Global Trade UA — комерційна компанія повного циклу, яка забезпечує бізнес-партнерів та кінцевих споживачів європейськими та світовими брендами побутової хімії. Ми працюємо з дистриб’юторами, гуртами, мережами, торговими точками та платформами e-commerce. Отзывы о работе в Global Trade UA, зарплатыРабота и зарплата в компании:Global Trade UA — це комерційна компанія, що спеціалізується на постачанні побутової хімії від європейських та світових брендів. Компанія працює з різними партнерами, включаючи дистриб’юторів, гуртові мережі, торгові точки та платформи електронної комерції. Добавьте зарплату в компании Global Trade UAДобавить отзыв о работодателе Global Trade UA Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Global Trade UA?
Довелось працювати на складі в цій компаній у Львові на вул. Трускавецькій, повівся на обіцянку що хороша ЗП 30-40 тис. Брехня повна!
склад ніби великий, але місця на товар постійно бракує.
Робота ніби зрозуміла, підбирати ,шукати по комірках товар, сканувти, пакувати…
Але бардак такий, що дуже багато товару знайти без допомоги старожилів неможливо.
обіцяють велику зп, а по ділу вас кинуть на мінімалку, а щоб заробити — вам треба там жити і працювати від 12 год. і більше.робота для чорноробів і неофіційно влаштованих.
На будові підсобник більше заробляє повірте.
Старожили забирають собі самі великі накладні, за які більше оплачують. Новачки прибирають, складають піддони і бігають по цілому складу з накладними, за які платять копійки.
На складі якийсь незрозумілий завсклад грубий Олег, постійно в коротких джинсових ласінах, що він там робить і за що йому платять — досі не розумію. якийсь старший зміни патлатий Валодя "парашок " , який тее мав би навчити, показати , а по факту розирайся сам.
попрацювавши 2 тижні вам скажуть ви нам не підходите, і дадуть вам не 1000 грн. в день як домовлялись , а меншу суму, бо вам там щось почали рахувати по ефективності.А ще можна легро травмуватись, попасти під погружчик.
і вакансії на склад комплектувальників у них постійні, людей мають за розхідний матеріал, попрацював 2 тижні, потім нових наюирають …. і такий процес цілий безперервно.