Експрес-Т

Експрес-Т

«Експрес-Т» транспортна компанія, що вже понад 18 років забезпечує вирішення логістичних та експедиційних завдань будь-якої складності.
У нас: 1134 авто в автопарку та 1498 працівників в команді.
Ми йдемо шляхом постійного розвитку та вдосконалення, а тому постійно оновлюємо та розширюємо наш автопарк. Наша компанія зацікавлена в посиленні нашої команди, адже розуміємо наскільки важливо мати поруч професіоналів, які люблять і поважають спільну справу.
Наше гасло , яким ми керуємось в роботі та житті: «Давай допомагати разом» .
Напрямки роботи:
всі види послуг евакуації автотранспорту та оренди спецтехніки;
цілодобова технічна допомога водіям на дорогах;
аварійне відкриття замків будь-якої складності;
вантажоперевезення, включаючи негабаритні вантажі;
автовозні перевезення на «Euro 6» ;
таксі рівня бізнес-класу;
послуги автовишки, бензовозу;
логістичні послуги по Україні та Європі;
вантажна станція сервісного обслуговування.

Отзывы о работе в Експрес-Т, зарплаты, вакансии

1. 10 сентября 2025

@ Дарія , Дякуємо за всі відгуки, ви їх залишаєте на всіх сайтах однакові, але під різними жіночими іменами. Хоча жінки водіями в компанії поки не працювали. Компанія Експрес-Т бронює своїх працівників, та завжди йде на зустріч у вирішенні будь-яких питань. В нашій компанії дійсно йде набір водіїв, через те, що ми поступово поповнюємо автопарк, який нараховує вже більше тисячі авто.
    Дякуємо за інтерес до нашої компанії Усіх наших конкурентів :)

2. 14 июля 2025

Сервіс, можливо, і хороший, але є важливі нюанси.
    Не дарма в них постійно відкрито багато вакансій — люди довго не затримуються. Броню не надають, хоча можуть пообіцяти. Працюєш місяць-два, а потім тебе забирає ТЦК. Спочатку розповідатимуть, що “броня буде”, а коли справа дійде до мобілізації — почнуть переводити стрілки: мовляв, юристи не так зрозуміли, бо ви не так пояснили.

Ставлення до працівників — байдуже. Коли ТЦК вас забере, ніхто навіть не поцікавиться, не запропонує допомоги. Просто забудуть про вас.

Початок роботи може виглядати обнадійливо, але з часом ситуація змінюється: працівників здають у ТЦК самі ж роботодавці. Жодного захисту.

Тож якщо ви сподіваєтесь на бронь чи юридичний захист — забудьте. Ця робота не варта того, щоб потім опинитися на фронті. Усе — на ваш страх і ризик.

Добавьте зарплату в компании Експрес-Т

Добавить отзыв о работодателе Експрес-Т

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Експрес-Т?