній вигляд, враховуючи особистий стиль, темперамент та особисти вподобання. Наша ціль — це продукція найвищої якості по розумній ціні для наших клиєнтів. SuperСase«SUPERCASE» — компанія для людей! Пропонуємо нашим клієнтам мобільні аксесуари та технічні аксесуари до них. Ми маємо магазинчики в ТРЦ міста Києва.Чудово відносимось до продукції Apple, але акцент не тільки на ній-Samsung, Xiaomi теж наша стихія. Наш Клієнт приходять за мобільними аксесуарами, а йде від нас із закритими потребами, з бажанням прийти ще, порадити нас […] РутмартКомпанія «Рутмарт» — сучасна, професійна команда, що надає повний спектр послуг з управління мережами роздрібного та громадського харчування. Компанія бере на себе відповідальність щодо збільшення рентабельності, зростання лояльності клієнтів та досягнення стратегічних цілей компанії. Estore UaeStore.ua — преміальна роздрібна мережа з продажу техніки Apple. Це не просто магазини, це місце де ви можете торкнутися дивовижного світу Apple, вільний доступ дає можливість випробувати будь-який продукт у спокійній та приємній атмосфері. Новинки від Apple, цікаві гаджети, модні аксесуари, доброзичливий персонал та комфортна атмосфера чекають на Вас у фірмових магазинах eStore.ua UDC PartsFounded in 2019, UDC Parts has rapidly become a respected name in the garden machinery parts industry. Our mission is to supply high-quality, durable parts for garden machinery at competitive prices. We prioritize reliability in our garden machinery parts, investing in leading-edge manufacturing processes and materials. Ля fishМережа магазинів МʼясорубкаМережа м’ясних магазинів «М’ясорубка» та ресторанів «Мануфактура м’яса», «Foodwiners», «Leylek». Гранд Фуд ТрейдНаша компанія це мережа з 34 продуктових магазинів у Києві, Київській області та Чернігові. Магазини спеціалізуються на реалізації продуктів харчування, а також продукції власного виробництва: кондитерська продукція, хлібобулочна продукція та м’ясна. Також у магазинах можна придбати різноманітні товари для повсякденного життя. |