ПрАТ «Дніпровський металургійний завод» має більш ніж 130-річну історію, повну яскравих та значущих досягнень не лише у масштабах міста та області, а й у масштабі всієї економіки України. Головна рушійна сила нашого бізнесу — наші співробітники. У нас створені достатні умови для того, щоб працівники могли розкрити свій потенціал, виявити свої ініціативи, зробити свій внесок у загальний успіх, заявити про себе і, як наслідок, зробити кар’єру на нашому підприємстві. Ми готові навчати, розвивати і підтримувати кожного працівника нашої компанії. кар’єрне зростання та винагорода, що відповідають його професійному рівню та особистому внеску у справу підприємства; — удосконалення соціального захисту працівників; — надання працівникам можливостей навчання та підвищення кваліфікації. Реалізація цілого ряду програм дозволяє повністю розкрити потенціал кожного працівника підприємства. Постійно діючі програми навчання кадрового резерву дозволяють ініціативним працівникам, що зарекомендували себе і включеним до кадрового резерву, підвищити свій професійний і особистісний рівень. Працівники підприємства мають пільги під час вступу до Національної металургійної академії. На ПрАТ «ДМЗ» існує Рада молодих спеціалістів — це об’єднання молодих працівників віком до 37 років. Беручи участь у цьому русі Ви можете заявити про себе, про свої потреби та здібності. Працюючи на нашому підприємстві Ви можете отримати другу та наступні професії, що дозволить Вам більш впевнено почуватися у нашому світі, що швидко змінюється. Ми запрошуємо Вас приєднатися до нашої професійної команди. Отзывы о работе в Дніпровський металургійний завод, зарплаты, вакансииДобавить отзыв о работодателе Дніпровський металургійний завод Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Дніпровський металургійний завод?