Компанія ЕпіцентрК являє собою потужну національну мережу гіпермаркетів будівельних матеріалів з широким асортиментом товарів. Для покупців існує можливість знайти все необхідне для будівництва та облаштування оселі в одному місці «під одним дахом» та за прийнятними цінами. Стаючи ближче до споживачів, компанія Епицентр відкриває гіпермаркети в регіонах України. Станом на червень 2008 року відкрито шістнадцять магазинів, чотири з яких у Києві, інші в обласних центрах. Отзывы о работе в Эпицентр, зарплаты
Бухгалтер центрального офиса 1 60 000 грн Водитель-экспедитор 1 8 000 грн Грузчик 2 8 000 грн Директор 1 81 000 грн Диспетчер транспортного отдела 1 7 500 грн Заведующий секцией 4 7 500 .. 15 000 грн Заместитель финансового директора 1 20 000 грн Кассир 2 8 000 .. 9 000 грн Кассир в ломбард 1 7 000 грн Кладовщик 1 15 000 грн Коммерческий директор 1 45 000 грн Комплектовщик 2 8 000 .. 9 500 грн Машинист 1 6 700 грн Оператор склада 1 5 900 грн Охрана 1 15 000 грн Охранник 3 11 000 .. 15 000 грн Продавец 4 4 000 .. 15 000 грн Продавец 3 категории 2 6 000 .. 7 500 грн Продавец непродовольственных товаров 1 12 000 грн Продавец-кассир 2 7 000 .. 18 000 грн Продавец-консультант 10 6 500 .. 16 000 грн Продавец-консультант (Эпицентр) 1 18 000 грн Сотрудник службы безопасности 1 19 000 грн Старший продавец 11 7 000 .. 19 000 грн Старший смены охраны 1 34 000 грн Художник-оформитель 4 3 900 .. 10 000 грн Добавьте зарплату в компании ЭпицентрДобавить отзыв о работодателе Эпицентр Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Эпицентр?
@К9, Що не подобається? Вся заробітна плата в маркеті залежить від продажів, якщо продажів немає, то звідки брати фінанси на премії і т.д.? Здавайте на пакети, будете отримувати не менше 14 тисяч, достойна зарплата у воєнний стан.
Підкреслюю, що у нас в компанії для всіх працівників безкоштовне харчування, безкоштовний спортзал, великі знижки для співробітників. Які компанії можуть запропонувати такі гідні умови?
Пришло новое руководство на К8 с новой линии во главе Бицюри и Панченка,позволяют себе разговаривать с персоналом как с быдлом подзаборным мат через мат в каждом разговоре,разве руководство должно себя так вести
історія 2016 року)))

лисий, привіт)))
Днями недокомерційна і.п.токова ледве не лишила 400 співробітників робочих місць. Вирішила вигнати бісів у своїх апартаментах біля загального туалету. Підпалила свічку і залишила її на своєму робочому столі. Свічка так виганяла бісів що загорівся стіл і спрацювала пожежна сигналізація. Ще трошки і всі ми залишилися на вулиці. А маркет…. маркет відбудуємо. Такі справи, система одна а чорти на кожному підприємстві різні.
@ЛЦ Калинівка- ТАМ ДЕ ЛОГІКА ВІДСУТНЯ?, Звідки ви добираєтесь? Маршрути розраховані для всіх категорій робітників, якім треба підлогу протерти, на пост добігти в інший кінець об’єкта, пройти медичне опосвідчення, перевдягтись, отримати техніку і т.д. Якщо це все не про вас, то ви щвидше за все робітник офісу, для яких спеціально передбачені маршрути, не з усіх напрвлень звичайно, але вони є.
@ЛЦ Калинівка- ТАМ ДЕ ЛОГІКА ВІДСУТНЯ?, а з якого міста Ви приїждаєте о 7:45? До чого ці розмови?
Достали ці донати, навезли генераторів і незнають куди дівати, то тепер на генератор донатимо. Продавці на відділах роблять знижку і 50% на донат, а касири повинні випрашувати,просити, де справедливість? Ненадонатиш то від керівництва слухаєш, що не вмієш працювати.
Чому завжди касири получають найменшу з/п, а відповідальність у них найбільша, часто попадають на гроші, за любий пропуск в них штраф, а охорона пише на все попало.
Від слова логістика, а не логіка.
І це питання взагалі до Азамата Мусаголієва, де логіка?
На ЛЦ Калинівка керівництво взагалі без логіки?
Змінили графік роботи,а графіки корпоративного транспорту не змінили практично!
Робочий день з 9.00 -а людей привозять на 8.00 на роботу(тобто в 7:45-7:50)! Тобто годину свого життя люди витрачають не зрозуміло куди!
Як можна називати ‘Логістичний центр’ те місце де логіка відсутня взагалі???
О,Маша Надія вже синка пристроїла.та хамству навчила
Читаю, тут давненько все, багато чого написаного нажаль правда, бо сам в цій «великій» структурі…
Хочеться, щоби Бог допоміг та відважні ЗСУ вибороли перемогу над агресором, і тільки потім працівники звільнилися та знайшли кращу роботу, а компанія за їх махінації, попливла в дно…але нажаль цього не буде, бо компанія влупить ціни вище, щоб допомогти відбудувати ж країну…
Керівництво персонал неповажає зовсім, бо зна, що їм нічого не скажуть, бо війна,(війна для простих людей, а не для 70-90т.зп) і люди бояться втратити хоч яку, але роботу…
И ещё хотел спросить, очень давно не выдают табуляграммы, кому-то их выдают?
Куда обратиться что-бы проверили начисления ЗП?
Не уходит ли всё ЗП диру и его прихвостням…
Я продавец Эпицентра на Гагарина в Харькове, привезли куча военной формы украинских военных в Эпицентр начальство с директором заставляют продавцов эпика срывать этикетки с надписью: К «продаже запрещено» на швах.
Люди похилого віку з перегаром — як ви точно помітили. Коли ще працювала в цій К, то була в мене розмова про таких працівників з директором одного з маркетів і знаєте що? Вони їх повністю влаштовують. Роблять за обід, а мін. зп на цигарки і пивко вистачає…ще й грамоти таким дають!! А про ефективність їхньої роботи я мовчу. Бо там менше ніж 0.
Мій відгук про компанію епіцентр. Я дуже вибачаюсь, але у компанії немає майбутнього. Ви коли почнете нормально платити? Від вас уся толкова молодь піде у інші компанії які платят гроші. Це сором. Я розумію, що вам усе одно. Але вам не соромно коли хлопцям та дівчатам толковим яким по 18-25 років не має за що одягнутись та навіть купити собі їжі? Так, вам не соромно, бо вас хвилює тільки своя кишеня. В компанії працює багато грамотних та толкових людей які можуть вирости по кар’єрі, але у цих людей немає жодного стимулу бо ви просто тримаєте їх ні за що, принижуєте і просто не платите їм гроші на життя. ЦО скільки отримує??? 70к мінімум??? А скільки отримує працівник торгового залу? Мінімалку!!! Це жах!!! Скоро доживетесь до того, що у вас будуть працювати лише люди літнього віку з перегаром, які навіть заявку на ЦВЗ вчасно віднести не можуть, бо їм у житті нічого не потрібно. Компанія епіцентр — це сором країни!!! Не тримайте людей у злиднях, побійтеся бога.
А до речі, чому СБ не ріжете зп??? Бо вони виносити та мутитись почнуть???))
Уважаемое руководство, служба безопасности центрального офиса компании Епицентр К. Обращение к Вам. Когда на просторах киевских и маркетов, перестанут ходить эти люди и их посредники с целью впаривания простым покупателям на кассах подарочных сертификатов? Вы не знаете что такое обналичивание сертификатов, как они через Ваших подопечных покупают по безналу с компенсацией НДС в 20% и ещё со скидкой? Просьба обратить внимание на данных лиц,а именно:
Уберите или их ГБР уберет, но с Вашим позором
Дальше будут фото их и их «работы»
@Юлія, мені нічього не приходило, лише 8к за січень, ніякого авансу, ніякої зп за лютий, можливо вам і приходило, мені ні
Ви реально думаєте що працівник якого вигнали на Пасху на роботу буде робити продажі?В кожного є сім’я родичі друзі які зустрічаються на св’ята
Термос чаю та смаколики от весь робочий день
Коли буде перерахунок зп ?
З такими цінами зарплата має бути мінімум на 30/40% піднята щоб був приблизний рівень довоєного стану
Чомусь більшість організацій це розуміють а ви ніяк не можете вїхати що ніхто НЕ буде бігати за покупцями і робити серйозні продажі коли отримуєш мізер.
З квітня дорожчає вода, далі світло і газ, люди вже і так ледь зводять кінці з кінцями. Побійтесь Бога, скільки ж вам ще треба нажертися, вас лише 3, куди заберети все, на той світ? Дайте людям хорошу зарплату і вони вам подякують, а не проклинатимуть за такий мізер і зневагу.
Вітаю, колеги, в найбільше християнське свято будемо працювати цілий день! Вже така велика потреба в такий день не дати людям нормально відвідати церкву, побути з сім»єю, а сама виставить фото, яка набожна людина. Якщо держава підніме мінімалку, то знайдуть способи ще урізати з/п.
@Юрій, Ваше повідомлення не відповідає дійсності. З.п. за лютий виплачено, крім того, вже отримали аванс за березень.
@Ібрагім, Кременчук за лютий зовсім нічого не отримали((( лише 7-9к за січень дали
Обіцяли до 28 березня зробити ще виплати, обманули, так нічого і не дали.
Треба тікати з ціеї вонючої контори
@Ібрагім, це нікого не хвилює. Їм головне нову лінію на Бальзака перебудувати та в бучі маркет відбудувати. За наш рахунок. Просто треба тікати з цієї «компанії». Всі, хто звільнилися та тепер працюють на нормальній роботі згадують епіцентр як страшний сон. Всі компанії піднімають ЗП, а ці тільки різати можуть. Їм навіть не соромно, що їх працівники живуть у борги та не мають можливості заплатити за житло.
Магазин за лютий зробив касу майже 90 +- млн грн, продавці отримали 7к за лютий…
Ходят плітки що за березень теж буде 7-8 т. Може ви всеж ЦО «порубаете» їм по 8 нам по 30
@Аноним, навіщо підвищувати ЗП трутням основна робоча сила це продавці .
У нас зібрались начальники окремо поздоровили директора, а також чоловіки начальники відділів поздоровили начальників жінок і все.Прості смертні не жінки.Було дуже гидко і неприємно.Або всі або ніхто?
@Идея, непонятно о чем или ком идет речь. Что уже случилось?
@Эпицентр Новая Линия Херсон, а шо он сделал?
По сравнению с Шеховцовым небо и земля.
Норм тип, как по мне
Райфайзен ввели спонсором терроризма.
Может наконец то стоит отказаться от этого ужасного банка самого по себе идо войны и перейти всем на моно?
У нас 70% снимали с райфайзенга зарплату и сразу деньги на моно клали в соседнем айбоксе.
@Гость, ні в яком разі не йдіть туди працювати, не виплачують зп
Вони рахуть свої гроші. А нам скоро прийде гаплик с 8т.вони підняли вислугу а зп зменшили і вишло що в 2019р. Що в 2022 що 2023 зп стабільна 8-9т.
Подскажите собираюсь устроиться в Кропивницком, стоит ли?
Фзп і так нормально мутяться, товар вони не виставляють, не слідкують за його збереженням, не рахують інвентаризацію, і не збирають ті доставки і продажі, які вони » понавиписували». Іноді такого » понавиписують»
Продавцям підняти потрібно, бо не буде скоро кому обслуговувати всю ту » еліту» якою себе там вважають починаючи з тих же фзп, і офісних працівників кожного маркету.
Господин Герега…увеличьте ЗП сотрудников (что бы у завсека, фзп) было около 20к.и кампания будет процветать
Графік 3/2 ;3/1. Зп від «правельних» продаж.в среднем 50-60т
@ЛЦ Калинівка, А колись була солідна кантора, в тепер не зрозуміло що. Графіки не людські, оплата не зрозуміло яка. Кар’єрний ріст вже там не працює. Там зараз всі вантажниками працюють
Хто працював в офісі на Берковецькій, відділ закупівель, які умови, графік, зп?
Постійні затримки зарплати ! 17число — зарплати досі немає!
Виписку по зарплаті добитись нереально,хоча на інших підприємствах дану виписку надають!
Що тут сказати потрібно звільнятись…такі копійки як платять в ЛЦ Калинівка -лежачи на дивані можна заробити ,а не пахати в складі по 12годин!
Без пояснень не виплачують заробітню платню вже більше 2х місяців, тримають за дурнів всіх працівників Нової Лінії. Директор годує завтраками, офіс посилає на….х. Один вихід — звільнятись і ніколи не повертатись до цих шахраїв. Кременчук
Ганьба
@Гость, Ви помиляєтеся, щодо подарункових сертифікатів для жінок. Їх не дарували ні в якому маркеті! Дані про необхідну кількість збирали, але не дарували. Тому навіщо наговарювати на людину. Спочатку перевірте дані.
Читаю відгук, що в Дніпрі змушують працювати в повітряну тривогу..
В Рівному теж
Я думаю людині просто можна залишити вибір, хочеш працюй, хочеш на вулицю,оскільки повітряні бувають різні
Але ж головне не людські життя, головне динаміка до місяця?
Офис и руководство скажите, как можно прожить на эту ЗП ? посто пользуетесь положением, и заставляете уйти даже самых мотивированных работников !Если эпицентр к9 набирал при открытии в большей части переселенцев, и предлагал им для работы переехать сюда, то хоть платите так чтоб человек себе мог снимать хотя бы комнату, не говоря уже о квартире, ведь за 6 тысяч не выжить. Ещё и вводите всякие кончинные правила, например как если на 5-10 минут раньше уйти то тебе час не зачиеться, [вырезано] а как переработка так не кто и спасибо не скажет, неговоря уже о доплате !!!
Чого ви ниете? Чого ви в цій компанії крацюете?!!!Епіцентр з початку війни торгує військовою формою яка повинна була дійти до військових!!!!Зараз вони вивозять палетами сухпай в зал і продають це все!!!!Люди,схаменіться вже!!!Досить їм давати можливість обкрадати вас і наших військових!!! Хлопці на 0 іноді сидять голодні і холодні щоб цих тварюк захищати? До війни я працювала в цій компанії. Тільки війна почалась, я пішла від них. Я не жалкую що пішла. Там я була ніхто, а зараз я управляюча магазином.І мені зараз соромно казати що я працювала в цьому болоті!!!!! Бережіть себе!!!!
14 березня, 2 місяця Кременчук без заробітньої платні, офіс ви там подуріли? А взагалі, ніколи не йдіть працьювати в цю шарашкіну контору
Щось взагалі незрозуміле відбувается, місто Кременчук, годують завтраками про зарплату, вже 2,5 місяці не виплачують, у кого ще так? Інші міста, ви отримали зп?
Ну за жінок дісно соромно. Хіба тільки в Кам’янськом не привітали??
@Гость, або ви…ть і висушать начальника відділа, який крисить заробітну плату своїх підлеглих. Якщо перевірка встановить факти обману із зарплатою, то цим вже буде займатись прокуратура. Бо не може продавець чи там комплектувальник працювати по 12 годин в день і отримувати 5-6 тисяч за місяць. Очевидно, що мутять із зарплатою. Треба, щоб працівники гуртувалися і організовано кожен місяць брали в бухгалтерії «цеглик», де чітко розписано, що вам було нараховано.
а где зп офис вы что там заснули или трудно две кнопки нажать?