Компанія ЕпіцентрК являє собою потужну національну мережу гіпермаркетів будівельних матеріалів з широким асортиментом товарів. Для покупців існує можливість знайти все необхідне для будівництва та облаштування оселі в одному місці «під одним дахом» та за прийнятними цінами. Стаючи ближче до споживачів, компанія Епицентр відкриває гіпермаркети в регіонах України. Станом на червень 2008 року відкрито шістнадцять магазинів, чотири з яких у Києві, інші в обласних центрах. Отзывы о работе в Эпицентр, зарплаты
Бухгалтер центрального офиса 1 60 000 грн Водитель-экспедитор 1 8 000 грн Грузчик 2 8 000 грн Директор 1 81 000 грн Диспетчер транспортного отдела 1 7 500 грн Заведующий секцией 4 7 500 .. 15 000 грн Заместитель финансового директора 1 20 000 грн Кассир 2 8 000 .. 9 000 грн Кассир в ломбард 1 7 000 грн Кладовщик 1 15 000 грн Коммерческий директор 1 45 000 грн Комплектовщик 2 8 000 .. 9 500 грн Машинист 1 6 700 грн Оператор склада 1 5 900 грн Охрана 1 15 000 грн Охранник 3 11 000 .. 15 000 грн Продавец 4 4 000 .. 15 000 грн Продавец 3 категории 2 6 000 .. 7 500 грн Продавец непродовольственных товаров 1 12 000 грн Продавец-кассир 2 7 000 .. 18 000 грн Продавец-консультант 10 6 500 .. 16 000 грн Продавец-консультант (Эпицентр) 1 18 000 грн Сотрудник службы безопасности 1 19 000 грн Старший продавец 11 7 000 .. 19 000 грн Старший смены охраны 1 34 000 грн Художник-оформитель 4 3 900 .. 10 000 грн Добавьте зарплату в компании ЭпицентрДобавить отзыв о работодателе Эпицентр Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Эпицентр?
Ворогу не побажаєш тут працювати , це просто кончена компанія яка з кожним днем стає все гірше і гірше . Обов’язків з кожним днем все більше — зарплата ж навпаки . Остання це взагалі аут . Про керівництво можна говорити , лише згадуючи найганебніші слова і образи , додайте ще сюди охорону . Звільняйтеся і живіть щасливо .
@Oleksandr_P, Бронюють, але не всіх, як вже було сказано. 50% від колективу і то у випадку якщо документи в порядку. Але якщо попадеш в ті 50 % або просто сюди попадеш, готуйся не до того, що будеш заробляти, а до того, що працювати будеш за оту бронь. Плюс тобі трішки накинуть на проїзд, і супчик безкоштовний наллють ) На цьому якби все.
@Oleksandr_P, роблять можливо. Але не всім.Якщо документи в нормі та свіжі і вже останні оновлення то повинни зробити
А як з бронню в епіцентрі? Можливо хтось знає, чи бронюють працівників? У відділі кадрів окрім того, що бронюють більше нічого не сказали. Бо дані оновлені, ВЛК пройдене і зараз я як ласий шматок для ТЦК.
@Працівник з пʼятирічним стажем, на жаль., А я девушек вообще не понимаю которые мучаются в таких компаниях как Эпицентр. У вас же есть возможность выехать заграницу и там попробовать себя, выучить новый язык для себя, развиваться в разных сферах, уж точно лучше чем просто деградировать в Эпицентре, не видя мир, и делать одно и тоже.
Я працюю в компанії більше пʼяти років. Але вимушена припини співпрацю, бо працівники працюють на компанію, а керівництво положило великий лопух на всіх . Шкода, що прийшовши до епіцентру 5 років тому я отримую заробітну плату точно таку, як отримували працівники 5 років тому на моєму пакеті. Але я віддала купу нервів і здоровʼя за ці роки. Не рекомендую до працевлаштування нікому. Зараз в нас в відділі жорстка нехватка кадрів, один працює за трьох, замість доплати дають за власний рахунок. Шкода витраченого часу, огидно відчувати себе лохом 😂тому а-ля улю
Ваші дописи ніхто не читає, це правда, немає спільної біди у працівників, немає єдності, навіть, якщо домовляться не вийти на роботу, знайдуться сраколизи, які вийдуть, вихід є — шукати гідну роботу. Епіцентр — це величезне дно.
@@Микола, на зовнішніх ЦВЗ зарплата зовсім 11000 грн , я коли влаштовувся на роботу розраховував на графік 2/2 і зарплатою 13000 грн , якби я знав , що тут лишають премії за план , в не за якісь косяки , то в ніякому разі не влаштовувася сюди , компанія дно , обіцяли після нового року підвищення зарплати , але шишку вам . Жлоби
Народ це вже крик душі, хочеться щоб про це чули і знали усі працівники а ще майбутні «кандидати» на роботу в епіцентр. Те яка тут гнила система, яке тупе і зверхнє відношення, те як до працівників не просто голосно говорять а приказують (то криком, то матом) як рабам що коли і як робити, навіть якщо ти дівчина і якщо це абсолютно не входить у твої обовʼязки!!! Говорити і писати про зп напевно не потрібно — всі знають як її ріжуть, платять мало і саме головне як вони її затримують, і не день два затримка а буває 5-10 і більше днів. Це ще не всі мали змогу познайомитись із «золотою» управителькою фуду. ідучи в таку велику компанію — ти очікуєш що і оплата праці і відношення буде нормальним, але не тут. Ця «золота» людина (яка відносно недавно прийшла в наш маркет), засіла так глибоко що ніхто нічого не може зробити, нажаль і директор не приймає в цьому участі. Людина зробила усе можливо щоб тут не залишатись, не було бажання працювати і головне робить усе для працівників щоб вони не змогли перейти ні в інший маркет ні в інші відділи.
Достатньо подивитись скільки відкрито вакансій на роботу саме на Братиславську 11, яка багато людей звідси тікають.
Усі надії на те що щось зміниться і буде краще — немає, закінчився час очікування. Приходячи сюди ти підписуєш договір на рабство і покору, бо ти ніхто а тобі дали роботу, а і ще тебе ж тут годують … нема дурних, шкода що це так пізно до людей доходить.
Верните старый аванс, пусть он был невелик, но стабилен. А не то что сейчас тянут до последнего и тоже не знаешь, когда и какую сумму получишь. Прямо рулетка два раза в месяц, задолбали.
Не ідіть працювати на ЦВЗ комірником, будете просто получати 15 тис і грижу мати. З ВАС БУДУТЬ ВИДОЮВАТИ УСІ СОКИ. Ставлення керівництва — як до тварин!
@Гость, так в атл постоянна текучка. Но обещают золотие гори. А по факту другое. В Днипро М возмозно в разних городах. И если часто откривают новие магазини. Я никого не отговариваю. Надоело в єпике, то пробуйте что то новое. Тем более зп больше.
Дмитрівна прислухалась сам себя не похвалиш так никто и не скажет, хаха , фоторужье ей для фоток , хаха . За свой счёт отправьте её В.В. Или пусть помогает в отделах товар ставить и ценники менять , толку больше будет . Сколько будит этот беспредел продолжаться ????
У меня сосод в ДнепрМ работает уже 2-3 года. Я спросил у него за уволнение за не выполнение плана. Он сказал ето бред!!! И зп сейчас 18-20т.+бонусы разние. Задумался и я атл в 12т.зарплата печялька совсем
Читаючи всі відгуки, люди хочуть докричатися до керівництва, з покращенням зарплатні, хоча самі не розуміють що можуть поставити їх на коліна самі продавці. Не вийшовши день два на роботу, магазини понесе збитки в мільйони, економіка стане замре, тоді повірте ВАШЕ начальство подумає про ВАШУ зарплату. А писати, це навіть ніхто не читає. Я сам працював в такому магазині і це був теж великий гіпермаркет, і хочу сказати не вийшовши 1 день вже вечором були прийняти міри, ніхто вас не звільнить, бо ніхто за день не набери 400 чоловік персоналу. Бо ви ті люди за яких тримаються самі засновники, офіс.
@Гость, там в Днепре М возможно платят больше, а так же рвботать легче и в чем то проше. Но есть один нюанс если магазин не делает план несколько раз то большинство сотрудников сокращают. А аотом снова набирают. Там работал мой знакомий. Так с єпика ушел и через время в єпик вернулся. А там думайте сами. Можем вам повезет.
Можливо, це трішки вам порадує, не лише ви отримуєте зарплату останніми, ж таке місто — Дубно, динаміка, не динаміки- завжди ми у хвості, так по піднімали з/п, що ще важче стало, людей немає, відділи порожні, але ж там, на олімпі, до простих людей не аж ніякого діла
Найкращий директор у Дубні- йому всією дружньою сім»єю в примусовому порядку збирають на новий айфон, то дожилися бідні директори, розкиньте по групах, нехай допоможуть назбирати, бо у нас війни ж нема, тільки на айфони начальству…
У нас в Місті зп 9т.(без вислуги) а с вислугой 3роки 11т. Або я не вчився в школі або ті хто там нащитуе зп.Через дорогу ДнепрМ у продавців від 16т.думаю туди вже почали ходити всі с Епіцентр на співбесіду. Думай Те
Чесно скажу ішов в цю компанію звичайним продавцем як не як спочатку більш менш зарплата була в епіку норм протягом пів року а потім зарплата пішла нижче і нижче вже дожимала межі потім вже рішив звільнятися так просто там не звільняють як в других магазинах пугали статями що ми тебе звільнимо і більше ти ні куди не підеш працювати пугали страшно потім звільнили кажу слава богу скажу так я вибачаюсь прийшов я влаштовуватися на другу робота в мене питають а яка в вас там зп була так і сказав 10тис і він каже вони що там геть куку в мене продавці получають 14-15тим то це вибачте мене це геть йобу дати можна
Кам’янське!
За два роки роботи В.В. в маркеті більше змін відбулось ніж за останні 5 — результати в цифрах!!! Світлана Дмитрівна міняй тактику, досить лити бруд і не правду, змирись, що при ньому потрібно
працювати, як і всім!
Натомість керівництво закриває очі на те, що деякі продавці отримують додаткову зп від деяких постачальників!
От наприклад продавчиня сантехніки отримує винагороду від чотирьох постачальників одразу!!!
І тому зп епіценра її влаштовує!!!
До того ж що є в pepsell вони роблять рух по базі (вихідний чи відпустка всеодно)- і зараховують собі всі продажі за день!
Але нажаль таких постачальників на всіх не вистачить (((
Видаліть будь ласка коментар. Це все брехня. Ніяких корпоративна не має вже довгий час. А ВР по всій мережі. Директор Куницький Микола Васильович найкращий і турбується про кожного співробітника і хлопців, які воюють і допомагає їм. Ганьба тим хто пише негатив.
Новий місяць-нові ВР, про яку адекватність можна взагалі казати, а на К7 керівництво як ходило на корпорати так і ходять.Може ви бляха перестанете гуляти, а натомість заплатите норм зп персоналу ? Ну ви б хочаб не позорились
Куниця-це не директор, а ненажерлива свинюка
Кам’янское с такими зп будеш сам работать!! 12сотрудников в маю уволилось и 15 уже написали заяву.Никогда ищё не было так «хорошо» как стобой!! Мамке привет.
Вы реально издеваетесь над людьми! Зарплаты до сих пор нет! Вы думаете, что все зарабатывают как офис, что им деньги не нужны? Мы живем от зарплаты до зарплаты, вы сказали она будет меньше прошлой, так дайте ее хоть вовремя!
За квартиру людям как платить? А жить на что? И после такого отношения вы хотите чтоб все честно работали.
@Сотрудник, бронь не так просто получить. Должен бути нормальний военник на данний момент с обновленним данними и вклееним кодом. А если пойти в тцк, то бронь уже не понадобится. Ребяти держитесь как можите.
Ну да, приезжал Тянько в маркет и говорил «Этот год продавцов, зп будет увеличиваться» а что в итоге? Зп режут уже не первый месяц. И да этот год реально,»Год продавцов», только по их увольнению.
Вопрос к тем кто подавался на бронь. Вам ее дали? Или что вообще говорят? У нас на маркете никто ничего не знает
К6, дайте зп людям! Самі вирішуйте проблему зі своєю динамікою, ми виконуємо свою роботу за яку маємо ВЧАСНО отримувати заробітну плату! Чому тільки наш маркет ЗАВЖДИ отримує останній? Може офіс зі своїми сертифікатами почекає, а не ми? Більшість офісних ненажер, які те й роблять, що жеруть броколі з омлетом і каву п’ють 24/7, навіть не знають як відбуваються деякі процеси в компанії, запитують у звичайних працівників!
Якщо ми почнемо виконувати роботу як ви виплачуєте зп то можете забути про динаміку взагалі!!!
Та сума, яку ми отримуємо не потягне великих витрат для Гереги!!!
Ну як вам шановне панство зп в 10000т. Я прийшов в цю елітну компанію Світового рівня!! А заробляю як раб в індонезії!! Звільніть тих хто в офісі
Гереги ви що нелюди?поставте себе на місце простого роботяги у епіцентрі … Жити на 13000ти с у місяць можливо?А сім’ю годувати ? А жінку мати можна, тримати сім’ю за ці гроші можливо?????? Хочеться кричати , ви або нелюди ,,або ….?
Як можливо за цю зарплатню жити ? Я вважаю якщо ви не взмозі платити людям гарну зарплатню то міняйте фінансового керівника або треба міняти керівництво!☝️Люди повинні на роботу щасливі ходити і працювати щасливі і буде усім добре !!! Якщо це не так то цей роботодавець не заслуговує мати діло з людьми І взагалі це тормоз прогресу нашого суспільства !!!!!! Люди треба їх позбавляти права мати такий бізнес !!!!!
@Гость, а вам не соромно платить копейки во время войны перекладывая с дурной головы на здоровую, на кассиров продавцов охранников, и заставляя работать за двоих за троих?! Притом когда завсеки начальнички офисники пасутся в кофейне пьют на безлактозному молоке , и ґатяться в туза !!!
Не соромно платить зп копейки когда все наххх дорожает, мраzЪ и ты будешь тут умничать и прикрывать своего герегыча?! вы б заткнули свой поганый рот, и не кукарекали, понятно вам тупоголовые клоуны?!
@Гость, А вам не соромно при динаміці торгівлі + 25.6% до року і + 35,2% до місяця виплачувати » зарплату» мінус 3600 грн до аналогічного періоду минулого року або -1500 грн до минулого місяця.
Поясніть як так можно на@бувати людей?
Ви ж всі там «великі» фінансисти.Будь які збори починаються з динаміки продажів та надходжень відділів та магазина.Так додайте до вашої чудо таблиці два стовпчики з динамікою заробітної плати до року і до місяця.Цей показник вас здивує!
[вырезано], Що ти смішиш людей . Або ти комерційний якийсь або ж якийсь начальник . Тут людей обманюють, зарплата 8-10 тисяч це смішно . Клоунада
@Гость, вам не соромно займатись махінаціями та обкрадати роботодавця? Епіцентр вам платять достойну заробітну плату, годує, надає безкоштовну можливість розім’ятись у спортивному залі, а ви така невдячна свиня, думаєте про те, як обікрасти добросовісного роботодавця, який на відміну від інших, дійсно піклується про своїх працівників!
Я думаю они все понимают, они насадили в офисе кучу бездельников с зарплатами как у Скруджа, открывали все что хотели, бабло тратили куда хотели, а за тыл они и не думали. Но ситуация изменилась и требует иного подхода, сохранить персонал..только они за 20 лет сохранять его не научились и даже не старались учится
Теперь когда обычный работяга который может поднять мешок клея на трудовом рынке на вес золота — мы посмотрим как падёт этот голем
Это что за зарплаты такие которые меньше чем аванс? 12к в сумме пришло за месяц, вы не охренели там жлобы вонючие? открываете новые экспресс маркета, а заплаты где??? Что бы по вам шахедом у***ало за вашу жадность
@Гость, Хоть каждый день, ограничения нету на использование бейджа, и не следят а откладывается в базе, то есть могут посмотреть при надобности.
Доброго дня! Підскажіть , як часто можна використовувати свій бейдж для знижки ? І чи слідкують за цим ? Дякую!
@Гость, народ, лучше дело, чем слово. Уверен, они даже не читают. Я про руководство. Просто уходите. Это не место за которое нужно держаться. И лучше тут не будет. Жлобье оно ненасытное и не умеет свои аппетиты умерять. Самое конченное место, где довелось работать…
Контора пробивает очередное дно зп никакое брони нет на что вы ращитываите а ?без персонала вы нех е р а не сделаете и не построите может хватит в одно рыло жрать?очереди за забором не видно))))))
Согласен по поводу Кириченко.
Печально то, что в стране и без того ужасная ситуация. Цены в магазинах растут, для многих, к сожалению, некоторые продукты недоступны либо приходится выбирать что покупать. Коммуналка не подъемная для многих работающих, уже молчу о пенсионерах. В стране идёт война с оккупантами, а по итогу, такие люди, как Кириченко и прочие ему подобные топят своих же внутри страны. Ни чем не хуже тех, с кем мы воюем. Так вопрос, естественно, риторический, может мы не ч теми воюем?
Каменское, магазин просто с нынешним директором «КИРИЧЕНКО» летит к чертям собачьим. Ни при одном директоре за всю историю магазина такой вакханалии не было. Уж поверьте, это не единичное мнение, весь маркет так думает, кроме начальников лизоблюдов. Хотя не все, есть начальники, которые у истока магазина стояли, топли за весь движ, но, даже некоторые из них уволились, не выдержали такое хамство и неуважение со стороны этого мерзкого человека во главе. Стыд и позор, слов нет хороших в его адрес, только один негатив. К слову, вдруг кто не понимает, что происходит, всех работников поставил на минималку, отпуска не даёт, потому что не за что платить, часы и смены урезает по максимуму. Всё это при том, что динамика, план и прочее выполняется на ура. Что за черт этот малый, я хз. Говорили о нём, что вы ещё с ним горе хлебанете, ну вот, походу настал тот момент. В тревогу тоже работаем полным ходом, авось пронесёт, ведь важно же, чтобы его ЗП была целая, в полном объёме. Короче, этот *пи…ас* не заслуживает хорошего отношения со стороны коллектива. Что посеешь — то и пожнёшь! Возвращайся туда, откуда ты выполз червь ненасытный!
Почему военные, полиция, которые стоят на блок постах получают премию за то что работают в прифронтовой зоне, грубо говоря рядом с Эпиком стоят людей кошмарят рыло набирают, а сотрудники Запорожья, Суммы, Харьков не получаю премию?
А сейчас с херовой динамикой «писюны сосут»?
Ну такое себе не смотря что продавцы постоянно помогают, обслуживают кучу военных, и также может прилететь как на Харькове…
Я як колишний співробітник тц DD(Кам’янське) согодні просто аху!в!!! Я прошовся по 80відділу по 60в.по 50 та зайшов на 90відділ!! Цього дібілізму я не бачив та не чув с років десь 2016-2018.піну не може мені порекомендувати)))) піну бро…! Якби в мене був діктофон включений то булоб цікаво послухати!! Хто у вас там зараз керівник??
Епіцентр L2 -Лохотрон для працівників Зарплата на рівні 2020 року а вимоги на всі 500%.Не рекомендую там працювати всі брешуть
Доброго дня.Єпіценр Кропивницький повне дно, директор разом з Герегами ніяк нажертися не можуть,зарплати набагато менші чим були три роки назад,до співробітників відношення як до рабів.працюючи під час тривоги не цінять життя працівників та відвідувачів,для них головне зробити план,та напхати більше грошей в кишені.чи варто за такі умови та заробітню плату 10000грн ризикувати своїм життям….воно того не варте,бережіть себе та мирного неба.
@Гость, забороняють виходити під час тревоги, змушують торгувати та робити план продажів, такого скотського відношення напевно в мусарках є до людей, це треба під час тревоги не виганяти покупців працівників?! І такі жертви в Харькові, гереги офісники ваші огидні руки в крові , і вам ніколи їх не відмити, на вашій поганій совісти загиблі! Горіти вам в пеклі покидькі!!!!!!!!!!!!!!